Polish Community Track 2?
whwuhauhahahahha ndmasdsabdshf asdhg ;oeiqt09ut [dsfjcxv cx/zvm/cx vsdjf'pQDFJ'PSD OJKF'j'J'OJ"ojk'POJa'j'odsjf'sd j
SEBIK mdas.jfdsjf LEZE !!! ;fkldjafldsjf
To było pierdolniecie xDDD 3xROTFL i 2 x 360 xDDDDd
SEBIK mdas.jfdsjf LEZE !!! ;fkldjafldsjf
To było pierdolniecie xDDD 3xROTFL i 2 x 360 xDDDDd
Moim zdaniem Nawro powinien przejsc bez vota
odrazu 
Ja też na Ciebie głosowałem h0lus. tylko nie wiem co z tym Ripem - jak przejdzie z PCT2 powstanie "g*wno". Rip - można widzieć skąd takie poparcie zdobyłeś?
Głosujcie na Macka lista nr 3 gwarantuje że nie będzie niczego xDDD
Bad Olo masz ADHD ? XD
BTW.Nie chce być wscipski ale wg mnie Nawro powinien przejsc bez sondy zamiast Maxera.
Bad Olo masz ADHD ? XD
BTW.Nie chce być wscipski ale wg mnie Nawro powinien przejsc bez sondy zamiast Maxera.
Ja widze ze chętnych jest dużo, to chcialbym ustapic swojego miejsca. Budowalem już PCT1 i mysle ze swoja misje wypelnilem, teraz kolej na nowych
Mam nadzieje ze PCT2 będzie jeszcze lepsza niz PCT1 ! A ja z wielka checia wykrece na trasie jakiś rekordzik (o ile się uda jakiś solidny) 
Zobacz sobie mapy maxera w TMU...kozaku...Maciek wrote:Głosujcie na Macka lista nr 3 gwarantuje że nie będzie niczego xDDD
Bad Olo masz ADHD ? XD
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Maxerr zarąbiste mapki robi!!! A i jak nie mam miejsca i ktoś nowy chciałby się wykazać to też mogę ustąpić jak coś miejesce. Nie ma problemu.
ale glosy na ripa to rzeczywiście były "pod przymusem"
ja bym chciał spróbować
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Rip i te jego znajomości:)
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
wOw ! ktos zobaczyl w końcu moje mapy na TMU
nice, !
nawro to tez dobry mapper, znam jego mapy ,
pzdr

nawro to tez dobry mapper, znam jego mapy ,
pzdr
ja bym dał szanse maćkowi i nie dlatego ze jest z K&D tylko naprawdę robi niezle mapy
Nie rozumiem was caly czas piszecie o TMU a chyba PCT robimy do TMN ?
Jasne że do TMn. Ankieta ważna do dziś. Rippek - jedno pytanko: jak zdobyłeś te wszystkie głosy (jeśli kogoś przymuszałeś to wylatujesz z listy) 
Fajnie ze tak mysliszszopinski_pl wrote:ja bym dał szanse maćkowi i nie dlatego ze jest z K&D tylko naprawdę robi niezle mapy
Znajdzie się miejsce na hmmm... konsultanta?
Moglbym czasem coś podpowiedziec, zasugerowac etc. Moje mapki trochę roznia się od waszych, wiec moglbym na to spojzec z innej perspektywy. Co wy na to? 
Normalnie poprosiłem i zagłosowali...takie dziwne to dla Ciebie? W koncu mam duży klanSebik1992 wrote:Jasne że do TMn. Ankieta ważna do dziś. Rippek - jedno pytanko: jak zdobyłeś te wszystkie głosy (jeśli kogoś przymuszałeś to wylatujesz z listy)
EDIT:
W koncu u nas wszyscy wielbią moje mapki ;P
Muahahahahahahahahahaha ^^R1ppp wrote:W koncu u nas wszyscy wielbią moje mapki ;P

<- Drzwi