ESL TimeAttack 1on1 ladder

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
Yard
Emerytowany Admin

Post by Yard »

liga Electronic Sports League (ESL) otworzyla niedawno pierwsza lige TMN, ktorym jest ladder 1on1 w trybie TimeAttack
polega on na tym, ze obaj gracze maja po 5 minut na przejechanie dobrego czasu na wybranej trasie (w tej chwili mozna wybierac z tras Pro Nadeo), ten z lepszym czasem wygrywa.
szczegoly znajdziecie tutaj: http://www.esl-europe.net/eu/tm_nations ... imeattack/

wkrotce zapowiadaja otwarcie również laddera 3on3 oraz 1on1 w trybie Rounds
malesiak_pl
Jeździ konno

Post by malesiak_pl »

"Registered Game Account Type: trackmania_nations (enter)" <-- czyli?
Mam wpisać swój login? Nie bardzo wiem... Bo w CSie trzeba było wpisać tam SteamID, ale teraz nie wiem co tam wpisać;P
pozdro

-----------------------------EDIT-------------------------------

Już sobie poradziłem...;) Uczę się drogą błędu;)

Dla zainteresowanych:
Należy wpisać login z gry;)

pozdro
prezes
Team Poland

Pomocy !

Post by prezes »

A ja mam pytanie ? Jak się w tym ladderze doagadujecie w sprawie serwera gdzie się gra. Ja rozegralem 1 mecz ale z Polakiem. Gralismy przez Hamachi w lanie. A jak gra się tutaj zazwyczaj ? Plz o odpowiedz...
Yard
Emerytowany Admin

Post by Yard »

zazwyczaj ustralacie sobie przed meczem, kto ma hostowac, to nie ma wiekszego znaczenia, bo ping się nie liczy tak jak w innych grach. Ja na przyklad mam mozliwosc tworzenia serwera, wiec zazwyczaj tworze, jeśli zaden z was nie może, to musicie poszukac kogos, kto by wam pohostowal. Natomiats jeśli chcecie grać przez Instant Challenger, to najpepiej miec mozliwosc tworzenia serwa, zeby pozniej nie szukac kogos w ostatniej chwili.
Post Reply

Return to “Turnieje”