ja nie głosowałem chociaż poprosiłeś ;pR1ppp wrote: Normalnie poprosiłem i zagłosowali...takie dziwne to dla Ciebie? W koncu mam duży klan![]()
Polish Community Track 2?
Dobra biczasy koniec ankiety chyba co nie ?
3 dni minęly. To kto wchodzi ? Rip,Ja i Siekiera ?
biedna PCT 2 ^^
No bo zapomniałem ze z kd jesteś - czyli na maciusia poszedł głos pewnoCrixu wrote:ja nie głosowałem chociaż poprosiłeś ;pR1ppp wrote: Normalnie poprosiłem i zagłosowali...takie dziwne to dla Ciebie? W koncu mam duży klan![]()
[ Dodano 20 Lip 2007, 16:09 ]
półtora dnia maxMaciek wrote:Dobra biczasy koniec ankiety chyba co nie ?3 dni minęly. To kto wchodzi ? Rip,Ja i Siekiera ?
Last edited by R1p on 20 July 2007, 15:09, edited 1 time in total.
Głosowanie do wieczora. Z Ripem wyjaśniliśmy tą liczbę głosów więc bierze dalej udział, ale skąd Siekiera tyle wziął?? 
mie wiem skad mam tyle może jacys znajomi ze słabszych klanów pisałem kilku osobą zeby na mnie zagłosowali a reszta to nie wiem
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ja nikomu nie mowilem
tylko sam na siebie zaglosowalem 
RIP ^^ Siekiera ^^ Będzie git track 
Nawro to jak się nie dostaniemy (99%) pewne. to może znowu jakieś video zmontujemy ?: )
proszę się nie śmiac ze mnie moje trasy się bardzo zmieniły od tych z tmn
Siekiera=Siekierka
Można by coś znów zdziałać. ^^h0lus wrote:Nawro to jak się nie dostaniemy (99%) pewne. to może znowu jakieś video zmontujemy ?: )
Obawiam się ze na PCT3 się tez nie dostaniecie bo taki wysoki poziom teraz zaprezentujemy
Ja postawie start, maciek jedną prostą a siekiera mete i będzie gites... xDDD
Skoro ankiety nie popieracie to nawro i h0lusik wchodzą do sqadu, a żeby ta ankieta miała chociaż symboliczny sens do ekipy dojdzie ripuś - koniec dyskusji. teraz trza wybrać mod - byle nie zmienaijący trasy, tylko porę dnia 
Lista mapmakerów PCT2:
-Sebik1992
-Rip
-h0lus
-MAXER
-Wally
-Loony
-Nawro
Lista mapmakerów PCT2:
-Sebik1992
-Rip
-h0lus
-MAXER
-Wally
-Loony
-Nawro
zle robicie ze macka nie ma no ale to moje zdanie ( nie nie dlatego ze jest z K&D )
ja mu mogę ustapic miejsce bo ja się już wykazalem a teraz kolej na niego ! 
nie no co Ty co to za PCT bez najlepszego mappera w Polsce ?