NAJLEPSZY :D:P:):(:/:[
niejaki patriot z klanu >>GT<< też dobry idzie go na [z]rounds znalezc ;]
lokash, gawron, hack, khasius, wally, jakub, mor olo, yard, shadow, szyna, wiadp, bax - polska czołówka
jak dla mnie najlepsi
jak dla mnie najlepsi

Czasem się Ciebie zarty trzymaja tak jak teraz, pozdroCoof wrote:...jakub...jak dla mnie najlepsi
A ja jak zwykle niedocenionyCoof wrote:lokash, gawron, hack, khasius, wally, jakub, mor olo, yard, shadow, szyna, wiadp, bax - polska czołówka
jak dla mnie najlepsi
Z Patriotem grałem,dobry jest ale nie najlepszy ^^
Kajczy jest dobry
, ale tera się przerzucił na lolmapy w TMU ^^
Kajczy k**wa jest dobry ? <lol2> buahahahahhahaha nie no teraz to ześ walnął 
kajczy sam się przyznal ze on na nieznanych mu mapach nie ma mozliwosci wygrania, I uwielbia boost ^^, On dopiero musi porzadnie wytrenować mapkę zeby wygrac na byle jakim serwie ^^
pozdro...
kajczy sam się przyznal ze on na nieznanych mu mapach nie ma mozliwosci wygrania, I uwielbia boost ^^, On dopiero musi porzadnie wytrenować mapkę zeby wygrac na byle jakim serwie ^^
pozdro...
Kajczy to zwykly booster
stawiam na Genesisa
stawiam na Genesisa
Mehehe Coof ale napisałeś tą czołówkę ^^ A gdzie tomek z Ps i Prezes? Jak dla mnie 10 najlepszych w POL: Nawro, Hack,Kasia ,noobek Wally, Shadow, dzieciak Szyna ,Prezes, Tomek , Gracjan, Master. Ale nie można zapominać np O Yardzie czy Mor_oli bo to oni byli najlepszi w NC1.

Taa?Huzar_ wrote:Kajczy to zwykly booster
stawiam na Genesisa
Eee to nie wiem XD
Wróciłem po kilku miechach do TMN to może się coś zmieniło
Tak serio to ja go pamietam jak boostów nie było i wcale taki zły nie był
No tak Xenogear w koncu ESWC wygrał...
to jak ten Lign rządzi to czemu eswc nie wygrał? (nie znam nawet tego ligna
)
był 3, ale przed ostatnim finałem wygrywał wszytskie rundy również z tymi co go pozniej pokonali, również we francji wygrał eliminacje, może mial pecha w finale i tyle.
*... i wszystko jasne.
o mnie wszyscy zapomniacie :< i nie doceniony o wy :F
top pol : hack , khas , wally , shadow , wiadp , yard , gawron na nadeo , a wiecej nei wymienie bo mnie pomineliscie !: <
top pol : hack , khas , wally , shadow , wiadp , yard , gawron na nadeo , a wiecej nei wymienie bo mnie pomineliscie !: <
nikt nie mowil o baxie, który wygral eswc i był w finale pitmc.
o gawronie jedynie holus przypomnial z dodakiem "na nadeo".
o lookashowi, który ma super technike, tez nikt nie pisal.
dziekuje wam serdecznie za motywacje dla [POL]teamu na PL4, jestem pewny, ze chlopaki pokaza, ze nie macie racji
dziekuje wam serdecznie za motywacje dla [POL]teamu na PL4, jestem pewny, ze chlopaki pokaza, ze nie macie racji
Jakub na nadeo napisalem bo w polsce nie ma z nim rownych a na customach to na pewno jest dobry ( w czolowce ) ale moim zdaniem nie najlepszy
Jakub o mnie tez nie mowia ;<
Jakub o mnie tez nie mowia ;<
tak na serio to jakub jest po prostu smutny ze zapominacie o nim
Top 10 wg mnie to wiekszosc sprawdzonych starych wyjadaczy
Zalezy bo roznie się ludzie mobilizuja. nie wiem co o niektorych sadzic, ale mysle ze starszy sklad typu : nawro, hack, tomek, morolo, khasius to trzon jeśli chodzi o najlepszych, ja bym dorzucil tutaj gawrona (koora
był dobry), prezesa, który jak trenowal to robil to porzadnie, no i mat154, jako ze w stc3 gral w teamie najlepiej. reszta musialaby powalczyc o dobre miejsca 
a no i holus jest zajebisy
Top 10 wg mnie to wiekszosc sprawdzonych starych wyjadaczy
Zalezy bo roznie się ludzie mobilizuja. nie wiem co o niektorych sadzic, ale mysle ze starszy sklad typu : nawro, hack, tomek, morolo, khasius to trzon jeśli chodzi o najlepszych, ja bym dorzucil tutaj gawrona (koora
a no i holus jest zajebisy
tam na dole pisze "no i holus jest zajebisy" XD
coof pisał o wszystkichjakub wrote:nikt nie mowil o baxie, który wygral eswc i był w finale pitmc.