NAJLEPSZY :D:P:):(:/:[
coof się nie liczy.
Jednak jestem doceniany 
Jak dla mnie najlepiej zawsze grał Tomek z Prosiaków
Taka prawda, człowiek z regularnością w procentach, hm.... - 90 % .
Czasy tez robił zawsze w top 3, i tu o NC chodzi również jak i o klan
pozdro...
Jak dla mnie najlepiej zawsze grał Tomek z Prosiaków
Taka prawda, człowiek z regularnością w procentach, hm.... - 90 % .
Czasy tez robił zawsze w top 3, i tu o NC chodzi również jak i o klan
pozdro...
Co do tego wystepu w finale, to wiemy jak było Jakub.jakub wrote:nikt nie mowil o baxie, który wygral eswc i był w finale pitmc.
Ale fakt na ESWC wam dokopal Baxiasty, czym potwierdzil ze jest dobry i nie nalezy go pomijac.
Najlepszych się i tak nie wybierze, chociaż dzisiaj na mapie kwalifikacyjnej wychodzilo kto potrafi jeździć.

Hmm a czemu mnie nikt nie wymienil?? przeciez jestem wymiatacz
Przypominam ze mialem sporo awardow na najlepszego gracza i gracza a najciekawszej technice jazdy czy coś takiego:P

nie miałeś sporo awardow, ale miałeś sporo glosow 
Wally kocham cie ;*;*;* Tylko ty o mnie wspomniales 
Nawet moj pr0 lider mnie nie wymienil
Nawet moj pr0 lider mnie nie wymienil

bo Ciebie jeszcze nigdy w akcii nie widzial.
jestem pewny, ze po PL4 to się zmieni
edit.: i nie zapmnij, jak dlugo ten prolider o Ciebie walczyl, zebys gral w polteamie.
jestem pewny, ze po PL4 to się zmieni
edit.: i nie zapmnij, jak dlugo ten prolider o Ciebie walczyl, zebys gral w polteamie.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
...hlip...a stary, dobry, pr0 wujaszek fred....? hę...? 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
a czy wy nedzne pomioty kiedyś widzieliście jak gra supeł pło extłim skileł
hambułgeł
ogarnijcie się bo nawet mu do piet nie sięgacie

hambułgeł
ogarnijcie się bo nawet mu do piet nie sięgacie
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
hihi, coof dostanje wpierdolbrzerzanin wrote:a będziesz w poznaniu??
ojj Dżejkob wydaje mi się, że takich akcji tam więcej zobaczymyjakub wrote:hihi, coof dostanje wpierdol
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ja raczej nie widze sensu w kupowaniu biletu powrotnego 
*... i wszystko jasne.
ja mysle ze czolowke wyloni nasza liga
jak będą statsy to będzie wiadomo kto jak jezdzi 
nie ma co wymieniac ludzi bo ci naj naj zazwyczaj spalaja się na meczach jak to było ostatnio pomiedzy ps a pol jak khas noobowal
jest pewne jedno - mamy supernovą bo startuje pl4 i sobota już nakresli kto jak jezdzi
tylko ze jedni jeżdżą wiecej inni mniej, dobry to ten co potrzebuje mało czasu na opanowanie trasy na jakims tam w miare poziomie, dużo u nas jest dobrych graczy, ale najlepsi gdzie oni ? ich po prostu niema
a co do Poznania to fpierdol maja wszyscy od ziomka o ksywie Alcohol, ja z nim i Jakub tez nie wygralismy nigdy
upijemy mor_ola i wszystko nam wyspiewa - zamkniemy go w łóżku jak będzie rozkladane
batches a teraz trenujcie bo wuja przyjdzie p pracy i chce widziec motywacje
pozdro
nie ma co wymieniac ludzi bo ci naj naj zazwyczaj spalaja się na meczach jak to było ostatnio pomiedzy ps a pol jak khas noobowal
jest pewne jedno - mamy supernovą bo startuje pl4 i sobota już nakresli kto jak jezdzi
tylko ze jedni jeżdżą wiecej inni mniej, dobry to ten co potrzebuje mało czasu na opanowanie trasy na jakims tam w miare poziomie, dużo u nas jest dobrych graczy, ale najlepsi gdzie oni ? ich po prostu niema
a co do Poznania to fpierdol maja wszyscy od ziomka o ksywie Alcohol, ja z nim i Jakub tez nie wygralismy nigdy
upijemy mor_ola i wszystko nam wyspiewa - zamkniemy go w łóżku jak będzie rozkladane
batches a teraz trenujcie bo wuja przyjdzie p pracy i chce widziec motywacje
pozdro
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!