Polish Community Track 2?
Zara będziecie mieli horror jak się nie zamkniecie 
Ta, z ekranu wyjdzie ząbi, z podłogi "towarzysz Stalin" a do drzwi zapuka ciasteczkowy potwór.R1ppp wrote:Zara będziecie mieli horror jak się nie zamkniecie

... i z tym trzeba się pogodzić. Ruszmy się w końcu z tą trasą.
im dluzej trwa ten cyrk, tym bardziej jestem ciekawy co z tego wyjdzie 
Po prostu - lista jest aktualna tyle ze maxera zastępuje maciek ot co...
Grono, po dwóch maperach trasa była całkiem niezła wiec mysle, ze jak już w koncu skonczymy to chociaż powtórzy skuces 1.
Grono, po dwóch maperach trasa była całkiem niezła wiec mysle, ze jak już w koncu skonczymy to chociaż powtórzy skuces 1.
No własnie i nie mam pojęcia o co tyle chaosu...Przeciez jasne ze jeżeli zastąpiłem Maxera to i zajmuje jego miejsce w kolejce no nie ? Więc teraz ja robię swoj odcinek...
Na oficjalnej liście powędrowałeś na koniec, no ale dobra, żeby potem nie było że Loony zrobił jakiś kawałek i go straci z powodu pomyłki.
To zrobi taki sam, co za problem, ja tez swój straciłem bo moda nie dałem i nie narzekam bo 2. zrobiłem lepszy 
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ludzie!!! Stop!!! Niech nikt się nie rusza!!! Więc tak: ja już zrobiłem ten swój magic kawałek, który jest teraz u h0lousa. Niech maciek będzie na końcu, bo nie zdąże inaczej bo mogę nawet pojutrze ejchać na wakacje , ale nic nie jest pewne.
No i jasne, KPW wszyscy? Nerwy ciągnęły, ale to dlatego, bo zbyt niedługo wyjeżdżam.
Moim rodzicom chciało się od razu po Węgrzech jechać do Ustki (oba wyjazdy potrwają z 16 dni zamiast po prostu z 5-ciu), do teraz się zastanawiam co ich podkusiło do takiej decyzji... 
Tylko zeby maciek to przeczytał....
Tak przeczytał,dobra to robię na koncu tak ? -.- 
Takk.....................chyba..................ja już niczego bym tutaj pewien nie był 
Przyjmuję przeprosiny
Znaj moją dobrodusznosc 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
macie balagan i to niezly, maciek powinien być z kolejce zamiast mnie, czyli nawro powinien wyslac ta mapke zamiast mnie do macka, i byloby po problemie
Ja nie przepraszam tylko wybaczam nawrotowi ^^
Taaa, na swięta, Wielkanocne ....
Taaa, na swięta, Wielkanocne ....
No to ogółem jak idzie robota, czy możliwe jest już zrobienie outro? Bo jutro już znajdę się wewnątrz autokaru jadącego na Węgry. 
Zeo wrote:No to ogółem jak idzie robota, czy możliwe jest już zrobienie outro? Bo jutro już znajdę się wewnątrz autokaru jadącego na Węgry.
....Ty się tak nie ciesz Zeo bo mam dziwne przeczucie, ze wywioza Cie gdzies na Sybir albo w te inne klimaty
a tak serio to już jestem bardzo ciekaw co tam wyczarowaliście
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”

<- Drzwi