GTW Rekrutacja
GTW Rekrutacja
CO ZATKAŁO TAKA JEST PRADWDA NIE MA CO SIĘ OSZUKIWAĆ WIĘC SIĘ NIE SAP I NIE PIERDOL
[ Dodano 31 lipca 2007, 15:49 ]
TY SIĘ BULET ZAMNIKNIJ BO CI ZROBIE JEDNO WEJŚCIE PAŁKARZA I PO Tobie TO ŻE CIĘ ŻADEN KLAN NIE CHCE TO NIE MOJA WINA
[ Dodano 31 lipca 2007, 15:49 ]
TY SIĘ BULET ZAMNIKNIJ BO CI ZROBIE JEDNO WEJŚCIE PAŁKARZA I PO Tobie TO ŻE CIĘ ŻADEN KLAN NIE CHCE TO NIE MOJA WINA
- marcin18109
- Doświadczony driver
GTW Rekrutacja
wiesz ja mam 16 lat
i może to dla Ciebie mało
gdy znajdę jeszcze z 2 kierowców to dam ogłoszenie o sparze
już teraz zapraszam POL
dużo się nauczymy
i może to dla Ciebie mało
gdy znajdę jeszcze z 2 kierowców to dam ogłoszenie o sparze
już teraz zapraszam POL
dużo się nauczymy

GTW Rekrutacja
tzn ja myśle tak, że o prawdziwym klanie to można mówić dopiero wtedy kiedy ma to coś wspólnego z profesjonalizmem, czyli przede wszystkim kasa, sponsor, turnieje międzynarodowe, nagrody itp; czyli jest to coś więcej niż tylko hobby, sa klany które czerpią niemale zyski z tego co robia, na świecie sa profesjonalni gracze i to oni tworzą klany, my to pełna amatorka, ja nie mowie żebyście sobie nie robili "klanu" bo szczerze to mnie to zwisa i dynda, chodzi o to co ten "piesek" tuno napisał ze chce chodzić i się chwalić ze jest w klanie, wiec napisałem ze to nie ma miejsca jeżeli chodzi o TMN. To tyle; tuno daj glosmarcin18109 wrote:bulet a jak wygląda prawdziwy klan
tuno a mama ci pozwala tak się odzywać do starszych osob, nie unos się bo dostaniesz klapsa
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
GTW Rekrutacja
NA POCZĄTKU TEŻWAS BYŁO 2 LOKAS ALE TERAZ JEST WAS WIECEJ I MYŚLICIE ŻE JESTEŚCIE FAJNI NIE JESTEŚCIE FAJNIE BO TYLKO PO SWOIM PIERDOLONYM SERWERZE JEŹDZICIE BO TYLKO NA TYM UMIECIE SIIE
GTW Rekrutacja
zapraszam gdzie ci wyslac adres daj emailamatgaw30 wrote: TY SIĘ BULET ZAMNIKNIJ BO CI ZROBIE JEDNO WEJŚCIE PAŁKARZA I PO Tobie TO ŻE CIĘ ŻADEN KLAN NIE CHCE TO NIE MOJA WINA
nie nie napisze ci ze ci jebne i takie tam, jesteś paprochem i pionkiem wiec nie będę z toba dyskutował
Last edited by bulet on 31 July 2007, 15:57, edited 1 time in total.
GTW Rekrutacja
MARCIN ŻYJESZ?
GTW Rekrutacja
Bulet mam propozycje: Wróć do podstawówki bo chyba opuściłeś lekcje czytania ze zrozumieniem
GTW Rekrutacja
wytłumacz czego nie zrozumiałemTunoPL wrote: Jak będziecie tworzyć tyle tych klanów to nie długo każdy będzie miał klan i nie będzie wiedział kto jest dobry a kto nie. Wtedy nie będzie można się pochwalić "jestem w klanie". Bo to nic zaszczytnego nie będzie. Niech będzie dużo mniej klanów ale przynajmniej będzie rywalizacja.
daj głos
- marcin18109
- Doświadczony driver
GTW Rekrutacja
powstanie małego klaniku wywołało tyle zamieszek
bulet wiesz jako uczeń LO nie mogę cały czas grać (jedynie wakacje)
a czy xp jest profesjonalne ?
gaw ty to dzisiaj szalejesz :shock:

GTW Rekrutacja
chciałbym powiedzieć, że załosny jesteś.matgaw30 wrote:NA POCZĄTKU TEŻWAS BYŁO 2 LOKAS ALE TERAZ JEST WAS WIECEJ I MYŚLICIE ŻE JESTEŚCIE FAJNI NIE JESTEŚCIE FAJNIE BO TYLKO PO SWOIM PIERDOLONYM SERWERZE JEŹDZICIE BO TYLKO NA TYM UMIECIE SIIE

- marcin18109
- Doświadczony driver
GTW Rekrutacja
opinia jest w pełni szczera i prawdziwa. a co można powiedzieć o człowieku, który jedynie wyzywać potrafi?marcin18109 wrote:ale mu coof postawiłeś opinie
gaw ty coś piłeś
?

GTW Rekrutacja
nie xp na pewno nie jest profesjonalne , i powtarzam ze nie choidz mi opowstanie waszego "klanu" pisze zeby niektorym osoba coś uswiadomic to tyle a poza tym nudze się w pracy i uprawiam trollingmarcin18109 wrote:powstanie małego klaniku wywołało tyle zamieszek
zreszta lubie takie ludziki jak tuno
- marcin18109
- Doświadczony driver
GTW Rekrutacja
k*rwa myślisz że jesteś panem swiata ze mozesz sobie mówic ludziki?
Ludzikiem to jest twoja stara ale nie ja śmieciu
GTW Rekrutacja
my nie jeździmy tylko na swoim serverzematgaw30 wrote:NA POCZĄTKU TEŻWAS BYŁO 2 LOKAS ALE TERAZ JEST WAS WIECEJ I MYŚLICIE ŻE JESTEŚCIE FAJNI NIE JESTEŚCIE FAJNIE BO TYLKO PO SWOIM PIERDOLONYM SERWERZE JEŹDZICIE BO TYLKO NA TYM UMIECIE SIIE
- marcin18109
- Doświadczony driver
GTW Rekrutacja
tuno proponuje obyś poszedł już do podstawowki żeby nauczyli cie czytac ze zrozumieniem, nie siedz w domu idz do szkoły, nie wazne ze wakacje idz może coś się dowiesz ciekawego a nie tylko ze bulet jest panem swiataTunoPL wrote:k*rwa myślisz że jesteś panem swiata ze mozesz sobie mówic ludziki?
to pisałem ja pan i wladca wszystkich ludzików
nie karmić trola
GTW Rekrutacja
GTW (czy jak się to coś nazywa) pokazuje swoja klasę w pierdoleniu na temat o którym nie maja pojęcia.
- marcin18109
- Doświadczony driver