normalnie za***iscie się to planuje, qrwa ze ja musze do roboty isc, nie mogę po prostu panowie, kumpel drugi informatyk ma urlop od pon na 2 tyg i jest pipaka
ehh zycie pizga, raz na ruski rok turniej i zlot i impreza i człowiek nie może, szkoda ze takie terminy :/ ale nic trzeba dalej żyć
Gadalem wczoraj z brzerzem i mowil ze po imprezie w poznaniu zaprasza wszystkich do siebie na 2nd afterparty
olo, mam jeszcze parę serio pytan co do noclegow itp, może dziś okolo 22:00 na tsie bys mogl być?
oczywiście, tylko jak nie będziesz jeszcze musial isc spac
a ja wam powiem ze postawilbym to tak:
1. integracja
2. mecz w gale
3. trackmania
moglbys morek powiedziec jak będzie to boisko wygladac ?
ja mam szczera nadzieje na trawiaste boisko (pewnie nie będzie ) i zeby ejszcvze byla rosa na boisku Wezcie panowie dresiki to będzie mozna się ostro pokosic kocham taka gre
co do turnieju to ja bym preferowal 1 traske bo kilku to m isie trenowac nie będzie chcialo
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Hehehe..neiwiem czy na 100% się pojawie ale zapowiada się super...Wally ja mieszkam w Bloniu^^może wiesz gdzie to jest (25km) od Wa-wy..i tez neiwiem jak się zabrac..Jak skolujesz jakiś transport to dawaj..mi tez mzoe coś się uda bo braciszek tez będzie jechal^^Pisz gg bo niemam Twojego numeru...
a jeśli chdzi o mecz czy to musi być w noge? A nie lepiej w siate albo kosza? a może w ręczną? mehehehe...nie no zart... ja chyba będę kibicować w zielonym stanie hehe bo nie wiem czy dam rade...
BTW_a teraz odnośnie dojazdu - Boski trollu odezwij się bo nie wiem jak to zrobimy...bo z tego co wiem to mieliśmy się spotkać (ja, moj brat, Ty i Szopek) w pociągu na stacji w Opolu, tia?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”