Koncze z TMN
Koncze z TMN
ja mogę kij baseballowy załatwić 
Koncze z TMN
Chce ktoś kupić młotek 20 kilowy

Koncze z TMN
ile chcesz za ten młotek? 
Koncze z TMN
biggest hammer in the world:

EDIT: nie zapomnijcie, ze to sa tylko zarciki.
ma wszystko być git fajnie i peacowo w poznaniu.

EDIT: nie zapomnijcie, ze to sa tylko zarciki.
Koncze z TMN
...jestem ZA!jakub wrote:(...)nie zapomnijcie, ze to sa tylko zarciki.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Koncze z TMN
RaDuS tez pokojowy jest raczej bez konfliktowy i spokojny chociaż wciaz koledzy maja zwale ze mnie gdy powiem ja jestem spokojny i nie agresywny^^;D pozyjemy zobaczymy;D kto kleknie do miecza z tym trzymam 

Koncze z TMN
Mrozio będzie Ci klękał
!
Koncze z TMN
za trzymnaie z Tobą morek może 
Koncze z TMN
Dziekuje ci Olo za twa wyrozumialosc i to ze nie przydzieliles mi bana, naprawdę bardzo mi ty zaimponowales, nie myslalem ze jesteś na tyle inteligentny ze dasz mi tylko ostrzezenie. naprawdę padam do stop, a tak swoja droga to zgubilo mnie moje stale ip widze bo inni nie dostali ostrzezen 
Z wyrazami szacunku czlonek zalowego.pl pr0 klanu [POL]Mat154
Rock me baby!!!
Z wyrazami szacunku czlonek zalowego.pl pr0 klanu [POL]Mat154
Rock me baby!!!

Koncze z TMN
BUm Bu m Bum Ustawkaaaa w akademikuuuuuuuuuuuuuuu jazdaaaa Xd Mahahah kociaki wy moje ;* Brzerzzz Dawaaaj jedziemy 9wiatego by być ranoo otam a nie o 5tej ranoooo 10tegooooooooo BIaaaatchhhh
pozdroooooooooooo d;
pozdroooooooooooo d;
Koncze z TMN
Jakby jeszcze ktos mial watpliwosci to ten topic to po prostu joke, a jakub parowka już sprowokowal klotnieSeque wrote:teraz chociaż POL może skumac jak to było u nas z chybem
Koncze z TMN
to się nazywa podryw kontrolowany mor_ola
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Koncze z TMN
tak to jest jak forum niby spolecznosci tmn polski jest prowadzony przez zazdrosna, egoistyczna dyktatorska dziewczynke, która dodaje slupki do tras PL4, zeby wygrac swoj meczgawron. wrote:Jakby jeszcze ktos mial watpliwosci to ten topic to po prostu joke, a jakub parowka już sprowokowal klotnieSeque wrote:teraz chociaż POL może skumac jak to było u nas z chybem
mat, jesteś moj hero.
zaryzykowales ostrzezenie, aby pokazac prawdziwy charakter mor_ola!
mat for president of polska spolecznosc tmn.
Koncze z TMN
czemu to cie nie dziwi?
przeciesz z takiego jak Ciebie tylko jajka mozna se robić.
rock me baby!
przeciesz z takiego jak Ciebie tylko jajka mozna se robić.
rock me baby!
Last edited by Jakub on 02 August 2007, 12:20, edited 1 time in total.
Koncze z TMN
bo zawsze piszesz jakieś swoje wyimaginowane teorie spisku na moj temat.
a co do jajek to niestety nie umiesz zartowac.
a co do jajek to niestety nie umiesz zartowac.
*... i wszystko jasne.
Koncze z TMN
lol?
przeciesz sam na teamspeaku powiedziales, ze np PL4 robisz tak, zeby ci najlepiej lezal, i jak się innym nie podoba, nie musza brac udzialu.
[ Dodano Czw się 02, 2007 12:23 pm ]
zalatwiles ten pokoj w tym akademiku, czy sam mam to zrobić, panie organizatorze?
przeciesz sam na teamspeaku powiedziales, ze np PL4 robisz tak, zeby ci najlepiej lezal, i jak się innym nie podoba, nie musza brac udzialu.
[ Dodano Czw się 02, 2007 12:23 pm ]
zalatwiles ten pokoj w tym akademiku, czy sam mam to zrobić, panie organizatorze?
Koncze z TMN
nie w znaczeniu zebym mogl jak nalatwiej wygrac, lecz w znaczeniu zeby było jak najuczciwiej i najciekawiej.
Nie nie zdazylem i jk będziemy tak pisać to raczej nigdy nei zdaze, ale co tam przeciez to ty jesteś niesmieszna osoba i taka madra która organizuje fajne puchary zloty i potrafi super zartowac, wiec z tym sobie chyba poradzisz.
Nie nie zdazylem i jk będziemy tak pisać to raczej nigdy nei zdaze, ale co tam przeciez to ty jesteś niesmieszna osoba i taka madra która organizuje fajne puchary zloty i potrafi super zartowac, wiec z tym sobie chyba poradzisz.
*... i wszystko jasne.