tworczosc
Re: tworczosc
gawron. wrote:
To jest od jakuba ja nie mam z tym nic wspolnego:
TMPL nie, jard i morolo to dyktatorzy jak jaruzelski, niema wolnosci się wypowiedziec, jak się coś powie to banuja, mam ich kur** w d*pie i nie hcce m isie na to forum przychodzic i coof jest gej
pfff misiu pysiu. mowiles ze ci się to podoba xd
Last edited by Coof on 03 August 2007, 1:08, edited 1 time in total.

tworczosc
gawron k**wa i jakub, wezcie się k**wa jebnijcie w glowy po razie, grozi nam znowu wyjebanie z ligi jak wam nie zalezy na jezdzie w niej to się wypiszcie z pol k**wa, ale nie szkodzcie innym, takie rzeczy to sobie przekazujcie na mailu, a nie obrazajcie, jak wypadniemy z ligi to ja sp***dalam z pol k**wa, gadalem z olkiem przez sekunde i przesadziliscie, gawron ty tez jak ci się nic nie chce to k**wa nie musisz jeździć dla nas, p ch** tu przyszles robić nam syf ? bez pizdy panowie trochę opanowania, ponosi was jak dzieci - award na zal.pl roku
proponuje wam przeprosic olka i yarda bo zrobiliscie calej ekipie pol syf
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
tworczosc
diablo zamknij się co ty gadasz trochę szacunku dla przeciwnika, proszę cie abyś powstrzymał się od takich komentarzy, spokojnie; wygramy to super ale nie trzeba łazić po całym tmpl.info i gadać pierdół , to trochę ja 2f2f 
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
tworczosc
dobrze gadasz diablo
, jak dostaną od was to tym predzej przegrają z prosiakami ^^, hahaha 
tworczosc
Nigdy nie mowilem ze nie chce, nie robię tego z zadnej lachy bo tez nie jestem niewiadomo kim ;p ot tak na Tsie gupi pomysl wpadl i z dżekopem zaszalelismybax wrote:gawron kur** i jakub, wezcie się kur** jeb** w glowy po razie, grozi nam znowu wyjebanie z ligi jak wam nie zalezy na jezdzie w niej to się wypiszcie z pol kur**, ale nie szkodzcie innym, takie rzeczy to sobie przekazujcie na mailu, a nie obrazajcie, jak wypadniemy z ligi to ja sp***dalam z pol kur**, gadalem z olkiem przez sekunde i przesadziliscie, gawron ty tez jak ci się nic nie chce to kur** nie musisz jeździć dla nas, p ch** tu przyszles robić nam syf ? bez pizdy panowie trochę opanowania, ponosi was jak dzieci - award na zal.pl roku
tworczosc
Nie lubię jak się mnie obraza przed "publicznością", ale już spokobulet wrote:diablo zamknij się co ty gadasz trochę szacunku dla przeciwnika, proszę cie abyś powstrzymał się od takich komentarzy, spokojnie; wygramy to super ale nie trzeba łazić po całym tmpl.info i gadać pierdół , to trochę ja 2f2f
tworczosc
panowie trochę rozwagi dla naszych konkurentów ze noooby to co innego ale trochę szacunku trzeba im okazac 
tworczosc
to ja to samo mogę powiedzec ze jak by nie jakub to w kwalifikacjach było by zwami cienko nawet śmiało mogę powiedziec czelała by was 2 liga