Liga I » Runda 2: EM vs ~FM~
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 2: Extreme Masters vs Fuck Me
Link do meczu
Link do meczu
osobiscie stawiam na EM 
Teraz mi się wydaje mamy może mecz kolejki tutaj, ale nie lekcewazyl bym pozostalych, cholera silna ta liga
GL teamy, zycze FM zwyciestwa
! (Yard
)
Teraz mi się wydaje mamy może mecz kolejki tutaj, ale nie lekcewazyl bym pozostalych, cholera silna ta liga
GL teamy, zycze FM zwyciestwa
jak FM wystawi najmocniejszy sklad, będzie podobno ciekawe jak EM vs GT, i wszystko będzie mozliwe.
ciekawy mecz się zapowiada.
ciekawy mecz się zapowiada.
FM wygra, jak wystawiaja chybego
i cyklopa
Schlejemy EM na LAN Party po obcinamy im paluchy i wygramy walkowerem 
nie zapomnij o palcach u nóg i .... zreszta sami wiecie 
człowiek chce, człowiek potrafi grać wszystkim
ps. I znow będą mowic ze tylko EM będzie na antenie a co poradze ze my tacy spektakularni jesteśmy
A na serio to porozmawiamy na lanie o tym jakie mecze wybrac;)
człowiek chce, człowiek potrafi grać wszystkim
ps. I znow będą mowic ze tylko EM będzie na antenie a co poradze ze my tacy spektakularni jesteśmy
A na serio to porozmawiamy na lanie o tym jakie mecze wybrac;)
*... i wszystko jasne.
nooo EM tez nie jest bez szans, jak widzialem na filmiku to bardzo dobze się spisywal mor_olo i Shadow wiec będą wyrównane szanse 
no tak, EM jest bardzoooooo silne, ale mam nadzieje ze do tego meczu przygotuja się wszyscy gracze stawiam na to ze wroca do swych starc bardzo oczekuje na Sokola który ma wrocic i zagrac bo każdy wie na co go stac nie?:D Boski, Shadoł, Yard, Mor Olo (tzn to ich sklad) sa czolowka Polskiej ligi tylko nie trenuja dużo:P mam nadzieje ze w tym meczu wystapia najlepsi z FM bo chce rownej walki, btw nie mam nawet co trenowac, bo się nie zalapie;D

upatruje faworyta mimo wszystko w EM 
jeśli Sokol wroci i zagra na swoim poziomie to zapowiada się wspaniale. Sadzac po screenach FM nie mialo rewelacyjnych czasów w 1 meczu nie wiem czym to spowodowane, ale mysle ze EM da się pokonac regularnoscia i upatrywal bym 2-1 ze wskazaniem na EM
Pozyjemy zobaczymy!
GL
Tak na marginesie:
~FM~ do boju !!!!!!!!!!!!!!!!
jeśli Sokol wroci i zagra na swoim poziomie to zapowiada się wspaniale. Sadzac po screenach FM nie mialo rewelacyjnych czasów w 1 meczu nie wiem czym to spowodowane, ale mysle ze EM da się pokonac regularnoscia i upatrywal bym 2-1 ze wskazaniem na EM
Tak na marginesie:
~FM~ do boju !!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnim zdaniem sobie nagrabiles wally:P
Prosiaki do chlewu!!!!! wally do morza !!!!!!!!!!!
Prosiaki do chlewu!!!!! wally do morza !!!!!!!!!!!
*... i wszystko jasne.
ja stawiam na wynik 2-1 dla FM, jeśli będą trenowac
No mecz z EM mysle ze będzie ciekawy!
jeżeli wystapi w nim Sokol,Cyklop.Mrozio.Hazyl.Radek to może być bardzo ciekawie
Em pokazalo na co ich stac w meczu z GT no i liczymy na rownie zacieta walke!!
będzie to bardzo trudny mecz. Co do czasów z pierwszego meczu. Gdybys widzial jak my jezdzilismy
bandy,bandy i jeszcze raz bandy
Ale tak na pewno nie będzie z EM bo do tego meczu trzeba podejsc bardzo powaznie jak z rezta do kazdego!! 
~FM~!!!!!!!!
Ja widze w FM faworyta tego meczu
Tak czy inaczej zapowiada się kolejny swietny mecz.
A tak w offtopie
Fujibiker jesteś z Debowca tego kolo Jasla?
A tak w offtopie
EM to podroba FM, idzcie do piachu kaczory 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ja tam osobiscie stawiam na FM. nie wiem czemu, może to jedynie przeczucie, ale nie zapominam o EM, w końcu maja shadowa, mor ola , yarda i boskiego. to swietni gracze. szykuje się hit kolejki , FM v EM. powodzenia dla 2 drużyn !
a ja tam będę spokojnie trenował z przekonaniem że Cyklop Hazyl Sokół i Mrozio wygrają, ale nie bądźmy zachłanni stawiam ~FM~2:1EM
Ojjj nie byłbym tego taki pewien ze wygramy
Motywacje mamy ale EM posiada naprawdę swietnych zawodnikow!! Mysle ze w tym meczu wygra drużyna która popelni najmniej błedow
Gobis nie, ja jestem z Dębowca na Śląsku :]
~FM~!!!!!!!!

<- Drzwi