Liga I » Runda 2: #p~S vs xp
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 2: Pure Skillers vs X Power
Link do meczu
Link do meczu
Ojoj, Panowie tu ma być walka !! 
xp pokazalo się z dobrej strony w meczu z [POL], więc tutaj takrze nie odpuszcza 
na pewno nie poddamy się przed meczem i tak jak w meczu z POL postaramy się wygrać 1 lub 2 mapki
lekko nie będziecie mieli z nami to wam gwarantuje 
Peace 4 all
coz panowie
Tu się podzielimy na gg robota
Tutaj trudno mi obstawic 21-0 ale jak się postaramy
Ja zaraz obadam co się w PL4 dzialo dokładnie
Ale jest ciekawie i sa niespodzianki
kurde fajna sprawa GL xp ! 
Ja zaraz obadam co się w PL4 dzialo dokładnie
Jesteście w meczu tygodnia więc jak się porządnie umówicie to świat telewizji stoi otworem;)
*... i wszystko jasne.
Bójcie się prosiaki nadchodzi rzeźnik bulet muahahahahaha

jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Btw Mor_Olo mysle ze doszkolimy Raka i będzie bardzo dobrze
Trzeba mu dac wstawki i opisac graczy wystepujacych w meczu, wtedy już ludzie poznaja ze TM ma także swoja historie
Licze na gladkie 3-0 mowie wam
rzeznik vs prosiaki = ?
Stawiam na stado prosiakow
pozdro
btw kto wymyslil te prosiaki
trochę to glupie jak na moj gust
a co do transmiji to musi być ja tez chce zeby raku powiedział: "bulet jedzie z przodu ale wszyscy go wyprzedzili"
a co do meczu to 1 pkt podobnie jak z POL będzie czyms super, k**wa prosiaczki kiedy wy pkt straciliscie ostatnio, musi się kiedyś passa skończyć
no będzie rzeźnia normalnie....
a co do transmiji to musi być ja tez chce zeby raku powiedział: "bulet jedzie z przodu ale wszyscy go wyprzedzili"
a co do meczu to 1 pkt podobnie jak z POL będzie czyms super, k**wa prosiaczki kiedy wy pkt straciliscie ostatnio, musi się kiedyś passa skończyć
no będzie rzeźnia normalnie....
z GT i z [POL] w PL3.
Te prosiaki to oczywiście Jakubek nasz wymyslil.bulet wrote:btw kto wymyslil te prosiaki Question trochę to glupie jak na moj gust Rolling Eyes
No co ja będę sciemnial, pS wygra 3:0 i to jest dla mnie oczywiste.
Ale starajcie się starajcie.

obstawiam 3-0 dla nas mamy motywacje 
Ale my was motywujemy takim gadaniem i wszystko zaczyna się pięknie ukladac licze na dobry mecz z happy endem dla nas
Ale my was motywujemy takim gadaniem i wszystko zaczyna się pięknie ukladac licze na dobry mecz z happy endem dla nas
jedyne co w chodzi w gre przy waszym ewentualnym zwyciestwie to 2:1
k**wa korba na maxa WOJNA
oja zapomnialem ze to za 2 tyg dopiero :?
k**wa korba na maxa WOJNA
oja zapomnialem ze to za 2 tyg dopiero :?
-
PaladinKane
- Samochodowy prawiczek
Znowu będzie 21-0 dla proSiaków, tak jak kiedyś na sparingu. xp zdobądźcie przynajmniej jeden pkt na jednej mapie. 
spokojna twoja rozczochrana...będziemy walczyc do ostatniego pkt...urwiemy wiecej niz 1 pkt tak mi się wydaje 

kim jesteś, jakos cie nie kojarze, nie wypowiadaj się na tematy na ktore nie posiadasz wiedzyPaladinKane wrote:Znowu będzie 21-0 dla proSiaków, tak jak kiedyś na sparingu. xp zdobądźcie przynajmniej jeden pkt na jednej mapie.
to co było kiedyś i to co jest teraz to dwie różne rzeczy 
Przed PL4 upatrywalem was jako 4ta sila w lidze, wg mnie Majak jest gracz najwyzszej polki, Bulet w PL3 pokazal się przeciwko nam ze swietnej strony, a Szyna kreci wspaniale czasy. Do tego dochodza inni swietni gracze, niedoceniany ale kapitalnie jezdzacy Rainer, i Ralfik
Jazdy reszty niestety zbytnio nie pamietam
Ale i tak postaramy się o jak najlepszy wynik dla nas
Przed PL4 upatrywalem was jako 4ta sila w lidze, wg mnie Majak jest gracz najwyzszej polki, Bulet w PL3 pokazal się przeciwko nam ze swietnej strony, a Szyna kreci wspaniale czasy. Do tego dochodza inni swietni gracze, niedoceniany ale kapitalnie jezdzacy Rainer, i Ralfik
Panowie, jeżeli mozna, to od razu się wypowiem zeby pozniej nie było jakiś niedomówień.
od prawdopodobnie 15 sierpnia do 26 sierpnia wyjezdzam do Wloch, wiec cięzko ogolnie, będzie mi zagrać. :/ wiec no zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
pozdrawiam
od prawdopodobnie 15 sierpnia do 26 sierpnia wyjezdzam do Wloch, wiec cięzko ogolnie, będzie mi zagrać. :/ wiec no zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądać.
pozdrawiam