Chciałby powiedzieć coś jeszcze do nowych graczy zeby trenowali i próbowali gonic czołówke graczy nie RANKIEM a SKILEM brali przykład z takich zawodników jak GAWRON,BAX,SZYNA bo niewątpliwie to jest czołówka Polskiej Sceny Track Mani a nie (oczywiście z całym szacunkiem) Muck czy Boski ,ten pierszy nie gra w zadnym Polskim klanie niechca go on niechce niewiem a Boski gra w EM ale z tego co wiem nie zagrał w piersszym meczu.Pisze to bo co dzień pisze do mnie jakas osoba zaparkujesz mi? Jak się Boostuje...Ja Szczerzze Załuje ze zaczełem boostowac ,Wolał miec rank Milion i jeździć naprzykład jak BAX do paryza czy na inne turnieje .WIEC TRENUJCIE NIE BOOSTUJCIE!!!
Wielki Podziw!
Wielki Podziw!
Chciałbym w tym temacie wyróznić dwuch graczy : Worma z RBF i Turbo z FBN. Niewątpliwie nie byli to zbyt znani gracze jeszcze przed pl4 ale co robią teraz jest piękne czołowe czasy w kwalifikacjach znakomita piersza runda w ich wykonaniu naprzykład Turbo uzyskał w meczu z FM najlpesze czasy na kazdej mapie
Wielkie Gratulacje z Mojej Strony Dla Tych Dwuch Zawodników!!
Chciałby powiedzieć coś jeszcze do nowych graczy zeby trenowali i próbowali gonic czołówke graczy nie RANKIEM a SKILEM brali przykład z takich zawodników jak GAWRON,BAX,SZYNA bo niewątpliwie to jest czołówka Polskiej Sceny Track Mani a nie (oczywiście z całym szacunkiem) Muck czy Boski ,ten pierszy nie gra w zadnym Polskim klanie niechca go on niechce niewiem a Boski gra w EM ale z tego co wiem nie zagrał w piersszym meczu.Pisze to bo co dzień pisze do mnie jakas osoba zaparkujesz mi? Jak się Boostuje...Ja Szczerzze Załuje ze zaczełem boostowac ,Wolał miec rank Milion i jeździć naprzykład jak BAX do paryza czy na inne turnieje .WIEC TRENUJCIE NIE BOOSTUJCIE!!!
Wielki Podziw!
omg...co za przemowa...
i zostaw w spokoju Boską Biaatch bo on podczas masturbacji prawą reką rozjebał by tych kolesi....
w ogole nie mogłes jakieś pm napisac tylko wszytkim oznajmiać, że z cienia wychodzą nowe gwiazdy...?
i zostaw w spokoju Boską Biaatch bo on podczas masturbacji prawą reką rozjebał by tych kolesi....
w ogole nie mogłes jakieś pm napisac tylko wszytkim oznajmiać, że z cienia wychodzą nowe gwiazdy...?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wielki Podziw!
chlopie, zaloze się ze Boski jest na poziomie jednych z najlepszych graczy, a swiadczy to ze był w teamie chocby PS i zdobyl z nimi mistrzostwo i każdy nazywal Boskiego na serverze Booster ze skillem, pamietam to jakby to było dziś !!!!!

Wielki Podziw!
Ok Niewiedzałem Jak Czytacie Omincie Kwestie o Boskim Sorry:)
Wielki Podziw!
nie wiesz...a się wypowiadasz...gdzies słyszales może i głupio powtarzasz... i do tego obrzydliwe orty...pfleh...a idz ty... 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wielki Podziw!
daruj sobie takie wypowiedzi jeśli nie znasz do konca prawdy, a w ogóle dizkei Boosterom Polska nei spada z laddera nisko, a fajnie patrzec jak Polska jest wysoko nie kur***?:D

Wielki Podziw!
NO wlasnie wymienil super zawodników takich jak : GAWRON,BAX,SZYNA
podsumuje to wielkim lolem : LoLOloLlolOoLLoLOolL

a gdzie gracze PS ?
a gdzie gracze PS ?
Wielki Podziw!
no hack, my wiemy, ze ty jesteś dobrym graczem, ale innych wysmiewac o ich umiejetnosci, ui ui ui.hack wrote:NO wlasnie wymienil super zawodników takich jak : GAWRON,BAX,SZYNA
a gdzie gracze PS ?
szkoda, ze cie nie będzie na meczu z [POL] w PL4, niestety twoii koledzy z teamu będą musieli za ten towj post mocno dupe dawac.
Wielki Podziw!
:d jakubek na zartach się nie zna

spoko, jeżeli mi się nie uda dorwać do neta, to wiadomo
gl hf prOsiaki moje 
spoko, jeżeli mi się nie uda dorwać do neta, to wiadomo
Wielki Podziw!
hack ci w smak 
na wiolonczeli bym z toba wygral
na wiolonczeli bym z toba wygral
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielki Podziw!
spoko text suwak, ale bardziej pasuje na newsa niz na topic na forum
a wy nie wsciekajcie się czy lolujcie ze was nie podal, tutaj również brakuje mi chybecka co ma podobny skill jak ci dwaj gracze
a wy nie wsciekajcie się czy lolujcie ze was nie podal, tutaj również brakuje mi chybecka co ma podobny skill jak ci dwaj gracze
Wielki Podziw!
No to jeszcze może Mastera, BulDoga, Devila, ozora, i tym podobnych... I każdemu pierdolnąć plakat dwa na dwa metry i wernisaż otworzyć... żal.vgh.plSeque wrote:tutaj również brakuje mi chybecka co ma podobny skill jak ci dwaj gracze
Wielki Podziw!
popieram Kófaska....Coof wrote:a ja powiem, że imo ten cały topic jest bez sensu
Wielki Podziw!
A ja powiem:
Master wrote:Bardzo kur*a smieszne