Lan Party (:

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
starwer
Jeździ konno

Lan Party (:

Post by starwer »

No to jestem pierwszy. Piszę właśnie z kafejki internetowej na pkp w Poznaniu. Zlot się skończył i powiem tylko jedno :D
ZAJEBIKURWIŚCIE! :d

O szczegółach potem, na razie mam kaca jak cholera i za niedlugo pociąg.
I jeszcze jedno

Ulewu kumsze ademua Biczes! :D
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by Bad Olo »

... i w tym temacie piszczie swoje wypowidzi na temat zakonczonej impezy in da P-ń! ;)
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

Lan Party (:

Post by Coof »

dawać zdjęcia!

dawaj opisy!

wszystko dawać!
Image
h0lus
Pirat drogowy

Lan Party (:

Post by h0lus »

Było wykurwiscie !! powiem wam :P

dobra top 3 turnieju ;F

1. #p~S Khasius
2. #p~S Wally
3 #p~S h0lus ;d

4. EM|Yard
5. nie pamietam :d
6. bodajze #p~S Scrappler ;d

Dobra na poczatku wielkie podziękowania dla Scrapplera za świetną organizacje turnieju :* Baxowi za transport z Leszna do Poznania, Scaremu i Surivowi za podlaczenie kompow i konfiguracje (przy czym im pomagalem !XD) mor_dolowi XD wypada tez podziekowac d;,Wizzowi za pilnowanie kiełbasek :D , Jakubowi za pożyczenie klawiatury ;p i wszystkim innym z którymi moglem się spotkac , napic , itp :) Wally , Monia:* , Khas , Yard , Fred , Dahag , Star :D , Brat freda , Raduusek , Booski , lokash , robot , Majak , Shadow, Sorki jak kogos nie wymienilem :****

Ogolnie to było mega wyjebiscie :D Smiech nieziemski :D Grill udany ;) , potem coś wiecej napisze bo teraz mi się nie chce ;p
Last edited by h0lus on 11 August 2007, 16:17, edited 1 time in total.
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Lan Party (:

Post by brzerzanin »

normalnie zal mi dupe sciska ze nie bylem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
Image
Image
Image
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by Bad Olo »

brzerzanin wrote:normalnie zal mi dupe sciska ze nie bylem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen:
Image
Majak
Doświadczony driver

Lan Party (:

Post by Majak »

ale był mega wyjebany w kosmos zlot ! właśnie wróciłem na chate po 5h jazdy pociągiem i nie żałuje że przez 4h musiałem w nim stać, bo ten zlot wszystko wynagradza xD było meeeeeega fajnie biczaaaasy ! Dzięki Scrapp i mor_do ( :D ) za organizacje !! do następnego !!
Peace 4 all
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Lan Party (:

Post by Khasius »

starwer wrote:ZAJEBIKURWIŚCIE! :d
To wystarcza do zobrazowania imprezki. Wiecej mi się nie chce pisać.
8)
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Lan Party (:

Post by Jakub »

dobrze, teraz każdy wie jak wyglada khas!!!!
Monia
Jeździ konno

Lan Party (:

Post by Monia »

Było zajebiście :)
Wielkie podziękowania dla Scrapplera i Mor_ola za organizacje :)
Ciesze się że wreszcie poznałam tego Holuska :*
Baxa, do którego na początku nie byłam przyjaźnie nastawiona a tu taka niespodzianka ze to bardzo sympatyczny facet:)
Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź :P
hm.. Pozytywne nastawienie do Freda również bardzo sympatyczny facet, dziękuje za niesienie mojej czerwonej torebki mimo ze dziwnie ludzie na Ciebie patrzyli buahaha;*
Khas... hmm ty to w ogóle weź wyjdź :P za to z Holusiem to oj oj oj :D ale ogólnie to okej :D
Scary to wariat który nie umie łaskotać :D :) ale dobra niech ci będzie uśmiechne się żeby nie było Ci przykro :D :P
Yardzik który męczył się z nami do Poznania i z powrotem, pomińmy fakty że się zgubił na dworcu :P
Brat Freda (nie pamiętam jak miał na imię :P ehh:D) i ten jego czarny sweterek którego zapomniał:P
Nom i warto pamiętać przygodę z biegiem w deszczyk: Scary, Holuś, Raduś, Suriv eee tak dużo nie padało ;p lol :)
Nom i pomińmy fakt że nam tramwaj uciekł bo się kretyn nie zatrzymał ale szacun dla tego pana bo trąbnął na Yarda :P

I ogólnie miło było mi was wszystkich poznać :) Dobra nie chce mi się więcej pisać ;] Lokash żadnych moich zdjęć bez pozwolenia mi tu proszę nie dawać, dziękuje z góry :] :) a teraz idę spać :P
Last edited by Monia on 11 August 2007, 17:14, edited 1 time in total.
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

Lan Party (:

Post by Coof »

Monia wrote:
...Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź :P...
tak tak, tutaj aplauz :)
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Lan Party (:

Post by envy »

jakieś foty by się przydaly bjacze
Wally
Team Poland

Lan Party (:

Post by Wally »

to byla po prostu MASAKRA !
każdy się okazal na serio fajna osoba, a wiekszosc byla naprawdę zajebist ymi rasowymi biczasami !!!!!
To co się tam dzialo to byla zajebista sprawa te wszystkie przygody, super ludzie przesiadywanie w barze po nocy :D
A zdjecia będą niebawem mysle ze jak zgram to wybiore prawdziwe perelki i będzie każdy zadowolony :D
Aaaaaa i bym zapomnial. Wg mnie 2gie miejsce nalezy się wlasnie Wizzardowi, który jak ja wy***ałem na puierwszym zakrecie i dalem enter bo nei dalo się doskoczyc, to on dal tez enter :O
Rownie dobrze mogl pojechac jak Khas przeciwko Holusowi ( :D ) to byla piekna runda z czasem ponad 2 minuty :D
jouuuuuu bitches !!!!!!!
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by Bad Olo »

Seque wrote:jakieś foty by się przydaly bjacze
Trzebabylo tam jechac :roll:
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Lan Party (:

Post by bax »

Coof wrote:
Monia wrote:
...Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź :P...
tak tak, tutaj aplauz :)
mowiles coś ? nie uslyszalem nic ? nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic !

ogolnie je ok lecimy na imrpeze z jakubem :)

wszyscy byli zajebisci, mnie boli coś :D a raczej wszystko ale spoko :)

szkoda mi lookasha i dahaga ze musze czekac do 2 w nocy na pociag :(

to były 2 dni wyciete z zycia dla mnie, tak się nie da :), gratki dla khasiusa wallego i holusa, ja delikutasnie mowiac odpuscilem turniej, ale wazniejsze było to ze tam bylem i się dobrze bawilem

i przede wszystkim ! bo nikt nic nie pisze, dzięki Scrappler za zorganizowanie imprezy, jesteś zajebisty gosciu i podoba mi się twoj angaz w to wszystko, wielki respekt za to co robisz :) jesteś gosc ! :)

Monia :D ja się raczej nie pokazalem z dobrej strony tam, ale co tam :D life is going on, next time zobaczysz dobrego gracza niz imprezowicza :) na zmianę i cale zycie w ten sposob

Panie i Panowie impreza byla wielka i szczegoly z fotkami podamy pozniej , pomijajac ze kluczyki od auta zostawilem w sklepie xD narta pozniej dam szczegola z opisem wsiego co się dzialo

you know what ?
you know what ?

voulez vous couchez avec moi bitches xD
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
h0lus
Pirat drogowy

Lan Party (:

Post by h0lus »

nom pozdro :D napiszee jutro jakiegoś wyjebanego postaa :D ale zastanawiam się czemu Lokash nie jechal rano bo jak bylismy na dworcu był pociag o 10:4x do samego Ełku :>
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by RaDuS »

no tak, impreza w 100% udana rozwalilem Freda, bez znajoosci trackow ale potem trafilem na wspol lokatora który zostawil bez zludzen ze jestem beznadziejny, swietnie ze poznalem tylu ludzi, Bax okazales się zajebistym czlowiekiem nie znałem Cie od tej strony, Jakub duuuuzo inny niz na Forum (tak w ogóle rozwalilem cale POL na reke, tu mi gratulowac xD) poznalem Prosiaki, mam cala koszulkę podpisaim zawalona i powiesze ja na scianie, ogolnie kac meczów jak się spi na podlodze po piciu resztek ze Starem to się tak ma nie? xD ale Ci co nie było niech zaluja taka impreza to impreza zycia, chociaż szkoda ze mielismy z Boskim taki spontan bo przylozyl bym się do trackow, ale jak Bax powiedzial liczy się Fun;* ojjjjj wszystkich ludzi poznalem zamienilem parę zdan, może dostane bana już ale wkurzal mnie Morek, mogl dostac xD ale ja jestem spokojny pozdrowie Cie zebys nie plakal i przytyj bo Cie 14 latki na reke rozwalaja, ahhh było wyjebiscie !!! pozdro for all nie chce mi się pisać bo ide spac, zdanie o Was wymienie potem bo musze spaaaaaaaaac cu Biaaaaaaaaaaach;*****
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Wally
Team Poland

Lan Party (:

Post by Wally »

a ja dobrze pamietam moje pojedynki na reke :D
Zaczalem od Mor_Olo, pojedynek trwal nie wiem ile ale raczej nie wiecej niz 1.5 sekundy :)
Pozniej przyszla pora na Scrapplera ^^ Ja pierdziele uzylem calych swoich sil jakie mialem, a jedyne co robilem to się bronilem, nie było bata na atak :D mam lokiec rozciety w 2 miejscach, bo mnie az wcisnelo w ta dziure midzy deskami stolu omg:P Ma chlopak parę :P
Pozniej z Radusem, bronilem się zaciekle ale mnie ładnie rozjebal :P
Niestety Jakub biacz nie moglem się silowac z Toba, nie siluje się z kobitkami co się Freeq najebuja (:D) choć nie da się pominac faktu ze wypiles ich tego dnia z 10 :D
Impreza na serio wspaniala :D Mialem swietnych ludzi w pokoju, było bardzo fajnie, na serio chyba nie ma osoby której bym naprawdę nie lubil :) każdy jest ok, zajebisty, albo go prawie nie poznalem :P
3majcie się biczasy !!!!
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
StaR
Star Małpa

Lan Party (:

Post by StaR »

Jojo biczasy!
Pozwólcie, że się w końcu wygadam :D
Impreza jak powiedziałem w pierwszym poście "Zajebikurwista". Bardzo chciałbym podziękować Scrappowi oraz reszcie organizatorów za imprezę. Normalnie kiedyś buziaczki dostaniecie :*** Jestem strasznie mile zaskoczony ilością ludzi na Lan Party :) Dziękuję Jakubowi i Baxowi za zajebistą dawkę humoru biacze :D Spijanie piwa przed 3 w nocy z Radusiem oraz informacja Baxa o jego szalonej ewolucji będą niezapomniane :D Dowiedzieliśmy się też, że Robot jest fajny :D Wzbogaciłem się o umiejętność składania grilla na baterie w stanie wskazującym :D Pozdrawiam też trzech Dahagów, Lokasha, Scarego (pamiętaj o aseco dla mnie :**), Yarda z którym żegnałem się 15 razy, Majaka, Shadowa, Khasiusa i Holusia i nasze cudowne spotkanie dzisiejszego ranka, Łoliego (nadal musimy to obgadać :D), Wizzarda, Boskiego, Mordę i w ogóle wszystkich. Jesteście sweet, sam seks normalnie.
A teraz uwaga... Chciałbym zaprezentować hymn naszego Lan Party
http://www.speedyshare.com/292269310.html <- tutaj
I pamiętajcie! Voulez Vous Couchez Avec Moi Bitches :D
Image
Image
Image
h0lus
Pirat drogowy

Lan Party (:

Post by h0lus »

to co dales star to jakiś remix :D

http://www.youtube.com/watch?v=K9CtNmaPAI0 to jest orginal :p