Niniejszym jako lider tego klanu ogłaszam!
Boos zakończył swoją karierę w TM, jego konto przejął Pikus ale został pod nazwą Boos. nie ma on jednak takich praw jak wcześniejszy Boos.
Po ostatnim wydarzeniu, kiedy to na mecz nikt się nie zjawił, postanowiłem trochę ogarnąć ten klan. Tutaj w tym temacie będą informacje dotyczące treningów i sparingów. Hasła jednak dostaniecie na gg osobiście.
Jeżeli ktoś chciałby się zapisać do klanu proszę o wysyłanie go do mnie.
Każdy który jest nowy w tym klanie musi się do mnie odezwać.
Rekrutacja jest jeszcze otwarta.
Wszelkie uwagi dotyczące klanu piszcie tutaj!!
a nie mi na gg bo zwariuje...
Dobrze by też było aby każdy z klanu miał wszystkich nr gadu gadu.
ustalmy kto robi serwery na sparingi. Piszcie w tym temacie kto ma jakie propozycje. Musi się nam w końcu dobrze jeździć razem. proszę o odpowiedź na pogrubione pytania wszystkich z klanu tutaj!
Polish Drivers TM - temat klanu
może wam nie ale nam tak
Radus nie czepiaj się
ja tu widze dobrego Clan Leadera...
dziekujemy za informacje, niestety bax się polozyl ze smiechu na podloge, i teraz przez Ciebie mam problem:/
Jakub, jak Ty dowalisz to o kutwa 

Re: Polish Drivers TM - temat klanu
mogę cie dotknac?Barti9017 wrote:Po ostatnim wydarzeniu, kiedy to na mecz nikt się nie zjawił, postanowiłem trochę ogarnąć ten klan.
a mozna inaczej niz osobiscie -_-"Barti9017 wrote:Hasła jednak dostaniecie na gg osobiście.
woooooooooooow jak na to wpadles chlopie?Barti9017 wrote:Rekrutacja jest jeszcze otwarta.
hahahahahahahah, chlopie dobrze ci radze jak nie przywykniesz to twoj klans będzie istnial najwyzej 7 dniBarti9017 wrote:a nie mi na gg bo zwariuje....
rotflBarti9017 wrote:Musi się nam w końcu dobrze jeździć razem.
az ju wiszBarti9017 wrote:Wszelkie uwagi dotyczące klanu piszcie tutaj!!