AX-END ogłasza rekrutacje
1: miałem więc załozyłem:)
2: gram od 4 miesiecy
3: jak zakladałem swojpierwszy nie wiedziałem tego teraz już wiem:)
Oto lista naszych kierowców:
1. Dav;xid
2. Acid
3. Ja213
4. Blade
5. Master
6. 3enio
7. M@rc!n
8. Bastek
9. Piotr.jek
10. Tomek69
11. KoMaR
12. Alucard
Obecnie Rekrutacja jest zamknieta!! Jak uporzadkujemy parę spraw ponownie otworzymy rekrutacje:)
2: gram od 4 miesiecy
3: jak zakladałem swojpierwszy nie wiedziałem tego teraz już wiem:)
Oto lista naszych kierowców:
1. Dav;xid
2. Acid
3. Ja213
4. Blade
5. Master
6. 3enio
7. M@rc!n
8. Bastek
9. Piotr.jek
10. Tomek69
11. KoMaR
12. Alucard
Obecnie Rekrutacja jest zamknieta!! Jak uporzadkujemy parę spraw ponownie otworzymy rekrutacje:)
Last edited by pdavid3 on 01 August 2007, 13:46, edited 1 time in total.
o cholera, sklad mocny jak... ui ui ui.
teraz jak już widze, ze sami gwiazdorzy sceny tmn tam w tym teamie, to rozumie czemu się tak tu na forum rozpisales i robiles taki wiatr o tym nowym teamie.
i co, gracie w PL4, tak jak tu wam było proponowane?
teraz jak już widze, ze sami gwiazdorzy sceny tmn tam w tym teamie, to rozumie czemu się tak tu na forum rozpisales i robiles taki wiatr o tym nowym teamie.
i co, gracie w PL4, tak jak tu wam było proponowane?
GL 
jakub a pamietasz jak khasiusa wywalilismy z teamu za burdy na tsie ?
ten to szalał wtedy ...
jakub a pamietasz jak khasiusa wywalilismy z teamu za burdy na tsie ?
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
no wlasnie, i dalej szaleje na tsie.
tylko, ze już gra dla proSiakow, i jakos tak mi latwiej jest to wytrzymac
tylko, ze już gra dla proSiakow, i jakos tak mi latwiej jest to wytrzymac
A wedlug mnie to dobrze ze powstaja nowe klany. Wieksozsc drużyn ktore istnieje ma już powyzej 10 graczy i tym nowym raczej ciężko się dopchac zeby pograc z innymi w takim PL4. Po to jest wlasnie druga liga zeby pokazac tym nowym jak się gra i zachecic ich do gry.
Wazne tylko zeby ci nowi nei wyzywali innych i nei spamowali to jedyne mankamenty jakie widze, co oczywiście nie jest regula;)
Wazne tylko zeby ci nowi nei wyzywali innych i nei spamowali to jedyne mankamenty jakie widze, co oczywiście nie jest regula;)
*... i wszystko jasne.
my w tym PL4 nie bierzemy bo jeszcze niejestesmy poukładani:/ na PL5 się przygotujemy i zdobedziemy mistrzostwo:)
dlatego przeciez napisał ze się przygotują nie ?:P
własnie narazie będziemy wygrywac inne imprezy:) a pl5 jak będziemy już najlepsi:) czyli za niedługo:P
jakie imprezy macie zamiar wygrywac? przyjeżdżajcie na lan party w poznaniu... od czegoś trzeba zacząć 
kurde to jest odrobinke za wczesnie ja mieszkam po drugiej stronie polski więc mam utrudniony dostep:/
[ Dodano 02 sieprpnia 2007, 7:53 ]
Uwaga!!! Uwaga!!!
Powstała strona internetowa Naszego teamu Narazie nie ma na niej żadnych artykółów ale w najblizszym czasie będzie się pojawiało wiele informacji zachęcam do odwiedzania:)
http://www.axend.yoyo.pl/
[ Dodano 02 sieprpnia 2007, 7:53 ]
Uwaga!!! Uwaga!!!
Powstała strona internetowa Naszego teamu Narazie nie ma na niej żadnych artykółów ale w najblizszym czasie będzie się pojawiało wiele informacji zachęcam do odwiedzania:)
http://www.axend.yoyo.pl/
-
robocop698
- Samochodowy prawiczek
no nie
czemu mi wczesniej o stronie niepowiedziales a to zaproszenie niezle 
o kurwaaaa jaki cms ;;;;;;;;;s
Takie teamy jak FM czy xp nie mają sponsorw, myslisz zę żeby dojsc do teamu ludzie będą jechać 300km żeby dojechac do waszego biura i tam dojść?? ^^
ja już wole zwykłe "przymujemy do klanu wszystkich poniżej ranku 10 milionów" niż te parodie śmieszności.

cytat z glownej strony AD:
wedlug mnie, cale AD to zal.ru
naprawdę jest z czegoś być dumny, jak się jest w tym klanie.Wczoraj miał odbyć się sparing z teamem R7. Niestety ta drużyna się nas wystraszyła !
...No trudno wygralismy walkowerwm 5-0
wedlug mnie, cale AD to zal.ru
Last edited by Jakub on 16 August 2007, 3:06, edited 2 times in total.
a to jest całośćjakub wrote:cytat z glownej strony AD:Wczoraj miał odbyć się sparing z teamem R7. Niestety ta drużyna się nas wystraszyła !
...No trudno wygralismy walkowerwm 5-0
czyli wtedy nie przyszli to jest walkower a teraz już gracie z nimi drugi meczWczoraj miał odbyć się sparing z teamem R7. Niestety ta drużyna się nas wystraszyła ! Dowiedziałem się że przyczynš braku sparingu był brak map z ich strony <mieszne>. No trudno wygralismy walkowerwm 5-0Dzisiaj kolejny sparing tym razem będzie już rozegrany
[ Dodano 16 sieprpnia 2007, 4:06 ]
tak w ogóle to co to za klan Test?
http://www.axend.yoyo.pl/index.php?site=clanwars
jak jakiś pr0 to może Ripek czy ich wyzwał na pojedynek z GT
Last edited by Coof on 16 August 2007, 9:44, edited 1 time in total.

2 mecze, 2 wygrane, 10:0 punktów.
na poczatku wydawało mi się to smieszne, co tu było pisane, teraz to już każdy z tagiem AD będzie mial ode mnie bana na serwerach [POL].
uwazaicie pS, bo niedlugo tez wy przegracie z AD sparing 5:0 w taki sposob, a nic o tym nie będziecie wiedziec
EDIT: najlepsze te wolne mieisca dla sponsorow na tej generowanej stronie.
na poczatku wydawało mi się to smieszne, co tu było pisane, teraz to już każdy z tagiem AD będzie mial ode mnie bana na serwerach [POL].
uwazaicie pS, bo niedlugo tez wy przegracie z AD sparing 5:0 w taki sposob, a nic o tym nie będziecie wiedziec
EDIT: najlepsze te wolne mieisca dla sponsorow na tej generowanej stronie.
Last edited by Jakub on 16 August 2007, 12:26, edited 2 times in total.
nie to przez brzerza...