Dear Jakub
Dzięki za tyle pytań bo chociaż jest co wyjaśnić dla innych przy okazji

Nie ściągamy graczy z innych teamów - to ostatnia rzecz jaką chcielibyśmy zrobić :? to zaszkodzić innym.
W FC LEAGUE można grać będąc pod innym nickiem w ilu się chce teamach

- tu nie ma żadnych przeciwskazań, zresztą wiesz, że ja też gram pewnym

w teamie

FC POWER LEAGUE to nie team, to liga indywidulanych graczy, którzy nie raz narzekali na nudę więc .... ruszyła liga

Kto gra w FC? - w FC grają ci, którzy zostali przyjęci w drodze zwykłych rozmów podaczas grania na różnych servach. UWAGA!!! absolutnie wszyscy gracze ligowi dostali info na samym początku, że powinni założyć nowe konto do gry w lidze, tak by nie zakłócać działań poszczególnych teamów, w których grają. Stąd powstały nowe nicki i loginy znanych już graczy. Czy tajemnicze?? - każdy ma dowolność wyboru nicka więc nie oceniam tego

- jak ktoś chce grać na nicku z innego loginu to też ok

Nie ściągam graczy

z innych teamów. Kto nie chce grać w lidze ten gra, Ciebie też zapraszam. Pisząc do Gawrona miałem na myśli, że do ligi będzie się można dostać tylko musimy ochłonąć i opracować dalszą drogę rozwoju.
Co do PL4, sory

o tym nie pomyślałem kompletnie ale przecież kto nie może teraz grać w lidze a jest w niej już, to nie ma się czym martwić, nie wypadnie przez brak udziału w meczu ligowym - poprostu nie wygra lub nie zdobędzie pkt (tu wielkie sory za brak regulaminu ale się naprawdę tworzy - jeszcze raz THX Jakub za tłumaczenie dotychczasowej wersji

)
Co do konieczności dochodzenia do "klanu FC" to przypominam, iż FC to nie klan, lecz liga. Każdy może prógbować swoich sił w starciu z najlepszymi i uczyć się od nich, niezależnie z jakiego jest teamu czy też beztamowiec

Co do założenia nowego konta to już tłumaczyłem wyżej, a nowy tag FC pomoże nam w usystematyzowaniu ligi, bo zanosi się na to, że będzie sporo chętnych (GG mi pęka

)
Mamy świetny pomysł na prawdziwą ligę z punktami, meczami i mistrzostwami

także niedługo pełny regulamin na może już naszej stronie

Dziękuję też za dobre rady odnośnie graczy z zagranicy

. W obenej chwili musimy opanować krajowych graczy i usystematyzować wszystko.
PS
Panowie z FPL proszę o loginy na moje gg jak najszybciej (kto jeszcze nie dał)
...