Gdzie się podzial [POL] HEADSHOT
Mam 2 pytania odnośnie serwera [POL] HEADSHOT:
1. Dlaczego już go nie ma ?
2. Czy jeszcze kiedyś będzie ?
Pozdrawiam
1. Dlaczego już go nie ma ?
2. Czy jeszcze kiedyś będzie ?
Pozdrawiam
1.bo konon powiedział, że nie będzie niczego!
2.nie mogę powiedzieć ale moja opinia jest taka, że wróci, bo jakby nie było headshota po pl4 to jakub nie miałby gdzie grać ;D
2.nie mogę powiedzieć ale moja opinia jest taka, że wróci, bo jakby nie było headshota po pl4 to jakub nie miałby gdzie grać ;D

Tez mam nadzieje, ze wroci. Jeden z nielicznych serwów z nadeosami 
niestety sam niewiem, co się z tymy serwerami stalo.
pewnie coś tam się zepsulo, a nie ma vipa, który się o tymi serwerami troszczyl, jak był w polsce.
niewiem nawet kiedy wroci z angii.
pisalem już emaile do pewnych ludzi, ale niestety bez odpowiedzi.
szczerze mowiac, wole zeby nie było tych serwerow, niz by staly, ale bylyby zepsute, jak to było w ostatnim czasie.
jednak mi bardzo brakuje dzialajacy server z trasami nadeo w polsce.
niewiem, może jeszcze raz im napisze.
pewnie coś tam się zepsulo, a nie ma vipa, który się o tymi serwerami troszczyl, jak był w polsce.
niewiem nawet kiedy wroci z angii.
pisalem już emaile do pewnych ludzi, ale niestety bez odpowiedzi.
szczerze mowiac, wole zeby nie było tych serwerow, niz by staly, ale bylyby zepsute, jak to było w ostatnim czasie.
jednak mi bardzo brakuje dzialajacy server z trasami nadeo w polsce.
niewiem, może jeszcze raz im napisze.
no to teraz newbie wiedza, jak ja i inni fani customow się czulismy gdy wyjebalo gt funtrax
lol n/c
Jakub zadba zeby wrocil bo im inaczej rzeznie zrobi nie Jakub?
pozabijasz ich ale pierwsze upijesz:PP

Fun trax jest w przerwie pomiędzi kolejnymi rundami PL4 ;DSeque wrote:no to teraz newbie wiedza, jak ja i inni fani customow się czulismy gdy wyjebalo gt funtrax
czyli w ogole, od 21 w niedziele do 10-12 w poniedziałek, reszta czasu to jest to GT PL4
no i? załatw nam jeszcze jeden serwer treningowy to będziecie mieli tego fun traxa. tylko proszę, żeby był minimum 20-osobowy i żeby nie było lagów i żeby było aseco+jfreu i jakieś tam pluginy to Ci MISI powie.Seque wrote:czyli w ogole, od 21 w niedziele do 10-12 w poniedziałek, reszta czasu to jest to GT PL4

Coof za przeproszeniem ale ... przestań pieprzyć.Coof wrote:no i? załatw nam jeszcze jeden serwer treningowy to będziecie mieli tego fun traxa. tylko proszę, żeby był minimum 20-osobowy i żeby nie było lagów i żeby było aseco+jfreu i jakieś tam pluginy to Ci MISI powie.
popularnosc spadla grania na moim servie to go wylaczylem :p wiec mogę wlaczyc :p
ok dahag jak Ty mówisz to sorryDahag wrote:Coof za przeproszeniem ale ... przestań pieprzyć.Coof wrote:no i? załatw nam jeszcze jeden serwer treningowy to będziecie mieli tego fun traxa. tylko proszę, żeby był minimum 20-osobowy i żeby nie było lagów i żeby było aseco+jfreu i jakieś tam pluginy to Ci MISI powie.

servery [POL]teamu otwarte, wiec [POL]Headshot i [POL]Mini HS znow stoja, i dziala na nimi znow aseco.
zycze milej jazdy.
zycze milej jazdy.
aseco takie jak zwykle na mini hs? ;p