Jeśli klaw, jak macie ustawione klawisze, standardowo strzałki, czy może AZ <> jak to było chyba kiedyś w Formule 1?
Ale pytanie
pzdr
Popieram...Fatality wrote:ale według mnie na padzie można wykręcić dużo lepszy czas
w symulatorach tak ale nie w grach arcademalesiak_pl wrote:Popieram...Fatality wrote:ale według mnie na padzie można wykręcić dużo lepszy czas
zgadzam się yard na klawie masz 100% w prawo albo 0% a na padzie w przedziale od 0 do 100 zalezy jak dokladny pad to wiadomoYard wrote:gdybys gral w TM Sunrise, to bys wiedzial, ze niekoniecznie
gdzies czytalem ze zeby wyrownac szanse nie ma mozliwosci uzywania analogowego gazu, tylko skrecanie analogowe...
RODACY!!!!!!!!!!!!!Bartek_H wrote:Ja gram na klawie , mam ustawione sterowanie normalnie , tylko zmianę kamer i dodatkowy hamulec (wybór klawiszy to wasz wybór)
Wchodzisz w profile/advanced settings czy coś takiego/configure driving inputs. Zmieniasz klawisze i gotowejpi30 wrote: RODACY!!!!!!!!!!!!!
chce przestawić klawisze na az<> ale jak to zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nawet nie próbuj joyem nie pograsz on tylko do symulatorów lotów najlepszy to pad jestToxic wrote:Ja gram na klawie ale planuje przezucic się na joystick