Jaka to gra?
Jaka to gra?
Eh Rip Rip, czy to ze gra ma slaba grafike znaczy ze od raz ssie? Widac młódy jesteś bo reagujesz tylko na wodotryski i inne szejdery ;p Gram w HoMM III - bez wypasionej grafy i tym podobnych udogodnien - a gra nadal pwnuje wiekszosc nowych, tfu, tytulów. Twórcy M&B to zaden potezny gigant który rzadzi rynkiem gier a mimo to stworzyli przyjemna gre - ok podstawka nuży się wiekszosci dosyc szybko ale wyszlo od cholery dodatkow - fenomenalny Last Days, z akcja w uniwersum LotRa, nadchodzący Holy Wars - ale to zaledwie wierzchołek góry lodowej (zreszta nowa wersja już na ukonczeniu, a co ciekawe Polacy tez robia wlasny dodatek - "With Fire and Sword" husaria, rajtaria - sienkiewiczowska Trylogia pełna gebą). jeśli ktos lubi takie sredniowieczne klimaty posiedzi przy tym dlugo. Poprostu wydaje mi się ze obecnie twórcy gier stawiaja tylko na wodotryski nie na grywalnosc, fabule itp ważniejsze <imo> rzeczy.
Jaka to gra?
Khasius wrote:Tylko tyle powiem, ze jest na DC++, no ale sa tez stronki z których mozna pobrac. (torrent to ostatecznosc).
Gralem w oryginalna wersje i parę modow po sieci i powiem ze jest za***iscie .
btw. To nie jest polska gra Hack, a tylko przerobka graficzna i zmieniona fizyka jazdy.![]()
A skoro nie ma screena to ja dam nowy (moja ulubiona gra)
No wlasnie, gdzie się wszyscy wpieprzaja jak moja nie zostala odgadnietasiekiera wrote:JA p***dole JAK KTOŚ CHCE coś WYSTAWIC MA NAJPIERW ODGADNĄC POPRZEDNIE A JAK NIE ODGADNIE TO MA NIE WYSTAWIAC NASTEPNYCH
Tak wiec czekam na odpowiedz.

Jaka to gra?
SimCity?
Jaka to gra?
chyba rip już napisale, ze to sim city 2000.
jak nie, to może sim city 3000, albo jakiś klon (którego mam nadzieje, nie musimy zgadnac).
jak nie, to może sim city 3000, albo jakiś klon (którego mam nadzieje, nie musimy zgadnac).
Jaka to gra?
@Huz - hehe, trochę mnie rozsmieszyła twoja wypowiedz bo przez 4 lata (03-07) byłem posiadaczem GeForca2 i grałem tylko w gierki z ubogą grafiką...
Poza tym jestem fanem gothicka tego pierwszego i drugiego, które to już swoje lata mają i grafą tez nie zachwycają
A w ocenie mount & blade sugerowałem się nie tylko grafiką
choć jak na gre z 2005 (06?) roku to jednak powinna być troszke lepsza ;D Bo ta z gothica1 bije ja na głowe ^^
I wcale nie lece na wodotryski...w gierkach wole se ustwaic lepsze tekstury kosztem shaderów...jak dla mnie są one zbędne
(no dobra 2.0 by wystarczyły ^^)
[ Dodano 01 Wrz 2007, 19:12 ]
Tamto to na bank simcity 2000
Poza tym jestem fanem gothicka tego pierwszego i drugiego, które to już swoje lata mają i grafą tez nie zachwycają
A w ocenie mount & blade sugerowałem się nie tylko grafiką
I wcale nie lece na wodotryski...w gierkach wole se ustwaic lepsze tekstury kosztem shaderów...jak dla mnie są one zbędne
[ Dodano 01 Wrz 2007, 19:12 ]
Tamto to na bank simcity 2000
Jaka to gra?
Hmmm...jak to było...oo już wiem...Capitalism II ? 
Jaka to gra?
GOLDLooKaSh wrote:Traffic Giant
Jaka to gra?
<- pr0 
Tera ja musze coś wymyslic
Tera ja musze coś wymyslic
Jaka to gra?

nikt nie wstawil nowego screena, a wiec robię "burdel" dalej
Jaka to gra?
far cry
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.