Bolidy F1
Bolidy F1
to sobie poprobuj, myslisz ze ze ktos ma czas by dla Ciebie sprawdzac wszystkie bolidy? to jest typowy objaw dzieci neo, po co mi google, walne posta na forum
nie będę nabijal postow bo mnie to nie kreci, wiec w edicie ci to wszystko wyjasnie, dzieci neo sa plaga co mnie cholernie wkurwia, nigdy nie poszukaja nigdy nie poprobuja tylko czekaja az inni za nich to zrobia
g*wno mnie obchodzi czy masz wolny czy szybki net jak nie chce ci się to tego nie będziesz mial proste?
nie będę nabijal postow bo mnie to nie kreci, wiec w edicie ci to wszystko wyjasnie, dzieci neo sa plaga co mnie cholernie wkurwia, nigdy nie poszukaja nigdy nie poprobuja tylko czekaja az inni za nich to zrobia
g*wno mnie obchodzi czy masz wolny czy szybki net jak nie chce ci się to tego nie będziesz mial proste?
Last edited by envy on 06 September 2007, 14:47, edited 1 time in total.
Bolidy F1
rzal..Seque wrote:to sobie poprobuj, myslisz ze ze ktos ma czas by dla Ciebie sprawdzac wszystkie bolidy? to jest typowy objaw dzieci neo, po co mi google, walne posta na forum
i po co tyle krzyku?
On jest nowy i się pyta. Ma prawo. Ty tez się pytales ..
n/c..zal mi cie seque
Bolidy F1
(Żal się pisze !!)
seque uspokoj się troszke....
fakt wygląda na to że ma 9-11 lat ale to nie powod zeby tak się wkurwi*c !
mozna napisac "sam sobie poszukaj" a nie od razu pisać że jest dzieckiem neo -.-
na przyszlosc przyhamuj
seque uspokoj się troszke....
fakt wygląda na to że ma 9-11 lat ale to nie powod zeby tak się wkurwi*c !
mozna napisac "sam sobie poszukaj" a nie od razu pisać że jest dzieckiem neo -.-
na przyszlosc przyhamuj
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Bolidy F1
Jak zawsze offtop :? Moderator ostrzezenie dla nich
Sauber troszke poszperac i masz http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=1637