Nations Cup 3 - POLSKO DO BOJU !

Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

szyna jest spoko.
wyrosl i zmienil się, co o Tobie nie mozna powiedziec.

dzięki za dyskusie, i prosilbym Ciebie już tu nie pisać, bo to i tak nic nie zmieni.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

LooKaSh wrote:dlaczego obrażasz errora, ja go znam i jest spoko... a w ogóle w reprezentacji jest szyna, shadow którzy mają po 13 lat... jak się Ciebie pytałem czemu szyny nie weźmiesz do pol to mówiłes ze jest mały i głupi...

^^ ehhh, lokasz swoje dalej, czlowieku, zastanow się co mowisz, error bym i jest w GT, spoko ziom, ale ma 12 lat. ty masz nie wiem ile, 15,może 16, ale zgrywasz wazniaka -.- wszyscy wiemy ze na mini wymiatasz. ale na pl4 dales ciala, nie grales w zadnym klanie, i jeszcze mowisz ze jesteś prOOOO , i bez Ciebie POLska nie może zagrac na nc3. -.- co do szyny i shadowa. gralem na meczu xp vs GT, i szynawszystkich rozwalal jak mu się chcialo, shadow tez wymiata, sam o tym pewnie doskonale wiesz. i jakos oni się potrafia zachowac, bo widac z ich strony jakas inicjatywe ze chca grać na NC3. co do Ciebie, to jesteś (albo robisz się ) za bardzo odwazny i pewny siebie. nie czaje takiego rozumowania -.- zagraj w kwali, jeżeli sadzisz ze jesteś naprawdę jedna z czolowych graczy POlski, ( i masz umiejetnosci ) to bez problemu dostaniesz się do kadry na NC3. jak narazie to takimi postami robisz sobie nedzna reklame, -.- a co do szyny i shadowa, to moim zdaniem oni sa lepsi od Ciebie. takie jest moje zdanie
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

MAXERRR wrote:
LooKaSh wrote:dlaczego obrażasz errora, ja go znam i jest spoko... a w ogóle w reprezentacji jest szyna, shadow którzy mają po 13 lat... jak się Ciebie pytałem czemu szyny nie weźmiesz do pol to mówiłes ze jest mały i głupi...

^^ ehhh, lokasz swoje dalej, czlowieku, zastanow się co mowisz, error bym i jest w GT, spoko ziom, ale ma 12 lat. ty masz nie wiem ile, 15,może 16, ale zgrywasz wazniaka -.- wszyscy wiemy ze na mini wymiatasz. ale na pl4 dales ciala, nie grales w zadnym klanie, i jeszcze mowisz ze jesteś prOOOO , i bez Ciebie POLska nie może zagrac na nc3. -.- co do szyny i shadowa. gralem na meczu xp vs GT, i szynawszystkich rozwalal jak mu się chcialo, shadow tez wymiata, sam o tym pewnie doskonale wiesz. i jakos oni się potrafia zachowac, bo widac z ich strony jakas inicjatywe ze chca grać na NC3. co do Ciebie, to jesteś (albo robisz się ) za bardzo odwazny i pewny siebie. nie czaje takiego rozumowania -.- zagraj w kwali, jeżeli sadzisz ze jesteś naprawdę jedna z czolowych graczy POlski, ( i masz umiejetnosci ) to bez problemu dostaniesz się do kadry na NC3. jak narazie to takimi postami robisz sobie nedzna reklame, -.- a co do szyny i shadowa, to moim zdaniem oni sa lepsi od Ciebie. takie jest moje zdanie
widzisz... mówisz dużo a mało wiesz...
1.o errorze mówie właśnie ze jest spoko a jakub go obraża...
2.na pl4 dałem ciała? mogłem grać tylko w pol a odszedłem od pol to nic nie poradze ze nie grałem...
3.kiedy ja powiedziałem ze bezemnie polska nie może grać? teraz to wymyślasz nie wiadomo co
4. co do skilla szyny i shadowa nic nie mam, nie uważam się za lepszego od nich a odwrotnie, uważam ich za czołówke polskiej tmn, są nie wiele młodi ode mnie i wymiatają tylko mówie ze jakub gada o errorze ze ma 12 lat i jest głupi a to samo gadał np. o szynie
5. ja byłem cały czas spokojny ale jakub ciągle mi gada o tej kłutni z baxem (pogodziłem się z nim) ze coś nie tak i nie chce zebym grał w nc3
6.ze ja niby nie nie mam inicjatywy i motywacji?
7. co ty mozesz o mnie wiedzieć czy ja jestem pewny siebie czy nie jak mnie w ogóle nie znasz?
8. "graj w kwali" jak mam grać w kwali jak jakub wyznczył kto ma grać w kwali a mnie tam nie ma?
9. co ty możesz wiedzieć ze się dostane do repry jak mam skilla? nasz "wielki" * (zaporzyczone od mor_olo) jakub pisał mi ze mam umiejętności ale mam "słaby" charakter...
10. po co w ogóle piszesz co kolwiek jak nic nie wiesz i piszesz bzdury?
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

Lukasz, zagraj za mnie :)
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

odechciało mi się (: niech jakub ma sobie zobaczymy co mu z tego wyjdzie
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

Jakub, bądź człowiek ziąąą... daj chlopakowi szanse :), dobrze wiesz, ze coś z niego będzie w przyszlosci :) (być może niedalekiej), niech zagra za mnie i nie będzie klopotu z iloscia zawodnikow :)

Powiedz... jakbys się czul gdybys doprowadzil do upadku jednego z najwiekszych talentow polskiej sceny TMN ;) ??

Zastanow się ;) niech gra za mnie :) !! :D ja i tak nie mam szans ;P
mat154
V.I.P.

Post by mat154 »

Lookash nie wiem czy zauwazyles, ale to twoje gadanie nic naprawdę nie da. Po co jakubowi gracz taki jak ty w teamie, który go otwarcie krytykuje, nie może zrozumiec podanych argumentow.

Skad jakub może wiedziec czy nie jebniesz focha przed meczem, obrazisz się na niego albo na kogos innego jak to było przed pierwszym meczem w pl4 z baxem, wszystko cacy a ty nagle wyjezdzasz z jakimis bezpodstawnymi postami do niego.

także zrozum wreszcie ze swoim zachowaniem nie zapracowales widocznie na wejscie do reprezentacji i się wreszcie O D P I E R D O L

Ten post powinien być 2 miejsca wyzej^^
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

Mat cieciuniu księciuniu xD.... cicho xD

dac mu szanse, dac mu szanse!! :D

ostatnia szanse, jak się teraz nie sprawdzi to dowidzenia!!!!! :)
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

zal mi Ciebie lokaszku, masz 16 lat, a zachowujesz się na 10, zal.

NA HUJ PISZESZ TAKIE POSTY
www.pureskillers.eu
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

Maxer Ty tez, bo dajesz się sprowokowac i wciagnac w ta "rozmowe" ;)

Twoj post da calkiem odwrotny efekt od oczekiwanego

krotko mowiac lubisz dolewac oliwy do ognia ;)
Last edited by wizzard® on 08 September 2007, 17:06, edited 1 time in total.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

Wizzard wrote:Maxer Ty tez, bo dajesz się sprowokowac i wciagnac w ta "rozmowe" ;)
wizz, bo taki gadki jak on pisze mnie poprostu wkurwiaja 8)
www.pureskillers.eu
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

to na PW z nim :D!!:D

Ja przedstawilem pewno propozycje, teraz jestem ciekaw co Jakub z tym zrobi :)

Ja to się chyba w ogóle na tej liscie przez pomylke znalazlem...
Last edited by wizzard® on 08 September 2007, 17:10, edited 2 times in total.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

ehhhhh
www.pureskillers.eu
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

maxer już taki jest... teraz to mi nie zależy w ogóle na tym... nie musisz mi oddawać miejsca ani nic takiego... zauważyłem ze po tym jak wygrałem pieniądze w turnieju scrapa wiele osób zazdrości ): a tak w ogóle maxer patrz co ty piszesz i nie odzywaj się do mnie bo nie chce mi się z Tobą gadać... cu makser
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

jakie pieniadze :D? byla jakiś turniej :D?

a Ty Lukasz tez nie dolewaj oliwy do ognia, i zluzuj troszke, Maxer jak każdy inny użytkownik tego forum ma prawo do wlasnej wypowiedzi :) i nikt mu nie może tego zabronic

najlepiej umowcie się na konkretny termin, na kilka trasek i tam rozstrzygnijcie, który z was jest lepszy :P

1 vs 1 ;)
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

jesteście pojebani .

thx jakub za uwzglednienie mnie na liscie;)
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

tak był ale to taki nagły, najpierw na min i a potem na techu takim nieznanym długim... gdzieś nawet jest temat
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

Wizzard wrote: 1 vs 1 ;)
^^ pomysl bez sensu, bo ja wybiore nowe mapy jff, a on mini , i będzie remis -.-
www.pureskillers.eu
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

więc: chciałem Ciebie maxer przeprosić za to że moje gadki cie wkurwiają... chciałem Ciebie też przeprosić za to ze w ogóle chciałem startować do nc3... nie chce z Tobą grać meczu bo po co? przyznajmy że jesteś lepszy... ZAKOŃCZMY ROZMOWE MAXER. NIE mogę CI ZABRONIĆ ALE mogę CIE POPROSIĆ BYŚ JUŻ DO MNIE się NIE ODZYWAŁ? ZAKOŃCZMY TĄ DYSKUJE... CU MAXER
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

LooKaSh wrote:odechciało mi się (: niech jakub ma sobie zobaczymy co mu z tego wyjdzie
to jest najlepszy post, zeby wytlumaczyc dlaczego lokash nie będzie gral w reprezentacji.

1. "odechcialo mi się"
wiec jaka on może miec motywacje do gry w NC3, jak już teraz mu się odechcialo? i czemu nie probuje znalesc jakieś drogi, aby się jednak dostac w jakims spokojnym stylu (np jak prezes), ale gra obrazonego?

2. "niech jakub zobaczy, co mu z tego wyjdzie"
jak już zauwazyl, ze nie będzie brany pod uwagę, zyczy calej reprezentacji zle, zamiast się pogodzic, i kciuki trzymac dla polski.

3. to co mat napisal mowili chyba wszytko.

ja trochę lokasha już poznalem, i poprostu mysle, ze nie nadaje się do repry, bo jest strasznie egoistycznym czlowiekem, i jak się nie jest po niego stronie, zmienia odrazu zdanje o kims.
ja chce miec spokoj w reprezentacji, i dlatego on tu nie będzie gral.
dobrze, ze teraz pokazal, ze umie się super klucic, bo tego już chociasz w reprezentacji nie będzie.

ja uwazam lokasha za bardzo dobrego gracza, ale niestety jeszcze nigdy na rundach i dluzszych trasach nie pokazal, ze nadaje się do repry, wiec nawet jak chodzi o sam skill, nie ma wiekszych powodow jego brac do repry.

ja chce, zeby każdy jak najbardziej zrozumial moje i wallyego decyzie, wiec jak będę widzial potrzebe chetnie wszystko wytlumacze, ale proszę nie zaczynajcie już nastepnej dyskusii o tym czy tamtym graczem, który się nie dostal do kwali, bo to chyba trochę nudne się zrobi.
Post Reply

Return to “Nations Cup 3”