proszę o bana na fc mini.

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
doofypl
Jeździ konno

Post by doofypl »

chcialbym prosic o bana dla kont doofypl i fc_d na fc mini...
nie chce grać na serwerze gdzie admina maja niedorozwiniete dzieci (star)

z gory dziekuje i pozdrawiam,
doofypl
dertas
Pirat drogowy

Post by dertas »

n/c :roll:
Image
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

ten ban ma być po to zebyś nie mógł wejść na server? jak nie chcesz tam grać to nie graj i uzasadnij czemu star nie powinien miec admina
dertas
Pirat drogowy

Post by dertas »

no właśnie, co Ci takiego zrobił?
Image
Darek_
Doświadczony driver

Post by Darek_ »

DOOFKU CO się STAŁO?:)
scrappler

szukam psa

Post by scrappler »

szukam psa, może być nawet wściekły. jak człowiek głodny to wszystko jest schabowym :lol:

PS.
pozdrawiam khasiusa, holusia, ich rodziny, znajomych, laski z firm w których pracują lub będą pracowali i będą chciały się z nimi bzykać, oraz te koleżnaki które o bzykaniu nie chcą słyszeć tylko spijanie śmietanki im w głowie, pozdrawiam yarda, pozdrawiam doofyego co się zacietrzewił, jego rodzinę i znajomych :). pozdrawiam jeszcze raz mułka, iłłeda, stała, scłapłeła i innych cichociemnych.

PS. nr1
grać wygrywać nie pierdzielić
kto tu kupuje to nie żałuje
po złoty po dwa po wiele kto da
nitka wełna byle d*pa pełna
kup pan cegłę
więcej pracy więcej chleba
partia przewodnią siłą narodu
JAKUB na prezydenta!
chrum chrum
no i wasze zdrowie!@!
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

muhauahauha Scrapp dobre ^^

@ doffy prawa autorskie zastrzezone ^^
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Pozdro Scrap jesteś PRO i nie ma chuja we wsi. :D
Image
StaR
Star Małpa

Post by StaR »

Czad w ch** :D Jestem pierdolnięty i niedorozwinięty :p I nawet się rymuje lol. Ja nie wiem Doof o co Ci biega. Dałem bana Samplerowi, to tak naskoczyłeś na mnie, jakbym Ci k**wa rodzinę tępą siekierą powybijał. Weź se trochę take it easy. Swoją drogą 17 osobom na serwie nie odpowiadało zachowanie Samplera, był wcześniej kickowany i ostrzegany kilkakrotnie. Nie ma podstaw do bezpodstawnego wyzywania graczy. Tylko Tobie moja decyzja nie odpowiadała, nie wiem czy jesteśta w jakimś związku czy cuś. Nie płacz i zluzuj. Take Care. Your StaR.
Image
Image
Image
doofypl
Jeździ konno

Post by doofypl »

było wszystko ok, sampler nazwal cie lama i po sekundzie "Adminn banned usb_2.0" (acc samplera)

wkurwia mnie takie zachowanie!
StaR
Star Małpa

Post by StaR »

Skąd możesz wiedzieć, że było wszystko ok, skoro wszedłeś akurat na sam moment zbanowania, a wcześniej Cię nie było? Próbowałem Ci to wytłumaczyć ale cóż. Sam wiesz jak się później zachowałeś.
Image
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Doof, było dokładnie tak jak Star mówi. Kolo przyszedł i ni z gruchy ni z pietruchy wyzywa ludzi od k*** , no to dostał kicka. Potem wraca i robi dokładnie to samo. Star prosił raz, dwa razy, żeby wyszedł, a ten dalej swoje. No to dostał bana. I o co takie kułka larum. Każdy admin zrobiłby to samo. Ludzie chcieli spokojnie grać, bez prymitywnych tekstów. Czy to takie dziwne. Cała bajka.
doofypl
Jeździ konno

Post by doofypl »

bylem przed tym jak dostal kicka bo to widzialem...
pozniej wszystko było ok nikogo nie denerwowal tylko nazwal stara lama i od razu ban... a poza tym jak star prosi kogos zeby wyszedl, to kim on k**wa jest zeby wydawac innym rozkazy? z takim podejsciem mozecie sobie grać na singlu a nei na multi gdzie graja porzadni (i nie porzadni) ludzie...
StaR
Star Małpa

Post by StaR »

Ok mr Doof. Nastepnym razem jeśli ktoś będzie wyzywał mnie i de facto 17 innych osób, pogłaszczę go po główce, dam buziaka i zachęcę aby robił to dalej. Daj se już k**wa spokój, bo przeżywasz jak mrówka okres. Mówiłem Ci o mojej polityce, jeśli tego nie tolerujesz, przykro mi. Jeśli dostałem już administratora na jakimś serwie to chyba dlatego, że osoba, która mi go dała wie, że jestem odpowiedzialny. Swoją drogą jak już powiedziałem wcześniej, 17 osobom moja decyzja była na rękę, Tobie natomiast nie. Wyzwałeś mnie, jebie mnie to. Udowodniłeś tylko na co Cię stać i na ile Ty jesteś "odpowiedzialny i dorosły". Zachowałeś się jak dzieciak - trudno Twoja wola. Nie mam zamiaru więcej dyskutować z Tobą na ten temat, jeśli Ci to nie odpowiada zgłoś się do Rzecznika Praw Dziecka (www.brpd.gov.pl). Żegnam.
Image
Image
Image
doofypl
Jeździ konno

Post by doofypl »

i tu wlasnie mamy przyklad jak wladza może uderzyc do glowy... zal
StaR
Star Małpa

Post by StaR »

Możnaby spekulować na temat tego słowa żal. Natomiast jestem zdania, że słowo to bardziej pasuje do Twojego zachowania. Szczególnie jest to widoczne w tytule topicu, który tutaj założyłeś.
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”