Turniej województw
Turniej województw
Wstępny regulamin(nowy pomysł, oczywiście zmiany mogą nastąpić):
Zapisy:
Z każdego województwa może zapisać się jedna drużyna z minimalnie 5 zawodnikami.
System:
Zostaną rozlosowane 4 grupy po 4 zespoły.
3 pierwsze tygodnie to rozgrywki grupowe, następnie będziemy grali systemem pucharowym.
Mecze będą rozgrywane co tydzień, termin zależy od ustaleń obu drużyn, niestety dogadać się trzeba bo terminarz turniejów napięty...
Podczas rozgrywek grupowych drużyny dostają 0, 1, 2, 3 duże punkty oraz 0-21 małych punktów za każdy mecz. Najważniejsze są duże punkty, jeśli na jakiejś pozycji w tabeli będzie remis wtedy decydują małe punkty.
Mecz:
Mecz odbywa się na 3 różnych mapach z PL4 i NC3 w każdym tygodniu, 2 około 1min oraz 1 na kilka okrążeń i około 1,5-2min
Mapy będą podawane co poniedziałek więc macie cały tydzień na wytrenowanie ich.
Gramy na każdej mapie do 7 punktów w trybie team.
Mapę wygrywa zespół który zdobył 7 punktów.
Za każdą wygraną mapę zespół dostaje 1 punkt do tabeli.
Małe punkty to liczba zdobytych rund po meczu np. A(7:6)B A(5:7)B A(7:1)B, Drużyna A zgromadziła 2 duże punkty oraz 19 małych punktów.
Drużyna B zdobyła 1 duży punkt oraz zdobyła 14 małych pkt.
Prosimy o to że przed każdą mapa wykonać dwa okrążenia rozgrzewkowe dla sprawdzenia działania sieci oraz własnego komputera.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot, pozwala to na uniknięcie oszustw.
Zapisy:
Z każdego województwa może zapisać się jedna drużyna z minimalnie 5 zawodnikami.
System:
Zostaną rozlosowane 4 grupy po 4 zespoły.
3 pierwsze tygodnie to rozgrywki grupowe, następnie będziemy grali systemem pucharowym.
Mecze będą rozgrywane co tydzień, termin zależy od ustaleń obu drużyn, niestety dogadać się trzeba bo terminarz turniejów napięty...
Podczas rozgrywek grupowych drużyny dostają 0, 1, 2, 3 duże punkty oraz 0-21 małych punktów za każdy mecz. Najważniejsze są duże punkty, jeśli na jakiejś pozycji w tabeli będzie remis wtedy decydują małe punkty.
Mecz:
Mecz odbywa się na 3 różnych mapach z PL4 i NC3 w każdym tygodniu, 2 około 1min oraz 1 na kilka okrążeń i około 1,5-2min
Mapy będą podawane co poniedziałek więc macie cały tydzień na wytrenowanie ich.
Gramy na każdej mapie do 7 punktów w trybie team.
Mapę wygrywa zespół który zdobył 7 punktów.
Za każdą wygraną mapę zespół dostaje 1 punkt do tabeli.
Małe punkty to liczba zdobytych rund po meczu np. A(7:6)B A(5:7)B A(7:1)B, Drużyna A zgromadziła 2 duże punkty oraz 19 małych punktów.
Drużyna B zdobyła 1 duży punkt oraz zdobyła 14 małych pkt.
Prosimy o to że przed każdą mapa wykonać dwa okrążenia rozgrzewkowe dla sprawdzenia działania sieci oraz własnego komputera.
Po każdej mapie należy zrobić screenshot, pozwala to na uniknięcie oszustw.
Last edited by ShaDDy on 19 October 2007, 18:09, edited 12 times in total.
Turniej województw
kiedyś myslem o czyms podobnym a mianowicie turnieju wojewodztw, w przypadku miast to kompletnie nie wypali, zmien to lepiej na wojewodztwa to może coś z tego będzie
yo
yo
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Turniej województw
zgadzam się z Baxembax wrote:kiedyś myslem o czyms podobnym a mianowicie turnieju wojewodztw, w przypadku miast to kompletnie nie wypali, zmien to lepiej na wojewodztwa to może coś z tego będzie
yo
naprawdę dobry pomysł
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Turniej województw
a wg może być POMYSŁ DOBRY wręcz ZAJEBISTY ^^ chodzi mi oczywiście o post shadowa:)
Turniej województw
rzeczywiście moga być problemy z miastami, ale chyba w wojewodztwie będzie zbyt dużo chętnych do grania, chociazby z wrocka i okolic jest kilkanascie osob i to sporo pr0 ;pbax wrote:kiedyś myslem o czyms podobnym a mianowicie turnieju wojewodztw, w przypadku miast to kompletnie nie wypali, zmien to lepiej na wojewodztwa to może coś z tego będzie
yo
Turniej województw
|No to się rozbije wtedy na na przyklad mazury #1 mazury #2 czy coś... tak tylko mowie nie?:P
Turniej województw
chyba wiem czemu wpadłeś na ten pomysł ^^ bo z tczewa jest paru dobrych graczy
ty, szyna i ...?
Turniej województw
no, tylko wtedy dużo czasu to będzie zajmowalo...hack wrote:|No to się rozbije wtedy na na przyklad mazury #1 mazury #2 czy coś... tak tylko mowie nie?:P
zgadles, to jeden z powodowLooKaSh wrote:chyba wiem czemu wpadłeś na ten pomysł ^^ bo z tczewa jest paru dobrych graczy Razz ty, szyna i ...?
Turniej województw
pff ja z Jastrzebia nie mam nikogo a do chocby Katosow mam 60:( a Gliwice kolo 50 nie wiem ile
ale kurcze jedynie coś z Fujim by dalo się stwoczyc i z....no wlasnie:/

Turniej województw
To jak to wypali, to już chce się zapisac do teamu Wielkopolska 
Turniej województw
dlatego mowilem ze mozna zrobić wyjatki:) nie wiem gdzie tam najblizej masz, może krakow?;fRaDuS wrote:pff ja z Jastrzebia nie mam nikogo a do chocby Katosow mam 60:( a Gliwice kolo 50 nie wiem ileale kurcze jedynie coś z Fujim by dalo się stwoczyc i z....no wlasnie:/
btw widze ze pomysl nie najgorzy uff^^
jak mowilem to tylko pomysl... może ankieta na temat co wolicie?_DAREK17_ wrote:sry Kamdan ale to turniej miast:f przeczytaj post shadowa na początku:)
Last edited by ShaDDy on 17 September 2007, 19:54, edited 1 time in total.
Turniej województw
sry Kamdan ale to turniej miast:f przeczytaj post shadowa na początku:)
Turniej województw
No ja chętnie poszukuje w takim razie kogoś z małopolski i okolic
proszę pisać na gie gie moim przypomnę : 8172665
Turniej województw
dobry pomysł świetny na województwa będzie lepsze grat. pomyslu
Turniej województw
coś myślę ze Tczew zgarnie główna nagrodę
szukam maniaków z Łodzi
szukam maniaków z Łodzi
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Turniej województw
to ja tworze team środek śląska;D ktos chetny?:>

Turniej województw
wlasnie chyba będzie to jedyny termin na spary z drużynami NC3.
odrazu po kwali na NC3 powinno coś tam wlasnie być w stylu sparingu, wiec spoko.
odrazu po kwali na NC3 powinno coś tam wlasnie być w stylu sparingu, wiec spoko.
Turniej województw
No to jak miasto to Poznań 
Chyba cob i scary z Poznania nie??
Chyba cob i scary z Poznania nie??