a wino jest
kto???
-
scrappler
kto???
ok, który z powyzej wymienionych panow mi skasowal posta???
proszę powiedziec????? to nikogo nie obrazalo, nic nie szkodzilo a ktorys skasowal. a jak te pedaly pisza o jakims waleniu i stronach internetowych to cisza.
KTO?? proszę się PRZYZNAC

NO TEGO NIE ZNIESE!!! KTO??? TO ZROBIL???
proszę powiedziec????? to nikogo nie obrazalo, nic nie szkodzilo a ktorys skasowal. a jak te pedaly pisza o jakims waleniu i stronach internetowych to cisza.
KTO?? proszę się PRZYZNAC
NO TEGO NIE ZNIESE!!! KTO??? TO ZROBIL???
kto???
a to zagadka bo ja to nie bylem a kuldiego i nawiasa od lat nie widzialem.
Zostaje jeszcze Yard
naprawdę nie mam pojecia ^^
Zostaje jeszcze Yard
naprawdę nie mam pojecia ^^
*... i wszystko jasne.
-
scrappler
kto???
musze wiedziec komu mam wypowiedziec wojne. proszę cwaniaczka do przyznania się. jak mi tego nie odkreci zeby było czynne, to proszę morolo zeby mi podal (po pewnie sa takie mozliwosci sprawdzenia) kto mi to zrobil.
co do GT to ich lubie
co do BOKIEGO to go kocham
KTO TO ZROBIL. obiecuje ze jak to odkreci natychmiast nie będzie zadnych konsekwencji
ale jak chce pocwaniakowac to niech powie kim jest. aha jak to odkreci to nie musi mi mowic kim jest

co do GT to ich lubie
KTO TO ZROBIL. obiecuje ze jak to odkreci natychmiast nie będzie zadnych konsekwencji
kto???
Usunałem, bo był to bezsensowny temat,
ehh
posty, a temat to roznicaa jak te pedaly pisza o jakims waleniu i stronach internetowych to cisza.
ehh

-
scrappler
kto???
misi co ja ci zrobilem ze samoczynnie mi kasujesz posta??
kto???
scrap ja ostatnio tez napisalem posta po czym patrze a go nie ma, z tego co widac na tym forum nie ma narazie zadnego moderatora który by się czyms interesowal, może czasem po prostu post nie zapisze się w bazie danych