И00βs КiΙΙΣЯ by Sebik1992

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply

Jak oceniasz И00βs КiΙΙΣЯ'a?

Zajebisty xD
4
33%
Bardzo dobry :)
4
33%
Ca?kiem, ca?kiem :|
1
8%
Bardzo przeci?tny :(
1
8%
Dno :C
2
17%

Total votes: 12

Sebik
Gangsta Mapper

Post by Sebik »

Założyłem nowy temat o tej trasie z powodu braku odpowiedzi na stary temat, przez co jego aktualizacja nie zostałaby zauważona. Ale przejdźmy to rzeczy. Ostatnio wykonałem techniczną traskę. Nie - nie przypomina tych moich z PL4 ;) Traska zwie się И00βs КiΙΙΣЯ. Tech ma 40 sekund, chociaż ja wykręciłem 39.64, a możliwe jest poniżej 39.50. Moja nowa trasa posiada kilka ciekawych innowatorskich rozwiązań, oczywiście posiada MT (w tym GPS).

Info o tracku:
Czas autora: 39.64
Koszt: 3238
Skill: pr0
Styl: Tech
MT: jest (Intro, In game, Outro)
Gra/Envir.: TMN/Stadium

Szkriny:
Image Image Image

DOWNLOAD:
Image
TMX nie działa, więc musiałem skorzystać z jednago z serwerów do upladów. Gdy tylo TMX wróci do życia trasę zamieszcze na strone i będziecie mogli dać awardy :)
PLZ o commenty ^^ ;)
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

no cóż...hmm...szczerze mówiąc po nazwie spodziewałem się hardcore'owego techu naszpikowanego stylowymi driftami. A tutaj mamy lekkostrawną i przyjemną jazde w troszke innym wydaniu.

IMO nazwa noobs killer w ogole nie pasuje - ta trasa nie jest az tak bardzo wymagająca, zeby miec skilla pro... bez przesady man. Po kilku przejazdach zrobiłem 39.93 - jak bym się postarał, to mysle ze bym zszedł poniżej 39.50... Ogolnie mówiąc zaczynając zabawe nastawiłem się na coś innego ale mapka i tak jest całkiem ok.
jeszcze jedno - w trasach na poziomie pro w ogole powinny być reversboosty? wydaje mi się, że nie... i do tego przez pierwsze ok. 17 sec jedzie się na fullspeedzie. Ale omijając moją krytyke mapka jest całkiem pozytywna, GJ ziąąą ;)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
LooKaSh
Team Poland

Post by LooKaSh »

ciekawa traska ale nie jeździ się przyjemnie ):
cobham
Gangsta Mapper

Post by cobham »

duży plus dla Ciebie za niezle pomysly - te przeskoki :) Jednak te same przeskoki moga być minusem, trochę za dużo ich, ale trasa ogólnie pozytywna.

Pozwolisz, ze w twoim temacie dam linka do mojej nowej trasy (mój temat nie pokazuje się w nowych postach):
Image(*)
Trasa zrobiona z myslą o PL4, jednak zabrakło już rund :)
download:
kliknij by pobrac trase

*kliknij na obrazek by przejsc do tematu z trasą tech.animal
Sebik
Gangsta Mapper

Post by Sebik »

do do mojej trasy po prostu nie dałem jej takiej pr0, ponieważ moje trasy z PL4 nie zostały pozytywnie przyjęte, więc zrobiłem coś łatwiejszego żeby nie spotkać się znowu z taką krytyką :P Co do tego fullspeda:
1. Chyba znasz moje fullspeedowe mapki - nie mogłem się powstrzymać :)
2. Tak na serio to chciałem całego techa zrobić na full, ale gdybyś popełnił gdziś błąd antiboost zaczął by cię cofać, że usuinąłem reszte i zostawiłem tylko ten 1-szy ;)
PS. Działają wam billboardy?
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”