Czy to jest fair??!!
Czy to jest fair??!!
Mieliśmy grać 3 mapę, kiedy Hornet powiedział stop, bo miał telefon. Jednak [K&D] się nie zatrzymało 9poza Maćkiem) upierając się że to nie jest żaden powód i nie chcieli restarta mapy i teraz mówią że jest 2:1. I przez 6 kolejnych przejazdów Lorda był spór o to czy res czy nie. Proszę adminów o wyjaśnienie tej sytuacji.
Czy to jest fair??!!
Jeszcze się dowiedzialem ze jak jest mecz to trzeba na przyszlosc tel wylaczac. A może jeszcze sobie mam kaczke przyniesc?
Czy to jest fair??!!
Troszke zly poczatek Master. Powinno być tak zaczelismy grać 3 mape itd... Poprostu uznalismy ze nie ma czegoś takiego w regulaminie co mowi o tym ze jak się ma telefon to reszta stop :? Gra ruszyla nikt nie mial ignora wiec jechali chlopaki.
Czy to jest fair??!!
My musieliśmy tak samo się zatrzymać jak ty zmienić samochód, czyli nie musieliśmy, a że się potem obraziliście to już co innego ^.^
Czy to jest fair??!!
zal k&d zal was panowie. to co pokazaliscie w tym meczu poprostu ehhh gdzie gra fair? a najlepszymi tekstami sypal małłłek: oto jeden z nich

szkoda ze nie robilem wiecej screenow ^^
[ Dodano 23 września 2007, 18:21 ]
zmiana skina? chyba sobie jaja robisz. na tym skinie gralismy od poczatku wiec nie sposob w 5 minut go zmienic, k? i tak w ogole gdzie był obserwator z innej druzyny? bo na meczu z SOD był...

zmiana skina? chyba sobie jaja robisz. na tym skinie gralismy od poczatku wiec nie sposob w 5 minut go zmienic, k? i tak w ogole gdzie był obserwator z innej druzyny? bo na meczu z SOD był...
Czy to jest fair??!!
hmm gobis a czemu tylko moje teksty wycieles? no czemu? daj cala strone a nie tylko mnie wina obsypujesz. boisz się ze były tam wyzwiska twoich? lol
Czy to jest fair??!!
dokładnie, szkoda że nie zrobiłeś więcej by wyszło jaki chamski byłeś

tutaj obraziłeś Bad_Olo za to, że nie powiedział tego co chciałeś usłyszeć

tutaj obraziłeś Bad_Olo za to, że nie powiedział tego co chciałeś usłyszeć
Czy to jest fair??!!
dodawaj cale screeny i nie wycinaj przeklenstw twojej ekipy ^^
Czy to jest fair??!!
Ale grafikarealowiec wrote:zal k&d zal was panowie. to co pokazaliscie w tym meczu poprostu ehhh gdzie gra fair? a najlepszymi tekstami sypal małłłek: oto jeden z nich

═╦═╔╦╗
Czy to jest fair??!!
no szkoda bo ty nie lepiej caly czas na mastera njezdzales! pisales do niego masteł a gdy ja do Ciebie napisalem maŁŁŁek to takim tekstem palneles: ej obraziles mnie.... ja na na to: a ty mastera. a ona ^^: ale masteła wolno... jak dojechal przed toba do mety to co było? zal masteł mnie wyprzedzil koncze z TmN :?
[ Dodano 23 września 2007, 18:27 ]
no to daj cala strone.
[ Dodano 23 września 2007, 18:28 ]
tak w ogole to gdzie sa admini?!
[ Dodano 23 września 2007, 18:27 ]
no to daj cala strone.
[ Dodano 23 września 2007, 18:28 ]
przeszkadza ci moja grafika? to nie patrz.Matt123 wrote:Ale grafikarealowiec wrote:zal k&d zal was panowie. to co pokazaliscie w tym meczu poprostu ehhh gdzie gra fair? a najlepszymi tekstami sypal małłłek: oto jeden z nich
tak w ogole to gdzie sa admini?!
Czy to jest fair??!!
nosz kur*a masteł i znowu się sytuacja powturzyła jak z tym nieszczesnym
z moim klanem... ty ciągle jakiś głupi powód dajesz że przegraliście itd!
gdybyś k*rwa wtedy nei zaczął wyzywać itd to byś my Tobie zlali dupe!
żal mi Ciebie masteł...
z moim klanem... ty ciągle jakiś głupi powód dajesz że przegraliście itd!
gdybyś k*rwa wtedy nei zaczął wyzywać itd to byś my Tobie zlali dupe!
żal mi Ciebie masteł...
Czy to jest fair??!!
N/C... gra fair?? Jak my prosilismy Mastera o zmienienie skina bo zaslanial, to co usłyszeliśmy?? "Macie pecha".
Czy to jest fair??!!
zal mi Ciebie tuno. nie wiesz jak było to się nie udzielaj. dopiero co zaczela się ostatnia mapa. ledwo co ruszylismy. horn powiedzial stop a oni to olali. szkoda ze nie było bezstronnego obserwatora
Czy to jest fair??!!
O ja pi***olę, z tym ze mnie obraziles jak powiedziales do mnie Małłłek to była ironia -.- btw a co to za obrażanie jak powiem ze master mnie wyprzedził i mam załamke i kończe z TMN? czy to kogoś obraża?
Czy to jest fair??!!
omg!! jak moglismy zmienic skina jak gralismy na nim przez cala pl4?! no jak? to byloby niezgodne z zasadami, pomysl logicznie
Czy to jest fair??!!
Poczytaj sobie regulaminrealowiec wrote:zal mi Ciebie tuno. nie wiesz jak było to się nie udzielaj. dopiero co zaczela się ostatnia mapa. ledwo co ruszylismy. horn powiedzial stop a oni to olali. szkoda ze nie było bezstronnego obserwatora
Czy to jest fair??!!
jakos w twoich slowach nie było widac ironi :shock:
[ Dodano 23 września 2007, 18:33 ]
ty tak samo gobis.
[ Dodano 23 września 2007, 18:33 ]
ty tak samo gobis.
Czy to jest fair??!!
jak powiedziałem żeby master zmienił samochod to uslyszalem "a ty ryj"