Czy to jest fair??!!
Czy to jest fair??!!
hack mowi, ze telefon nie jest powodem do interrupcji gry.
a to z tymi skinami jest chyba zart, już 1000 razy mowilismy masterowi, zeby go zmieniel. on to chyba robi, aby ekstra przezkodzic innymi zawodnikami.
a to z tymi skinami jest chyba zart, już 1000 razy mowilismy masterowi, zeby go zmieniel. on to chyba robi, aby ekstra przezkodzic innymi zawodnikami.
Czy to jest fair??!!
masteł to kurde odrazu jak coś jest nie pojego myśli to robi wielką AFERE
a sam to robi... :/
a sam to robi... :/
Czy to jest fair??!!
No zal.ru chlopie :? Jak grasz mecz to masz miec przy sobie basen do sikania coś do zjedzenia i popiciarealowiec wrote:jakos w twoich slowach nie było widac ironi :shock:
[ Dodano 23 września 2007, 18:33 ]
ty tak samo gobis.
Czy to jest fair??!!
no i prawidlowo uslyszales. w d*pie mam ta gre, wasze zdanie o mnie. zaraz pewnie wezmiecie cytuj i powiecie jaki to ja jestem ah oh eh
, dacie mi warna albo bana. wale to. ale jak ktos mnie przezywa i moj klan to wiedz ze ja tego nie odpuszcze. kto podgrzewal atmosfere przed meczem? wy. kto zaczal na meczu? wy! a dokładnie maciek. i nie bądź taki kozak na forum bo ci to na zle wyjdzie
[ Dodano 23 września 2007, 18:39 ]
do trzeciej mapy 1-1. i markowi zal dupe sciskal ze stracili duży punkt muahaa
[ Dodano 23 września 2007, 18:40 ]
zal.ru ; zal.pl ; to jest zalowe ojciec
[ Dodano 23 września 2007, 18:39 ]
do trzeciej mapy 1-1. i markowi zal dupe sciskal ze stracili duży punkt muahaa
[ Dodano 23 września 2007, 18:40 ]
zal.ru ; zal.pl ; to jest zalowe ojciec
Czy to jest fair??!!
realowiec jak mi to wyjdzie to nie twoj problem chlopcze
Martw się o siebie a nie o mnie.Chyba zabolala cie wypowiedz Jakuba :shock: 
Czy to jest fair??!!
jakub to nie jest adwokat hacka ^^ o k**wa ja o tych skinach nie wiedzialem... sry chlopaki
master k**wa wyjasnienia proszę albo odchodze
Czy to jest fair??!!
jaki schemat... master noobku mogles mi powiedziec ze prosili nas o zmianę skinow. jaki baran. omg! widzisz co narobiles?! sry was chlopaki ale master mi na serio nie mowil o tych screenach ;/ zwracam honor i przepraszam za te wyzwiska, i mam gdzies to czy te przeprosiny przyjmiecie...
Czy to jest fair??!!
przepraszam jeszcze raz za nie porozumienie z tymi skinami o_____O bo tak w ogole to mi najbardziej chodzilo o nie. ze wy mowiliscie ze mamy zmienic skina
sry marek ^^ kur*a jaka pipa z niego omfg!!!!!
[ Dodano 23 września 2007, 19:10 ]
nie mam zlego zdania na temat mastera ale tym mnie autentycznie wkurwil
Czy to jest fair??!!
ku*** zanim zrobicie awanture przemyślcie to !!realowiec wrote:przepraszam jeszcze raz za nie porozumienie z tymi skinami o_____O bo tak w ogole to mi najbardziej chodzilo o nie. ze wy mowiliscie ze mamy zmienic skinasry marek ^^ kur*a jaka pipa z niego omfg!!!!!
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Czy to jest fair??!!
a to wszystko przez mastera! gdyby mi powiedzial ze prosiliscie go o zmianę skina wczesniej, a nie na meczu, to bym siedzial cicho! tylko i wylacznie jego wina x/
Czy to jest fair??!!
powinno być wszystko przez brzerza ale dobra
teraz mówimy to wszystko przez masteła 
Czy to jest fair??!!
Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
Czy to jest fair??!!
... nie no takim skur**elem to ja nie jestem zeby go przez to tyrac. tylko odchodze z 2f2f i tyle, i temat skonczony. jeszcze raz zwracam honor K&D...
Czy to jest fair??!!
a ty się już nie odzywał stul pysk i wypiełdalajMaster wrote:Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
Czy to jest fair??!!
loool no ładnie pojechales po bandzie teraz, ładnie xDDTunoPL wrote:a ty się już nie odzywał stul pysk i wypiełdalajMaster wrote:Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
Czy to jest fair??!!
Lool Master nie wie co to znaczy zasugerowac coś XD Jak powiedzieli ze macie duze auta to znaczy ze zasugerowali wam coś -.-