Ban na lGTl Fun trax
Ban na lGTl Fun trax
Może mi ktos powiedziec za co mam bana na servie lGTl ?? Byłem tam góra 3 razy w życiu 
Ban na lGTl Fun trax
Pewnie GT cie nie lubi 
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ban na lGTl Fun trax
Ja tez mam taki sam problem tylko się dogadalem z misi i zgodnie z obietnica powinien mnie odbanoac po pl4
Re: Ban na lGTl Fun trax
pewnie zasluzyles, to maszmat 1117 wrote:Może mi ktos powiedziec za co mam bana na servie lGTl ?? Byłem tam góra 3 razy w życiu
Ban na lGTl Fun trax
Nie mógł zasłużyć, bo jak ja wczoraj chciałem wejść (kiedy zobaczyłem ze jest ten serwer z powrotem), to zobaczyłem że znalazłem się na czarnej liście. Może mi to ktoś wyjaśnić!!!!!
Ban na lGTl Fun trax
GT Serv GT Zasady. Nie spamować na forum ,bo to nie pomoże
piszcie do MISIego na gg lub kogos 
Ban na lGTl Fun trax
Master chocby napisał do Jezusa to i tak nie dostanie rozgrzeszenia >.>
Ban na lGTl Fun trax
R1p wrote:Master chocby napisał do Jezusa to i tak nie dostanie rozgrzeszenia >.>
Dostałem się na czarną listę tylko dlatego że jetsm Master??!! Tak??!! Nic Wam kur*a nie zrobiłem, a Wy mnie na czarną liste dajecie no za***iscie po prostu.
Ban na lGTl Fun trax
Dobra, bany usunąłem, ale blacklista się popsuła i nie mogę cię usunąć master, life is brutal.

Ban na lGTl Fun trax
zycie nie jest fairMaster wrote:R1p wrote:Master chocby napisał do Jezusa to i tak nie dostanie rozgrzeszenia >.>
Dostałem się na czarną listę tylko dlatego że jetsm Master??!! Tak??!! Nic Wam kur*a nie zrobiłem, a Wy mnie na czarną liste dajecie no za***iscie po prostu.
Ban na lGTl Fun trax
MISI wrote:Dobra, bany usunąłem, ale blacklista się popsuła i nie mogę cię usunąć master, life is brutal.
Misi, to możesz zrestartowac serva ;]
Ban na lGTl Fun trax
Thx misiek za odbanowanie
Pzdro
Pzdro