Aha, to ja dziekujehack wrote:Ale brzerz, jeżeli nie masz zamiaru dojść do naszego klanu to wiadomo, że lepiej mi teraz powiedz, niż zabierać komuś uczciwie wygranej rekrutacji... rozumiesz na pewno o co chodzi ;-)
Pure Skillers ogłasza pierwszą oficjalną rekrutacje !!!! ;-)
zapisałem się do rekrutacji ale już podczas pl4 było pewne ze dojde do prOsiaków ^^ więc obeszło się bez rekrutacji (:
zapisało się z 30 osób. jeszcze się pewnie dopiszą. z 25 pojedzie. 25 osób na rundach, to taka sieczka, że już chyba nwa kwali do NC3 będzie lepiej XD

XDD jakiś zajebisty komentator musiałby być, żeby z grupy ponad 20 samochodów rozróżniać kto jedzie gdzie i który XD

Master!
Na płowadzeniu Fłed, załaz za nim Łobot, na trzeciej pozycji Ładuś, ale co ja widze? Co ja widze? Tłakmania mi zgasła! O kułwa, bi łajt bak! Ok jestem. Płowadzi nadal Fłed przed Łobotem i ŁAdusiem, a tełaz swietny manewł siekieła wykonał i jest przedostani, jeszcze tłoche i będzie w czołowce
Nosz kułwaaaa, co ja widze? Co ja widze? Tłakmania mi zgasla..."
Na płowadzeniu Fłed, załaz za nim Łobot, na trzeciej pozycji Ładuś, ale co ja widze? Co ja widze? Tłakmania mi zgasła! O kułwa, bi łajt bak! Ok jestem. Płowadzi nadal Fłed przed Łobotem i ŁAdusiem, a tełaz swietny manewł siekieła wykonał i jest przedostani, jeszcze tłoche i będzie w czołowce
to idę spać w dobrym humorze^^Bad Olo wrote:Master!
[ Dodano 27 września 2007, 1:46 ]
a jednak misi ten humor zepsuł -.-

Hack dobrze pisze, jeżeli nie macie zamiaru do nas przystapic, a jechac tylko dla zabawy czy sprawdzenia się, to od razu mowie, zeby sobie odpuscic. Uszanujcie to i od razu powiedzcie, kto nie będzie i tak u nas gral, bo to nie ma sensu zadnego.
Pło łelacja.
Pło łelacja.

kiedy zaczyna się rekrutacja ??
wystarczy przeczytać -.-hack wrote:A więc doszedłem do wniosku, żeby zrobić dwie tury rekrutacji, zapisy pierwszej tury zakończą się dokładnie 6 października. 1 października zostaną podane trasy oraz zostanie postawiony serwer, na którym będzie można trenować !!, a 7 pazdziernika o godzinie 18(albo 19,20), odbędzie się oficjalny nabór, w postaci trybu rounds do 73 pkt !!. Dwie osoby, które przy zsumowaniu pkt, będą miały ich najwięcej, dostają się do naszego klanu.
Chyba wszystko jasne, mysle ze osoby ktore wygrają zostaną rownież zapisane do STC4 w naszym klanie także jest o co walczyc w sumie
![]()
![]()
![]()
![]()
;-)
pozdrawiam i zapraszam

o w pytkęę!
relacja Olo 1 klasa
tym bardziej, że Fłed na płowadzeniu... 
ps. Olo dobry podpis
ps. Olo dobry podpis
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Olo idz na komenta 
-
Nieświecący
- Jeździ konno
Chcesz mu powiedzieć ze na gracza się nie nadaje 
/admin ban nieswiecacy_kingston
good idea Rip XDR1p wrote:/admin ban nieswiecacy_kingston
ps. efektowna liczba postów...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
-
Nieświecący
- Jeździ konno
Sobie możesz pomażyć rip ja jestem pokojowo nastawiony

podpis z kawalka moich ziombli z olsztyna ;] może Ci przeslac na mejla 
Relacja is ok ^^
Mogłbym probowac na komentatora, wszyscy wokolo mnie mowia ze powinienem się uczyc i sp***dalać Szpakowsiego zmienic w TVP ^^
Relacja is ok ^^
Mogłbym probowac na komentatora, wszyscy wokolo mnie mowia ze powinienem się uczyc i sp***dalać Szpakowsiego zmienic w TVP ^^
fajnie by było slyszec Olka;D

No i gdzie ten serwer .. i te mapy
??