Robię intra
Robię intra
Jeżeli ktoś chce żeby mu zrobić intro napiszcie mi na PW i dajcie link do trasy oraz jakie mniej więcej chcecie mieć intro.
Robię intra
Mi do głowy wpadają pomysły bardziej na intra niż na mapy
więc mi to niepotrzebne
więc mi to niepotrzebne

═╦═╔╦╗
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Re: Robię intra
^^ omfg, bez sensu pomysl -.- każdy sobie robi intra jakie mu się podoba, a nie jakiś nazucony styl -.- ty coś zrobisz co mi się nie spodoba, i pozniej będzie lipa. na szczescie umiem obslugiwac się mt, i nie potrzebna mi twoja pomocEren wrote:Jeżeli ktoś chce żeby mu zrobić intro napiszcie mi na PW i dajcie link do trasy oraz jakie mniej więcej chcecie mieć intro.
Re: Robię intra
Ale chyba właśnie chodzi o tych co NIE UMIAJĄ używać MT?MAXERRR wrote:^^ omfg, bez sensu pomysl -.- każdy sobie robi intra jakie mu się podoba, a nie jakiś nazucony styl -.- ty coś zrobisz co mi się nie spodoba, i pozniej będzie lipa. na szczescie umiem obslugiwac się mt, i nie potrzebna mi twoja pomocEren wrote:Jeżeli ktoś chce żeby mu zrobić intro napiszcie mi na PW i dajcie link do trasy oraz jakie mniej więcej chcecie mieć intro.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Robię intra
i to jest myśl.... po co robić komus te niby "fajne intra" jak mozna je samemu zrobić i to w oryginalny sposób czyli z własnej reki wyjdzie.... 
Robię intra
...i tak nigdy nie oglądam intra...
Robię intra
Co za ludzie, typowe polskie podejście. Ktoś chce z własnej inicjatywy pomóc innym, a tym ciągle coś nie pasuje i jeszcze wybrzydzają. Skoro kolega ma czas i chęci to po co mu się wcinacie. Niech piszą Ci, którym pomoc jest potrzebna - i już. Pozdro!
Robię intra
co wy chcecie? ^^ jak chce to niech robi i tyle:)
Robię intra
@up
Właśnie, kto nie potrzebuje, niech się nie udziela
Właśnie, kto nie potrzebuje, niech się nie udziela
Robię intra
Jak coś zakapował z MT to git - niech się udziela. Ja robię mapki też z MT 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Robię intra
^^ to po to maja instrukcje zeby ja przeczytac i samemu sprubowac, a nie maja isc na latwizne -.- robienie poza tym intra przez kogos, nie zawsze jest fajne, bo ktos myslal ze zrobisz dana kamere, a ty zrobisz nieco inna i mu się nie spodoba.Eren wrote:Bardziej tutaj myślałem o tych co nie umieją robić MT.
Robię intra
Możecie nauczyć się, jeśli chcecie robić intra samemu 
<- Drzwi