Milo mi poinformowac wszystkich trackmaniakow
P4G - strona WWW
P4G - strona WWW
Witam all ! 
ze p4g dorobilo się stronki
nie jest to nic szczegolnego <ja ja zrobilem:P>i za wiele w sumie na razie na niej nie ma, ale będzie się pokazywalo
Fakt ze jest, mysle już jest fajny
jeśli jakieś teamy chcialby miec odnosnik do ich strony u nas w dziale linki, nie ma problemu. może się ze mna skontaktowac przez forum czy tez przez www. naprawdę zapraszam : www.p4gklan.prv.pl
Pozdrawiam WiX 
P4G - strona WWW
jakie ty reakcje odczekujesz za ta strone?
nastepna strona z gotowego scriptu php, jak u 10000000 innych teamów.
jedyna roznica jest obrazaek/logo na gorze.
wiec jak powiedziec coś o tej stronie?
trochę wiecej fantazji i angazementu, i na pewno by było coś powiedziec, ale tak niestety nie ma za dużo.
EDIT: no macie, już tiggeri pokazal, ze nawet z gotowego scriptu da się coś fajnego zrobić. tiggeri ma fajne poczucie designu, kolorow i tak dalej, jego praca zawsze mi się podobala, czy skiny, czy stronki.
nastepna strona z gotowego scriptu php, jak u 10000000 innych teamów.
jedyna roznica jest obrazaek/logo na gorze.
wiec jak powiedziec coś o tej stronie?
trochę wiecej fantazji i angazementu, i na pewno by było coś powiedziec, ale tak niestety nie ma za dużo.
EDIT: no macie, już tiggeri pokazal, ze nawet z gotowego scriptu da się coś fajnego zrobić. tiggeri ma fajne poczucie designu, kolorow i tak dalej, jego praca zawsze mi się podobala, czy skiny, czy stronki.
P4G - strona WWW
"500 - Internal Server Error"
Kurde... takiej strony to ja nawet w PSie nie umiem zrobić...
Kurde... takiej strony to ja nawet w PSie nie umiem zrobić...

hyhy
P4G - strona WWW
co w ogole znaczy p4g? dalbys rozwiniecie tagu jak jest np. u nas albo na stronce POL a skin php-fusion rzeczywiście c****wy
//MISI: następnym razem będzie ostrzeżenie...
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
P4G - strona WWW
dobra kurde zejdzcie jzu z niego.. podjaral się bo to jego 1 strona ze mu się udalo i to tu wrzucil a ze jest w ogóle nie doszlifowana i w ogóle ..dużo jeszcze w niej do roboty to rpzecierz akzdy wie...
zejdzcie z niego..
pozdro
zejdzcie z niego..
pozdro
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
P4G - strona WWW
Seque wrote:co w ogole znaczy p4g? dalbys rozwiniecie tagu jak jest np. u nas albo na stronce POL a skin php-fusion rzeczywiście c****wy
^^ rzeczywiście h***wy, omg -.- po co się wtracasz do tego w ogóle ?

<- Drzwi