poradnik - odchudzamy się z jakubem
mi nie chodzi o przytycie tłuszczu tylko o zwiekszenie wagi ale razem z zwiekszeniem masy miesniowej
czyli tluszcz z fast foodow mi nie da nic bo tylko wiszacy brzucha a nie wyjebiste miesnie
jak zrobić by być napakowanym?
czyli tluszcz z fast foodow mi nie da nic bo tylko wiszacy brzucha a nie wyjebiste miesnie
jak zrobić by być napakowanym?

no ćwiczyć XD
jak chcesz jak wszyscy to jest siłownia
możesz biegać, pływać itp.
niektórzy np biorą jakieś kreatyny itp.
jak chcesz jak wszyscy to jest siłownia
niektórzy np biorą jakieś kreatyny itp.

Kreatyna+metka+omka(250) i trochę silki. Zobaczysz jakie będziesz mial przyrosty 
hamburger z potrójnym salcesonem
+ frytki + cola+ TV zobaczysz jakie będziesz miał przyrosty
jak bedize jadl tylko kfc mcadonalny i inne scierwa to nie zgrubnie tylko nabierze ksztaltow mor ola, kobieta go na reke kladzie chwalil mi się czy może zwierzal ze dziennie je ten syf bo ma parę metrow;)

Szczerze odradzam Makdoneldy i inne Keefsi, jak patrze na te bułki czy inne jego zawartość, takie śliskie w dotyku, takie mięciutkie, takie gumowe to się k**wa srajtaśma Welveta o poranku przypomina. Od kogoś słyszałem że gdzieś tam kiedyś komuś szczurzy pazur między zębami utkwił co się zawierał w hamburgerze i delikwent miał potem spore nieprzyjemności u stomatologa.
Brrrr....
@jakub sorry za oFFtop ale możę to kogoś zniechęci do przesiadywania w tych barach szybkiej obsługi a być może Ciebie zmobilizuje do zrzucenia trochę ciałka
Brrrr....
@jakub sorry za oFFtop ale możę to kogoś zniechęci do przesiadywania w tych barach szybkiej obsługi a być może Ciebie zmobilizuje do zrzucenia trochę ciałka
metka, omka to sterydy, ziomek z siłki jak wziął mete to wypryszczyło go całego ^^ skutki uboczneYorgi wrote:Kreatyna+metka+omka(250) i trochę silki. Zobaczysz jakie będziesz mial przyrosty
kreatyna, silka i duuuuuuuuzo wody a miesnie same przyjda jeśli masz za dużo tluszczu to HMB jeszcze proponuje;)

na plerach masz pryszcze, jesteś agresywny i masz miachy
moj kolega z klasy koksuje, wygląd typowego dresa, ostatnio rzucil do mnie teksta: dostaniesz wpierdol, będę czekal na Ciebie pod klatka, o mało się nie posikalem ze smiechu
moj kolega z klasy koksuje, wygląd typowego dresa, ostatnio rzucil do mnie teksta: dostaniesz wpierdol, będę czekal na Ciebie pod klatka, o mało się nie posikalem ze smiechu
heh, koks to nie jest powod do strachu istnieje stereotyp ze koksy sa lepsze, nie prawda co chwile to obalam 

polecam winstrol:P
winstrol, co to? slyszalem o karnitynie czy coś w tym stylu podobno dużo lepsze niz kreatyna

L-karnityna jest naturalnie w miesie... Wiadomo ze sterydy powoduja zmiany w organizmie, ale kto mowi ze koksy sa lepsze? Niby w czym?
Tak i w sklepach sportowych jako odżywka dla sportowców,6 tabl. dziennie ok.pół godziny przed treningiem.
-
scrappler
huja wiecie, bzykać, bzykać i jeszcze raz bzykać!!!!!!!!!!!! nie ma opcji chudnia się na maxa
, serio. Jak się tasować to przeciną reką do tej co się pisze bo wtedy się stresujesz i wydzialasz pot
i chudniesz, serio
poza tym, trzeba bzykać w paszczu, pupu i pipu
. jak już się skończy to trzeba pomyśleć jak się jest grubym (czytaj scrappler) i jeszcze z dwa możę trzy razy pojechać. Najlepiej w tym celu znaleść kobietę z objawami chronicznego, ostrego niedopchnięcia

PS.
pozdraiwam Khasiusa, BOOOOSKIEGO, SCAREGO, JAKUBA(GRUBEG0) I innych moich super kolegów
WASZ SCRAPPLER - THE GOD'S WARRIOR (ministrant)
PS.
pozdraiwam Khasiusa, BOOOOSKIEGO, SCAREGO, JAKUBA(GRUBEG0) I innych moich super kolegów
WASZ SCRAPPLER - THE GOD'S WARRIOR (ministrant)
ja pi***olę, ale najebany się wypil 
sam jestem najebany, k**wa peace yall.
już gruby nie jestem
sam jestem najebany, k**wa peace yall.
już gruby nie jestem
nie martw się to nigdy nei nastapi ^^
już mam 2 kilo mniej, aktualna waga, 76.0 kg 
jeszcze z 6 kg...
jeszcze z 6 kg...