Turniej TMN w Książu Wielkim na G3
[teaser=http://www.targikomputerowe.com/]http://images11.fotosik.pl/93/6320b9f0ab7a9736.jpg[/teaser]
Już za niecałe 3 tygodnie zapraszamy wszystkich na turniej TMN by GameHost.pl który odbędzie się 27-28 października na targach G3 w Ksiażu Wielkim (30km od Krakowa). Pierwszego dnia każdy będzie miał możliwość zapoznania się ze sprzętem oraz pojeżdżenia na mapach turniejowych. Natomiast drugiego dnia odbędzie się potężny turniej z pula nagród przekraczającą 1000zł !!
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału bo jest naprawdę o co!!
Na nagrody na targach G3 została przeznaczona kwota prawie 50tyś zł!!
Więcej informacji o turnieju możecie uzyskać na stornie targów G3 www.targikomputerowe.com
W razie jakichkolwiek pytań związanych z turniejem TrackManii :
GG: 2924756(Scary)
Już za niecałe 3 tygodnie zapraszamy wszystkich na turniej TMN by GameHost.pl który odbędzie się 27-28 października na targach G3 w Ksiażu Wielkim (30km od Krakowa). Pierwszego dnia każdy będzie miał możliwość zapoznania się ze sprzętem oraz pojeżdżenia na mapach turniejowych. Natomiast drugiego dnia odbędzie się potężny turniej z pula nagród przekraczającą 1000zł !!
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału bo jest naprawdę o co!!
Na nagrody na targach G3 została przeznaczona kwota prawie 50tyś zł!!
Więcej informacji o turnieju możecie uzyskać na stornie targów G3 www.targikomputerowe.com
W razie jakichkolwiek pytań związanych z turniejem TrackManii :
GG: 2924756(Scary)
*... i wszystko jasne.
W więc napisze tutaj.
Dotyczy to osób, które przyjadą na te targi i grają w reprezentacji !!.
A więc, ponieważ w niedziele 28 października ( oczywiście zakładam, że wyjdziemy z grupy) będziemy grali w 1/16 Nations Cup 3. Ponieważ dostałem informację,że po finałach na targach G3, niestety nie uda się załatwić komputerów, aby o 20 zagrać mecza w NC3, więc wpadłem na pomysł, żeby wszyscy ci co grają w tej reprezentacji, podjechali do Krakowa, i ja już zaopiekuję się załatwieniem kawiarenki internetowej od godziny 19-22, no i wtedy moglibyśmy zagrać tego meczyka ;-). To jest taka wstępna propozycja. Wiadomo, że w gre wchodzi jeszcze nocleg, no i nie przewiduje również, żeby w takim przebiegu sytuacji, pójść w poniedziałek do szkoły bo to by graniczyło z cudem Bożym
.
Wiem, że jest jeszcze ogólnie czas do rozpoczęcia tych targów, ale trzeba by było to wszystko wcześniej trochę przygotować.
I teraz jeszcze jedno pytanko do Jakuba(po to pisałem na gie gie, ale cie nie ma jeszcze
). Otóż, czy mecze NC3, dało by się zagrać w jakiś inny dzień ? bo wiadomo ze oprocz G3 jest jeszcze HLC, wiec jakubie nie mamy kilku zawodników !!
. I ogólnie ciężko się po tej polsce szybko obracać, bez poważnych funduszy
. Jakubie popytaj Adminów turnieju, czy nie dałoby się na przyklad zagrać w poniedziałek po 28.
Wtedy było by jak najbardziej elegancko.
Jak coś mi przyjdzie jeszcze na myśl to napisze :-P.
A teraz pisać tutaj kto na 100 % przyjedzie na te targi !! :-).
Pozdro...
[ Dodano Czw Paź 11, 2007 10:33 pm ]
Na początku tematu jest : "A więc" nie "W więc"
Dotyczy to osób, które przyjadą na te targi i grają w reprezentacji !!.
A więc, ponieważ w niedziele 28 października ( oczywiście zakładam, że wyjdziemy z grupy) będziemy grali w 1/16 Nations Cup 3. Ponieważ dostałem informację,że po finałach na targach G3, niestety nie uda się załatwić komputerów, aby o 20 zagrać mecza w NC3, więc wpadłem na pomysł, żeby wszyscy ci co grają w tej reprezentacji, podjechali do Krakowa, i ja już zaopiekuję się załatwieniem kawiarenki internetowej od godziny 19-22, no i wtedy moglibyśmy zagrać tego meczyka ;-). To jest taka wstępna propozycja. Wiadomo, że w gre wchodzi jeszcze nocleg, no i nie przewiduje również, żeby w takim przebiegu sytuacji, pójść w poniedziałek do szkoły bo to by graniczyło z cudem Bożym
Wiem, że jest jeszcze ogólnie czas do rozpoczęcia tych targów, ale trzeba by było to wszystko wcześniej trochę przygotować.
I teraz jeszcze jedno pytanko do Jakuba(po to pisałem na gie gie, ale cie nie ma jeszcze
Wtedy było by jak najbardziej elegancko.
Jak coś mi przyjdzie jeszcze na myśl to napisze :-P.
A teraz pisać tutaj kto na 100 % przyjedzie na te targi !! :-).
Pozdro...
[ Dodano Czw Paź 11, 2007 10:33 pm ]
Na początku tematu jest : "A więc" nie "W więc"
nie ma mozliwosci przekladac meczow NC3.
mialem wlasnie nie dawno taka rozmowe z glownym adminem NC3.
kto dokładnie by brakowal?
mialem wlasnie nie dawno taka rozmowe z glownym adminem NC3.
kto dokładnie by brakowal?
ja się tam zjawie. Świetny pomysł Hack. Na żywo ze swoją kompaniją grać meczyk...ehh coś pięknego!
może zostane i wam pokibicuje 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Będzie na pewno brakować wallyego i mor_ola i mnie z tego co na razie wiem, wiem ze khasiusa tez, ale on w reprze jest 50/50 chyba z tego co się dowiedziałem. No a kto jeszcze, to zobaczymy jak się tu powpisują ludzie ;-)
aha, czyli moj post jest w tej kwestii nieadekwatny do topicu....
sry za offtopa!
sry za offtopa!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
no jak na 1/8 (nie 1/16 hack
to potrzenujemy hacka, wallyego i mor_olo. bez nich moim zdanjem prawie niemozliwe wygrac.
A jakims cudem ostatnio wygraliscie beze mnie:)
jeśli chodzi o mnie to to naprawade graniczy to z cudem bo podroz z wawy do wrocka to 5h a o 7:00 mam egzamin na prawko (nie pytac który z kolei^^), wiec ani zostac tam i zagrac nie mogę wrocic tez nie zdaze jeśli chce wziasc udzial w turnieju. Dochodzi do tego jeszcze kwestia innych mapek niz na HLC.
Ogolnie to się jeszcze zobaczy w jakiej będę formie i czy będzie sens.
jeśli chodzi o mnie to to naprawade graniczy to z cudem bo podroz z wawy do wrocka to 5h a o 7:00 mam egzamin na prawko (nie pytac który z kolei^^), wiec ani zostac tam i zagrac nie mogę wrocic tez nie zdaze jeśli chce wziasc udzial w turnieju. Dochodzi do tego jeszcze kwestia innych mapek niz na HLC.
*... i wszystko jasne.
stawiam ze to 4 raz ;]mor_olo wrote:A jakims cudem ostatnio wygraliscie beze mnie:)
Ja jadę ale do Książa ale nie mam takich problemow jak wy... - Nie gram w reprezentacji 

hyhy
ja chce jechać ale nie mam z kim ^^ może ktoś jedzie z mazur lub podlasia? to byśmy się jakoś zjechali i razem pojechali bo samemu tyle km jechac to nie chce mi się
a tak w ogóle to jest jakaś stronka o HLC? jakie nagrody, turnieje itp?
on dał link do g3 a ja się pytam o hlc ^^
JEden ch**
To jedz na G3 ^^
[ Dodano 12 Paź 2007, 6:46 ]
Edit nie dziala :F
HLC w wawie jest?
Edit
No w wawie przeciez ;d
Edit nie dziala :F
HLC w wawie jest?
Edit
No w wawie przeciez ;d
znalazłem to http://cybersport.pl/?news:1773 ale nic nie pisze o tmn ): olek jak ty to organizujesz? ;p
-
scrappler
no właśnie, nic nie ma o tmn :(
a już miałem plana jechać na to spotkanie
- może przyjadę 
Proszę o zasady tego turnieju bo może wygram go przy okazji albo co
albo może dorzucę jakieś nagrody od siebie
. Podstawa to muszę wiedzieć co tam będzie, w jakim trybie i no KTO Z WAS biczasy tam leci

Proszę o zasady tego turnieju bo może wygram go przy okazji albo co
Trackmania: ok. 500zł (pady, słuchawki Logitech, pendrive 1GB, doładowania Heyah)
tylko na fear przeznaczyli mniej kasy.
nie doceniają nas^^
tylko na fear przeznaczyli mniej kasy.
nie doceniają nas^^