video by wiśnia :D
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
a mnie zastanawia jedno , dlaczego filmy prawie zawsze sa robione na mapach mini ? poniewaz sa to latwe mapy, na ktrych wszystko zalezy od tego, jak wyrobisz 2 zakrety ? mini sucks
ja już to pisalem odnosnie video muckaMAXERRR wrote:a mnie zastanawia jedno , dlaczego filmy prawie zawsze sa robione na mapach mini ? poniewaz sa to latwe mapy, na ktrych wszystko zalezy od tego, jak wyrobisz 2 zakrety ? mini sucks
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
a skad to mialem wiedziec, sory seque, ale nie nawalam tyle postow co ty na forum 
- pawelle21
- Doświadczony driver
rzeczywiście film pokazujący skilla nie powinien być wybajerzony jak można najmocniej
w centrum pokazana powinna być pokazana jazda autkiem po trasie a nie jakieś gwiazdki i tęczowe paseczki i te pierdoły

RC FAN

nie zgodze się. jeśli chodzi tylko o skilla to po co filmik? wystarcza przeciez same replaye, zajmuja mniej miejsca, mozna je sobie edytowac, zwalniac tempo odtwarzania i w ogole bajerpawelle21 wrote:rzeczywiście film pokazujący skilla nie powinien być wybajerzony jak można najmocniejw centrum pokazana powinna być pokazana jazda autkiem po trasie a nie jakieś gwiazdki i tęczowe paseczki i te pierdoły
hmm... Ja myślałen że filmiki sa po to zeby pokazac piekno jazdy tzn replaye + dobra nutka (ew + wybajerzone animacje)
<- Drzwi