xp Rekrutacja
xp Rekrutacja
ja tez się zapisuje ^.^ pełnaaaaa powaga ;d
-
Nieświecący
- Jeździ konno
xp Rekrutacja
Eno zara chwila jak to przecie się zapisałem 
xp Rekrutacja
ale uznali, że nie zasługujesz... ile razy jeszcze trzeba Ci to będzie jeszcze powtarzać?Nieświecący wrote:Eno zara chwila jak to przecie się zapisałem

xp Rekrutacja
Lista chętnych:
Rolandflagg
Seba
star
sonny
Yorgi
suwak
Sanford
Maxer
realowiec
seque
Ze wzgeldu na brak odpowiedzi z waszej strony na pytanie o godzine kwali, ja wybieram termin, nie będę czekal na odpowiedz w nieskonczonosc:
SOBOTA godz. 20:00
EDIT: proszę do mnie nie pisać na gg w sprawie rekrutacji i przyjęcia do xp, prószę pisać tutaj, ponieważ każdy musi przejść przez te kwali żebym mógł zobaczyć jak potraficie się przygotować do meczu, i narazie nikt nie został nowy przyjęty wiec nie pisać i nie rozsiewać głupich plotek
Rolandflagg
Seba
star
sonny
Yorgi
suwak
Sanford
Maxer
realowiec
seque
Ze wzgeldu na brak odpowiedzi z waszej strony na pytanie o godzine kwali, ja wybieram termin, nie będę czekal na odpowiedz w nieskonczonosc:
SOBOTA godz. 20:00
EDIT: proszę do mnie nie pisać na gg w sprawie rekrutacji i przyjęcia do xp, prószę pisać tutaj, ponieważ każdy musi przejść przez te kwali żebym mógł zobaczyć jak potraficie się przygotować do meczu, i narazie nikt nie został nowy przyjęty wiec nie pisać i nie rozsiewać głupich plotek
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
xp Rekrutacja
Ludzie piszcie ktore godz i dni wam odpowiadaja!!! (chyba ze wszystkie)
pisać k**wa !!!
Piątek 20
Sobota 20
Niedziela 20
pisać k**wa !!!
Piątek 20
Sobota 20
Niedziela 20
xp Rekrutacja
Pisalem na ten temat. Sobota 20 jest jak dla mnie ok. Niech wypowie się reszta
xp Rekrutacja
o proszę jaka frekwencja w kwalfi do xp, powodzenia pewnie wejdzie.... damn trudno powiedzieć, ale stawiam na maxera i flagga
xp Rekrutacja
Ci ktorzy się nie dostana moga startowac do 2F2F, podobno ludzi potrzebuja po ostatnich zmianach w skladzie 
@edit
Piszcie kiedy kwali wam pasuja. Czy sobota może być?
@edit
xp Rekrutacja
Tylko zebyscie servery umieli stawiacYorgi wrote:Ci ktorzy się nie dostana moga startowac do 2F2F, podobno ludzi potrzebuja po ostatnich zmianach w skladzie

hyhy
xp Rekrutacja
Mi pasuje sobota o 20 ;dYorgi wrote:Ci ktorzy się nie dostana moga startowac do 2F2F, podobno ludzi potrzebuja po ostatnich zmianach w skladzie
@edit
Chybeck... Popatrz na maxera. Jest dobrym graczem. Gdy dostanie się do xp to odejdzie od nich szybciej niż doszedł XD Zmienia klany jak rękawiczki, a chyba xp nie chciałoby mieć takiego zawodnika, czyż nie?
xp Rekrutacja
Mi tez pasuje w sobote o 20.00
xp Rekrutacja
Reszta niech się jeszcze wypowie. Jakos to musi być zorganizowane w koncu
xp Rekrutacja
k**wa właśnie się dowiedziałem ze mnie nie będzie w sobotę nosz k**wa mac
dobra ale już mieszać nie będziemy zaufam moim obserwatorom z ramienia rady nadzorczej xp
dobra ale już mieszać nie będziemy zaufam moim obserwatorom z ramienia rady nadzorczej xp
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
xp Rekrutacja
ja raczej wpadne i zdecyduje...a tak apropo...bulet co ty odpierdzielasz 
Chyba mnie coś ominelo cy cuś ty jesteś CL xp bo już nie wiem
Chyba mnie coś ominelo cy cuś ty jesteś CL xp bo już nie wiem

xp Rekrutacja
.....................
Last edited by marrek13 on 16 October 2007, 15:40, edited 1 time in total.
xp Rekrutacja
k**wa wy jesteście jacys nie normalni ?! teraz to mnie wqrwiliscie...pokaz gdzie napisalem ze ODCHODZE Z XP ?!? Jakbyscie umieli czytac to tam nic nie ma napisane ze odchodze z xp...boze...a tak w ogóle jak mozna odejsc z teamu na jakiś czas...chodzilo mi o gre...chyba jest napisane czarno na bialym CO 

xp Rekrutacja
ciulaj mu 
xp Rekrutacja
Są już 3 osoby na sobote (jak się nie myle)
Serwer będzie stał o 19 kwali o 20 hasło wszystki wysle na gg w piątek.
(bym o kimśzapomniał to pisać smiało 7245274 (niewidoczny)
a do xp wescie może podyskutujcie na gg (jeśl można tak to nazwać) a nie robicie tu burdel potem ludziem nie będzie się chciało szukać w kilkunastu stron o której kwali.
Mam o tym swoje zdanie kto jest liderem ale nie bende się wypowiadał zajme stanowisko neutralne
Pierwsza kłutnia w xp
Serwer będzie stał o 19 kwali o 20 hasło wszystki wysle na gg w piątek.
(bym o kimśzapomniał to pisać smiało 7245274 (niewidoczny)
a do xp wescie może podyskutujcie na gg (jeśl można tak to nazwać) a nie robicie tu burdel potem ludziem nie będzie się chciało szukać w kilkunastu stron o której kwali.
Mam o tym swoje zdanie kto jest liderem ale nie bende się wypowiadał zajme stanowisko neutralne
Pierwsza kłutnia w xp