LAN PARTY by Fc Power League

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

tym razem już musze być, nie ma bata, co prawda daleko ale huj!! nie liczy się odleglosc liczy się zabawa!! wazne jest to zeby się spotkac ze znajomymi z neta i poznac ich naprawdę, oczywiście przy jakims piwku :) k**wa stane na glowie zeby przyjechac!! nawet huj z noclegiem (scrap mi obiecal darmowy na tamtym jak przyjadę wiec chyba odnowi propozycje :P) pozostaje kiedy.... hmm.... jak najszybciej biczasy :)
Image
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Mroozio trzeba się jakoś zgrać ;-) i pojedziemy razem i może ze scarym o ile będzie jechał ;-)
MrOoZiO
Doświadczony driver

Post by MrOoZiO »

lajtowo z krk coś chyba pojedzie w tamta strone :) damy rade. BTW hack musimy się w krk spotkac kiedyś na bro, w sumie to ja czesto jestem wiec jak bys kiedyś mial czas to mozna gdzies skoczyc
Image
Image
scrappler

Post by scrappler »

dzięki za sugestie :P

co do noclegu: koszty pokryją uczestnicy i postaramy się zorganizowac coś taniego tak jak było tym razem po jakieś 20-30zł na osobę w kilkuosobowych pokojach

co do atrakcji to nie kumam FPS i innych dzików :D więc proszę o pomoc COBA i SCAREGO :) pls pls pls :P

alkohol: dla osób powyżej 18 lat :P jedna beczka piwa od SCRAPPLERA, resztę trza sobie dokupic :) biczasy :)

jedzenie, no cóz załatwimy taką kawiarenkę by koło niej naplalić grilla (najtaniej) lub by było jakieś tanie jedzonko - ale dobre :)

sponsoring - co to ?????????????? muhahahahahah :), coś tam będzie ale wolę wydać kasę na jakąś fajną kawiarenkę i warunki grania niż na nagrody :), co nie oznacza, że będzie masakra :D

TERMIN: 17-18 LISTOPAD BICZASY
MIEJSCE - ŁÓDŹ

ATMOSFERA - THE BEST LIKE NOWHERE :)

CO WY NA TO???????????????
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

Scrapp ja bedena 100% wiec mozesz mi dac jakieś male zadanko, może coś mi się uda pomoc jak znajde czas :wink:

A co do kawiarenki to napisz mi która masz na mysli bo jakos nie mogę skojarzyc takiej zeby coś takiego się tam odbylo, ale to przez to ze nie laze po kawiarenkach w Łodzi :D

aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu :lol:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

przez to lan party zalamie mi się budzet na giatre elektryczna + piec, ale będę :) scrap, jak mozna pic dopiero od 18stki?
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

Scrap, ostatnio tez mowiles ze mocna od 18 a ja moglem czy teraz będzie inaczej? jak tak to nie mam po co jechac:PP hehe nie no fajny pomysl ale da rade z ekipa ze slaska;d sadze ze Scrap Szaleje;p
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

kurczem trochę daleko z bydzi mam :P hmm no ale może coś pokombinuje bo widze ze fajna sprawa może być :D :P
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

mam cyrkiel na twarzy jak slysze impreza ze scraplerem :D

heh ja osobiscie nie wiem jak wypadne czasowo i planowo, ale jakas tam opcja jest zeby przyjechac, ale jak pewnie wiekszosc już wie mam inne rzeczy obecnie na glowie

nie wiem czemu ale na mysl o lanparty zabolały mnie łokcie :D hyhy

jeżeli bym jechal to samochodem bo pociagiem masakra, a co w zwiazku moglbym zabrac ekie z dolnego sląska, ale nic kompletnie nei gwarantuje, 10% szans u mnie

poraz kolejny gratuluje scraplerowi za gust i zaangazowanie :)

trzymajta się, pozdro
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
scrappler

Post by scrappler »

heh bulecik, pewnie że się przydasz :) bo scrappler to strasznie zajęty człek. daj nr komórki na gg 9025396 :) bo trzeba kawiarenkę znaleść ( ja też nie wiem gdzie i czy są :D ) bo lepiej mieć desktopy niz laptopy bo jak to mówił mój JAKUBEK "ten laptop nie ma karty graficznej" mehehehehehehehehe :)

Jak ktoś chce jeszcze pomóc to pisać na gg komórki bo czasu będzie coraz mniej :), przypominam że to ma być zorganizowane nie przez BIEDNEGO :lol: :lol: :lol: scrapplera tylko przy udziale wszystkich i przy pomocy wszystkich a ja będę TYLKO łączył tematy i oczywiście załatwiał tematy na miejscu :) ale ktoś musi zrobić sałatkę, makowiec :lol: :lol: :lol:

normlanie już się cieszę na tą imprezkę :)

KTO jest jeszcze z Łodzi lub bliskich okolic????? pisać odrazu na gg nr komórki :)

BAXIU kochany, jak to 10%???????? :shock: :shock: zapomniałeś dopisać jednego zera???? dzięki za miłe słowa ale tą atmosferę tworzyliśmy wszyscy przy twoim dużym współudziale :) wieć nie brzęcz i potwierdzaj przyjazd biaczzzzzzzzzzz :)

cięzko może być z noclegiem bo jednak to nie wakacje i akademiki pełne, dawać pomysły :D :D
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

oj Scrapp mowilem male zadanko :lol: coś w stylu przynies ciastka albo co :lol:

dobra coś tam się rozejrze ale wiesz ja tez czasu nie mam za dużo bo od rana do wieczora w pracy, ale już puszcze moje golabie może znajda lokum, podzwonie trochę i zobaczymy, ale mysle ze gorzej to będzie z noclegiem, bo do "ibisa" to się raczej nie wjebiemy :mrgreen:

i proponuje odrazu zamowic Izbe Wytrzeźwień (ul. Kilińskiego 232) :lol:

chyba ze praferujecie HARD lokum to mam coś dla was:

Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Schronisko dla Bezdomnych Mężczyzn - Łódź
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

bulet a przenocowalbys nas? ;p
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

bulet wrote:aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu :lol:
www_pl
Jeździ konno

Post by www_pl »

tu wally jak coś

wiec

proponuje w feryjki zimowe, tak jak ma wiekszosc Polski zeby mozna było dluzej pokoczowac, bo jednak w roku szkolnym to ja bym baaardzo chetnie pojechal ale jednak jak naopuszczam za dużo dni w szkole to będzie ciezkawo :P
Najwazniejsze zeby byla super atmosfera jak poprzednio :) I zeby przyjechalo jeszcze wiecej osob !
A turniej to jak turniej może i być :P Ale jak będzie czas to mozna by go inaczej rozplanowac niz typ "przegrany odpada" tylko dac sobie pograc wszystkim, wrzucic ich w 8 osobowe grupy na trybie team np do 5 pkt :) wtedy byloby szybko sprawnie a każdy by sobie pogral i mial frajde do konca i z gry i z lana :D Dlatego jestem za jakas kafeja... :P

w ogóle Scrapp po mistrzowsku ostatnio było wszystko zorganizowane, grill w barku (pamietam jak się nie zgodzili na grilla na ich terenie to kazales rozstawic grilla przy samym plocie na ulicy zeby ich i tak udupic :D) i się zgodzili. Albo jak przyszedl ziomek ala poliscjant z powolania, tak go wchujales ze wyszlo ze on był natretny :D !

Wiec wszystko było za***iscie proponuje to zrobić na przelomie stycznia i lutego tak jak to ferie ma wiekszosc Polski, chyba ze ktos ma plany zimowe ? to mozna i przed feryjkami bo wtedy jzu tez jest lajtowo !
Ogolnie chodzi o to ze po prostu termin w ktorym będzie jak najwecej osob moglo być, a grudzien to taki sobie moment na takie sprawy, swieta itd... :P

I oby piwa starczylo i wodeczki :)
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by brzerzanin »

wally ferie zimowe styczen-luty może i by były dobre gdyby nie to ze w wiele wojewodztw ma inny termin tych ferii :/
Image
Image
Image
Image
StaR
Star Małpa

Post by StaR »

Potwierdzam swoją obecność. Let's do it again! =)
Image
Image
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

ta wally, ja bym cie popieral gdyby wszyscy mieli ferie w tym samym czasie a tak to zwyczajnie ustalic się terminu nie da dla wszystkich
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

Ferie mam zajete :roll: a wiecie beze mnie to nie impreza xD nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Robot
Pirat drogowy

Post by Robot »

RaDuS wrote:Ferie mam zajete :roll: a wiecie beze mnie to nie impreza xD nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...
Szczególnie z powrotem :twisted:
Image
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

good idea z tym lanparty. Choć jestem tez tego zdania, zeby odbyło się jakoś w styczniu - wg mnie jeden turniej/czy jakiś zlot na miesiąc to i tak bardzo dużo! Tak jak mor_Olo mówił - pga, g3 itd. Więc lepiej by było, jakby styczen - może i w okolicach moich urodzinek ;)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”