Turniej TMN w Książu Wielkim na G3
hmm jaka zrzuta?:P i jedziecie rano w niedziele i wracacie wieczorem ?

ty k**wa a ja ?Boski wrote:Radus samochodem jadę jest 1 miejsce wolne jak coś to napisz:)
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a ty k**wa jesteś najebany tak jak ja^^ a swoja droga to jeśli po mnie przyjedziecie to tez pojade^^ a co:Dszopinski_pl wrote:ty kur** a ja ?Boski wrote:Radus samochodem jadę jest 1 miejsce wolne jak coś to napisz:)

Szopek Ciebie już policzylem
Czyli jest już full Szopek Lepek Radus Twist i ja 

hmmm.....biacze to może jakieś afterparty?Boski wrote:Szopek Ciebie już policzylemCzyli jest już full Szopek Lepek Radus Twist i ja
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
no ba, chyba pojade z Wami biaaaaatch;d bo wiecie beze mnie nie ma smiechu 

Panowie z repry !!
jedyna i niepowtarzalna okazja
żeby się sprawdzić na żywo z ludźmi 
Otóz, organizator Scary, po długich konwersacjach z glownym organizatorem, doszedł do ciekawego porozumienia. Otóz dnia 28 pazdziernika, od godziny 19-22, mamy zarezerwowane PC-tki na mecz w NC3 w playoffach !!!!!
Radze przybyć !! reprezentantom przedewszystkim
trzeba by było się pokazac z dobrej strony, także zaraz po Rosji, musimy zajebiście ostro trenować zeby nie dac dupy, i nie stresować się ludzie !! bo musimy kiedyś przezwycięzyć wszystkie strachy i lęki, zebysmy grali w tej reprze jak tylko mozemy najlepiej !! !! !! panowie gotujcie się kto może na te targi !! trzeba z TMN zawojować na nich !!
Do boju !!
Otóz, organizator Scary, po długich konwersacjach z glownym organizatorem, doszedł do ciekawego porozumienia. Otóz dnia 28 pazdziernika, od godziny 19-22, mamy zarezerwowane PC-tki na mecz w NC3 w playoffach !!!!!
Radze przybyć !! reprezentantom przedewszystkim
Do boju !!
brawo
ja niestety takich udogodnien na hlc nie będę mial 
*... i wszystko jasne.
jechal bym ale mam wycieczke klasowa wtedy, a ze jest to ostatnia w liceum to trzeba jechac 

ojjjj będzie się działo !! 
będziesz szopuś ? 
no ba, szykuj te batoniki dla mnie :*:)hack wrote:będziesz szopuś ?
jakie batoniki
ja tez chce !:)

heheh Szopek tez tam będzie
no to odlot....ojjj odlot...
biacz odświerzamy nasz plan, który nie wypalił?
(jak coś to na pm albo gg man, bo tu podstarzali konfidenci
)
biacz odświerzamy nasz plan, który nie wypalił?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
A ja nie wiem czy będę ;p za dużo was tam
A i tak już pewnie mnie na tych zlotach macie dosc xd Co proboje zbierac na bilet to wydaje na fajki , może jakos uzbieram na bilet ;p