http://www.et-generation.com/
jesteśmy na 1. stronie et, nasz mecz z rosja jest bardziaj interesujacy niz FRA vs SWE.
mam nadzieje, ze każdy rozumie o co chodzi.
zobaczcie to
zobaczcie to
obyśmy nie zawiedli tych, którzy oczekują tego wielkiego spektaklu popisowego. show pełnego ekstremalnego skilla i nieziemskich umiejętności. boscy gracze na torze walczący o setne sekund
taaa. gl hf biczasy.
[ Dodano 20 października 2007, 19:21 ]
tendencja na obstawianie znacznie na korzyść ruskich
[ Dodano 20 października 2007, 19:21 ]
tendencja na obstawianie znacznie na korzyść ruskich

zobaczcie to
chcecie zobaczyc dobra jazde to poogladajcie na youtube filmiki o Frostbeule 
Jechalem 1vs1 z gosciem mecza, tak się trafilo ze mial czas 0.03 lepszy niz wr Dido ^^ naprawdę daje gosciu inspiracje !
Szkoda ze nie będę mogl z wami zagrac ale widzialem jak jada Szyna i Hack i mysle ze sa w stanie zawalczyc z duetem Kluhtu - Gnom . jeśli reszta spisze się na miare reszty od Rosjan, mamy szanse ten mecz wygrac
Jechalem 1vs1 z gosciem mecza, tak się trafilo ze mial czas 0.03 lepszy niz wr Dido ^^ naprawdę daje gosciu inspiracje !
Szkoda ze nie będę mogl z wami zagrac ale widzialem jak jada Szyna i Hack i mysle ze sa w stanie zawalczyc z duetem Kluhtu - Gnom . jeśli reszta spisze się na miare reszty od Rosjan, mamy szanse ten mecz wygrac
zobaczcie to
Dajta czadu
A na zaklady nie ma co zwracac uwagi.
(zwlaszcza ze na nasza niekorzysc sa)
zobaczcie to
nie mamy się co martwic, sa ludzie ktorzy stawiaja na nas
i to bardzo fajnie jest !
Ich da się pokonac szkoda ze nie mogę wam pomoc choć w tym tygodniu niewyrobka z czasem byla to już nie trenilem na nic prawie
Ich da się pokonac szkoda ze nie mogę wam pomoc choć w tym tygodniu niewyrobka z czasem byla to już nie trenilem na nic prawie