POL vs NOR
-
Nieświecący
- Jeździ konno
POL vs NOR
Czyli ogólnie rozmiot.Jest server NOR-POL czy jakoś tak już nwet założony 
POL vs NOR
Devot ed ma w skladzie:
z tych co jechali
2 reprezentantow Szwecj i (Kurre, Richard - jechali super oni)
najlepszego Dunczyka wg mnie - Iron Mike, jednak w tym meczu mu nie szlo.
Do tego jakiś kolo z holandi czy belgii nie wiem bo mial avka
do tego LaBBe - najlepszy Fin
reszta grzala lawe ale byli niezli
wygralismy dzięki swietnej jezdzie hacka i szyny no i lookash i ja tez smigalismy choć raczej nie o miejsca 1-2-3 ale wynikalo to z nie wytrenienia, ja sam pobilem pb na 3 mapach i to nawet na multi o 0.9 
Szkriny mam ale nie chce mi się wstawiac, w każdym razie na Guykesie mietlismy ja 1.02.64 look tez 1.02 i to w tych srodkowych granicach, Hack 1.01.81 szyna 1.01.85
a przeciwnicy 1.02.2-1.02.9
z tych co jechali
2 reprezentantow Szwecj i (Kurre, Richard - jechali super oni)
najlepszego Dunczyka wg mnie - Iron Mike, jednak w tym meczu mu nie szlo.
Do tego jakiś kolo z holandi czy belgii nie wiem bo mial avka
do tego LaBBe - najlepszy Fin
reszta grzala lawe ale byli niezli
Szkriny mam ale nie chce mi się wstawiac, w każdym razie na Guykesie mietlismy ja 1.02.64 look tez 1.02 i to w tych srodkowych granicach, Hack 1.01.81 szyna 1.01.85
a przeciwnicy 1.02.2-1.02.9
POL vs NOR
Ok a więc pierwszy replay z trasy Vled, nie jest to super czas, ale mysle ze to na poczatek wystarczy do pobicia :
http://download.yousendit.com/1DECEDE51AD791B1
Jakby ktos potrafil zrobić dobry czas na multi, czyli lepszy od Author Time, to wrzucajcie tez tutaj !!.
http://download.yousendit.com/1DECEDE51AD791B1
Jakby ktos potrafil zrobić dobry czas na multi, czyli lepszy od Author Time, to wrzucajcie tez tutaj !!.
POL vs NOR
dobry czas na multi to lepszy o sekunde od AT na multi 
ja zrobie niebawem, sprobuje czy z wallbangiem lepiej czy nie
ja zrobie niebawem, sprobuje czy z wallbangiem lepiej czy nie
POL vs NOR
Ja myśle, ze najlepszym sposobem, będzie codzienny trening razem, w jakiś godzinach. Mysle ze odpowiednią porą bedą godziny 20-21. Wiem, ze nie każdy na pewno może, ale postarajcie się codziennie przyjsc na serwer pl.NC3, pogramy razem i się przynajmniej czegoś nauczymy, i musimy pokazac norwegii, ze jeżeli wybierają drugi raz Polske w playoffach, to teraz naprawdę bardzo ciężko wybrali, i przez rok zrobilismy znakomite postępy, i mamy wspaniałych zawodników tylko trzeba to pokazac !!, nie mozemy olewac sprawy, bo wtedy do niczego nie dojdziemy.
Także codziennie o godzinie 20-21 - oficjalnie treningi. Mysle ze Jakub się ze mną zgodzisz ^^
pozdro...
Także codziennie o godzinie 20-21 - oficjalnie treningi. Mysle ze Jakub się ze mną zgodzisz ^^
pozdro...
POL vs NOR
no jestem za tymi treningami
Tylko dzisiaj mnie może nie być, bo mam w ch** dużo kucia, ale potem już mam looz raczej także środa, czwartek, piatek, sobota, niedziela mozecie na mnie liczyc 
TRENIC TRENIC TRENIC PICZKIIIII !!!
TRENIC TRENIC TRENIC PICZKIIIII !!!

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
POL vs NOR
a mozna wbic na ten serwer i pograc razem z wami ? jeśli tak, to jest kolejny problem, nie znam hasla
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
POL vs NOR
^^ arghhh, k**wa, no podajcie pwbrzerzanin wrote:i go nie poznasz :p
POL vs NOR
bosz
pw jest tak zajebiście proste... ze po prostu zal.pl 
spoko mat ;-)
spoko mat ;-)
POL vs NOR
ok ja zaraz coś pomoge potrenic ^^
zrobić cholerne 59 na Vlad czy jakiś Vled czy jakos
ale wlasnie siora chce na kompa
k**wa udawalem ze się ucze ze 2 godziny i wchodze na kompa i g*wno bo mi się wbija ja pi***olę co za niefart... !!!!!!!!!!
zrobić cholerne 59 na Vlad czy jakiś Vled czy jakos
ale wlasnie siora chce na kompa
k**wa udawalem ze się ucze ze 2 godziny i wchodze na kompa i g*wno bo mi się wbija ja pi***olę co za niefart... !!!!!!!!!!
POL vs NOR
Podsumowanie dzisiejszego treningu :
Pojawily się tylko 4 osoby :
Ja
Wally
Prezes
Szyna
Jak na razie jest ok z czasami, każdy jedzie równo, tylko szynka coś naszwankował i jezdzil bardzo nieregularnie
:-P
A to nastepne replaye :
Kanye
http://download.yousendit.com/195B8C227712A0CB
Linksmai
http://download.yousendit.com/48FFA39012596B88
Vled
http://download.yousendit.com/661EC8E42A4CEAE8
Wszystkie te czasy są wystarczające zeby pokonac Norwegów na pewno
Tylko trzeba je umiec robić ;-)
Po 3 godzinach treningu dzisiejszego mogę powiedziec szczerze ze mapki sa proste, ale posiadają dużo bugów...
Da się spokojnie wytrenować
GL
Pojawily się tylko 4 osoby :
Ja
Wally
Prezes
Szyna
Jak na razie jest ok z czasami, każdy jedzie równo, tylko szynka coś naszwankował i jezdzil bardzo nieregularnie
A to nastepne replaye :
Kanye
http://download.yousendit.com/195B8C227712A0CB
Linksmai
http://download.yousendit.com/48FFA39012596B88
Vled
http://download.yousendit.com/661EC8E42A4CEAE8
Wszystkie te czasy są wystarczające zeby pokonac Norwegów na pewno
Tylko trzeba je umiec robić ;-)
Po 3 godzinach treningu dzisiejszego mogę powiedziec szczerze ze mapki sa proste, ale posiadają dużo bugów...
Da się spokojnie wytrenować
GL
POL vs NOR
już mnie szlag trafia z tym internetem omg k**wa mac
już od wielu dni wieczorem jest masakra ale jeszcze jakos na mecze wytrzymywał ale dziś k**wa jego mac nie zdązyłem przejzec tmpl a tu się zaciał i dalej nie ładuje i lipa
posta nie moglem napisac nic
kumpel mnie prosil zebym mu coś wyslal mailem ale d*pa nie wysle bo inetrnet g*wno (dpiero teraz mu wyslalem)
jeszcze glupi windows się psuje bo czesto myszka się zawiesza i trzeba dac reseta kompa zeby się dalo nią ruszac i klikac
ale uff cale szczescie w pt zamowilem netie
mam już umowe ale nie wiem kiedy przysla modem (mowili do miesiaca czasu)
ja ta radiowe musze odmowic jutro góra pojutrze bo admin musi wiedziec 7 dni wczesniej a jak odmowie 1szego to już będę musial wybulic za kolejny caly miesiąc
wiec jak admin zachowa się chamsko może mi odlaczyc wczesnie intrenet
poza tym nie wiem kiedy przysla modem wiec uprzedzam ze mogę być przez jakiś czas nieobecnny
dziekuje za uwagę
już od wielu dni wieczorem jest masakra ale jeszcze jakos na mecze wytrzymywał ale dziś k**wa jego mac nie zdązyłem przejzec tmpl a tu się zaciał i dalej nie ładuje i lipa
posta nie moglem napisac nic
kumpel mnie prosil zebym mu coś wyslal mailem ale d*pa nie wysle bo inetrnet g*wno (dpiero teraz mu wyslalem)
jeszcze glupi windows się psuje bo czesto myszka się zawiesza i trzeba dac reseta kompa zeby się dalo nią ruszac i klikac
ale uff cale szczescie w pt zamowilem netie
mam już umowe ale nie wiem kiedy przysla modem (mowili do miesiaca czasu)
ja ta radiowe musze odmowic jutro góra pojutrze bo admin musi wiedziec 7 dni wczesniej a jak odmowie 1szego to już będę musial wybulic za kolejny caly miesiąc
wiec jak admin zachowa się chamsko może mi odlaczyc wczesnie intrenet
poza tym nie wiem kiedy przysla modem wiec uprzedzam ze mogę być przez jakiś czas nieobecnny
dziekuje za uwagę

POL vs NOR
Przylookałem jednego norwega na treningu. może być ciężko ziomki

POL vs NOR
hack, oczywiście, ze nic nie mam przeciw wspolnymi treningami, calkiem odwrotnie, nawet sobie zyczylbym taki angazement od wiecej naszych graczy.
tylko nie smuszajmy ludzi na te treningi, jak ktos woli trenic na solo (:) ), niech to robi, inaczej mu zepsujemy chec do gry.
poza tym ja wracam z pracy o 22:00, wiec nie mam szansy być od 20-21 godz.
pozdro również
tylko nie smuszajmy ludzi na te treningi, jak ktos woli trenic na solo (:) ), niech to robi, inaczej mu zepsujemy chec do gry.
poza tym ja wracam z pracy o 22:00, wiec nie mam szansy być od 20-21 godz.
pozdro również
POL vs NOR
Mam nadzieje ze dzisiaj się ktoś tez pojawi o 20 ;-).
Tak sobie dzisiaj rozmawiałem z paroma norwegami i nie tylko, i wszyscy uwazają ze norwegia wygra... i to na luzie...
Czy wy tez tak uwazacie ;> ? ;-)
Uważają ze sam Bergie sobie poradzi
, a wiadomo ze to nie mozliwe ;-)
Starać się chlopaczyny
:-P
Tak sobie dzisiaj rozmawiałem z paroma norwegami i nie tylko, i wszyscy uwazają ze norwegia wygra... i to na luzie...
Czy wy tez tak uwazacie ;> ? ;-)
Uważają ze sam Bergie sobie poradzi
Starać się chlopaczyny
POL vs NOR
Jeśli Bergie jezdzi 20 sek szybceij.... ^ ^
Starac się chłopaki bo ja nie gram w ta niedziele, a chcialbym jeszcze zagrac na pozegnanie mecz/mecze
Starac się chłopaki bo ja nie gram w ta niedziele, a chcialbym jeszcze zagrac na pozegnanie mecz/mecze
*... i wszystko jasne.
POL vs NOR
Hack jezdzi lepiej od Bergiego póki co.
A postaraj się zalatwic nie wiem po co się do tej warszawy pchasz na sile lepiej zagrac na G3 i być z reprezentacja niz dla paru nagrod jechac do warszawy i się meczyc na turnieju time attack bez mozliwosci gry dla repry
A postaraj się zalatwic nie wiem po co się do tej warszawy pchasz na sile lepiej zagrac na G3 i być z reprezentacja niz dla paru nagrod jechac do warszawy i się meczyc na turnieju time attack bez mozliwosci gry dla repry
POL vs NOR
Niezaleznie od tego czy turniej by się odbyl i tak bym jechał, i podziekujesz mi za to jeszcze, 100% gwarancji 
Na trenowanie do NC3 i tak bym nie mial czasu wiec bym nie pomogl.
Na trenowanie do NC3 i tak bym nie mial czasu wiec bym nie pomogl.
*... i wszystko jasne.
POL vs NOR
spoko, wlasnie szkoda bo tacy gracze jak ty by się przydali
ale coz jakos sobie poradzimy mysle, na pewno na Hacka mozemy liczyc, ja się dotrenie, jutro nie ide na kilka lekcji zeby nie miec nic do nauki (i tak bym się nie uczyl ale bylbym podlamany psychicznie) wiec postaram się dosmigac 
póki co pb sa srednie
Vled - 59.55
Kayne 1.10.27 (ale umiem dużo szybciej, problem taki ze nie wychodzi bo w tym pb sa miejsca gdzie odjezdzam na 0.4-0.6
Linksmai - nie trenilem zbytnio
1.15.5 okolo
póki co pb sa srednie
Vled - 59.55
Kayne 1.10.27 (ale umiem dużo szybciej, problem taki ze nie wychodzi bo w tym pb sa miejsca gdzie odjezdzam na 0.4-0.6
Linksmai - nie trenilem zbytnio

<- Drzwi