hohohohoho i ja jestem za !! xDxDxD nakurwimy się jak banda skurwieli
LAN PARTY by Fc Power League
[ Dodano Sro Paź 17, 2007 9:32 pm ]
w końcu już będę mogl oficjalnie xDxD
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
a może 6 maja??^^ to moje urodzinkiFRED wrote:może i w okolicach moich urodzinek

A nie ma jakiegoś dluzszego weekendu w styczniu lutym?? może jakieś male swieto??;> Wtedy by sobie wszyscy spokojnie przyjechali itp itd
No i ja oczywiście jestem za sobota, niedziela jeśli chodzi o termin:P
Nareszcie coś blisko mnie
Nareszcie coś blisko mnie

A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie
Już nie mogę się doczekać =)

Star, tylko zeby ci nic nie wypadlo ^^StaR wrote:A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie![]()
Nic mi nie wypadnie, bo zabieram laske ze sobąXyX wrote:Star, tylko zeby ci nic nie wypadlo ^^StaR wrote:A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie![]()

Kręgosłup cię aż tak bardzo boli ^^StaR wrote:Nic mi nie wypadnie, bo zabieram laske ze sobąXyX wrote:Star, tylko zeby ci nic nie wypadlo ^^StaR wrote:A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie![]()
Już nie mogę się doczekać =).
*... i wszystko jasne.
Bardzo boooli. Swoją drogą, myślę, że znowu sobie trochę popolemizujemy na zlocie mor_do.mor_olo wrote:Kręgosłup cię aż tak bardzo boli ^^StaR wrote:Nic mi nie wypadnie, bo zabieram laske ze sobąXyX wrote:Star, tylko zeby ci nic nie wypadlo ^^StaR wrote:A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie![]()

Swoją drogą jeszcze zobaczę czy będęStar wrote:Bardzo boooli. Swoją drogą, myślę, że znowu sobie trochę popolemizujemy na zlocie mor_do.mor_olo wrote:Kręgosłup cię aż tak bardzo boli ^^StaR wrote:Nic mi nie wypadnie, bo zabieram laske ze sobąXyX wrote:Star, tylko zeby ci nic nie wypadlo ^^StaR wrote:A coś Ty myslal? Impra beze mnie? No wiesz?MrOoZiO wrote:yeah star biatcz!!!!!!!!!!!!!! ekipa sroga będzie![]()
*... i wszystko jasne.
moja droga będzie dużo silowania na reke nie prawdaz? 

Swietny pomysl z tym lan party. Mialem zamiar przyjechac na jakiś zlot trackmaniakow ale skoro to spotkanie ma się odbyc w Łodzi (bardzo daleko ode mnie) to musze niestety zapomniec o tej imprezie.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Mieszkasz w Chinach ,USA, Ameryce południowej? a może RPA ?knurowica wrote: w Łodzi (bardzo daleko ode mnie) to musze niestety zapomniec o tej imprezie.

Przecież pisze ze z Czarnobyla.Boski wrote:Mieszkasz w Chinach ,USA, Ameryce południowej? a może RPA ?knurowica wrote: w Łodzi (bardzo daleko ode mnie) to musze niestety zapomniec o tej imprezie.
*... i wszystko jasne.
-
scrappler
Na obecną chwilę muszę zawiesić(odwołać tymczasowo) termin lan party by FPL. Powód - nie mogę znaleść taniego lokum dla tak dużej ilości osób (szukam dla 25 - 30 osób). Masakra, może ktoś pomoże??? Bo jak nie to będzie lipa 
OFFICIAL:
TERMIN ODWOŁANY - DO ODWOŁANIA

OFFICIAL:
TERMIN ODWOŁANY - DO ODWOŁANIA
i jak? coś się znajdzie?