PES (all) - syf
NFS tylko nie syf
Trackmania tez syf ^^
1. plus: no to ma na glowie wlasnie scary, i wiecejPlus jest taki ze koderzy zrobia system, a ja nie będę musial wpisywac nic w htmlu.
Drugim plusem jest reklama, nawet jeśli serwis będzie niewypalem to pokazemy ze scena tm istnieje.
Trzecim plusem jest to, że ktoś kto gra w inna gre na tym serwisie zobaczy tm i może również się zainteresuje.
Czwartym plusem raczej niespodziwanym dla mnie jest chec doofika do pisania newsow, a ze studiuje on filologie i ma predyspozycje do pisania to będzie mu to szlo sprawnie.
h0lus wrote:
Pierdolicie kur**. w ClanBase niechce wam się grać w GameBite nie chce wam się grać kur** , tylko siedzimy i czekamy na cupy i ligi typu PL xx itp. 80% naszej bezsensownej gry na publikach 20% to się zdazy jakiś cup czy liga gdziee Szlachta której nie chce się dupy do niczego ruszyc zagra . -,-'
no teraz to się uda na pewno jak już matusz jest z wami to będzie super, już widze jak "scena" TMN rosnie w sile...SGMateusz wrote:ja oraz inny gracz Fuhrer też chcemy trochę rozpowszechnić TM, i szykujemy się by zrobić jkaiś projekt o TM na stronę internetową naszego Gim. może jakieś osoby się tym zainteresują.
[ Dodano 08 listopada 2007, 7:54 ]
Jeśli ktoś byłby chętny żeby nam pomóc to byłbym wdzięczny za jakiś krótszy lub dłuższy wmiare możliwości artykuł o tym na czym polega gra co ją charakteryzuje jakie są jej wady a jakie zalety grafika wymagania itp.
jak coś to mój numer gg- 4796944 pozdro
klany typu UR to zadny team,SGMateusz wrote:ja oraz inny gracz Fuhrer też chcemy trochę rozpowszechnić TM, i szykujemy się by zrobić jkaiś projekt o TM na stronę internetową naszego Gim. może jakieś osoby się tym zainteresują.
[ Dodano 08 listopada 2007, 7:54 ]
Jeśli ktoś byłby chętny żeby nam pomóc to byłbym wdzięczny za jakiś krótszy lub dłuższy wmiare możliwości artykuł o tym na czym polega gra co ją charakteryzuje jakie są jej wady a jakie zalety grafika wymagania itp.
jak coś to mój numer gg- 4796944 pozdro