ALE ZA TO
zobaczycie film pt.Trackmania Movie: Stadion Pro
TAKŻE UŻYJCIE POWIEDZONKA POŻYJEMY ZOBACZYMY
NARAZIE

pochwale mu, noobostwo trzeba tępić!marrek13 wrote:Wiesz co to jest szczyt? To jest moment kiedy ktoś przegina.
Wiesz co to jest spam? To szczyt przeginania.
A wiesz co właśnie teraz robisz? Osiągasz szczyt.
Jeśli tego nie rozumiesz, to bardzo mi miło, bo kolejna informacja o kolejnym filmie który po raz kolejny nie zostanie pokazany, a jeśli już to po raz kolejny zbesztany obchodzi mnie tak bardzo jak nic.
Daj sobie siana facet, bo pretendujesz do zyskania miana gorszego niż kilka już osób na scenie, a nie sądzę aby ktokolwiek chciał tam wylądować.
Pozdro 666 -.-
Seque wrote:pochwale mu, noobostwo trzeba tępić!marrek13 wrote:Wiesz co to jest szczyt? To jest moment kiedy ktoś przegina.
Wiesz co to jest spam? To szczyt przeginania.
A wiesz co właśnie teraz robisz? Osiągasz szczyt.
Jeśli tego nie rozumiesz, to bardzo mi miło, bo kolejna informacja o kolejnym filmie który po raz kolejny nie zostanie pokazany, a jeśli już to po raz kolejny zbesztany obchodzi mnie tak bardzo jak nic.
Daj sobie siana facet, bo pretendujesz do zyskania miana gorszego niż kilka już osób na scenie, a nie sądzę aby ktokolwiek chciał tam wylądować.
Pozdro 666 -.-

ile ty masz lat?pawelle21 wrote:srały muchy będzie wiosna a tam walta się na twarz
A TEN MÓJ FILM JEST TYLKO DLA TYCH KTÓRYM SIĘ W MIARĘ PODOBAJĄ
PS:JUŻ GDAŃSK MI SIĘ ZNUDZIŁ i wiesz ile jest na świecie miast NEPTUNA!!!!
Wiesz co NEPTUN to u mnie w mieście jest pod taką nazwą fabryka butów
TO MYŚLĘ O GDAŃSKU ŻE TO SZARE MIASTO BEZ BARW

Skleroze maszCoof wrote:heloł o co kaman? mając 13 lat można być normalnym. jak zaczynałem grać to miałem 13 i nie przypominam sobie, żebym był taki głupi jak pawelle. proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstami o wieku.