|TD| Rekrutacja

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

|TD| Rekrutacja

Post by Jakub »

XyX
Lubi ostrą jazdę

|TD| Rekrutacja

Post by XyX »

Master wrote:Jakub, to powiedz mi, jakim prawem miałbym Was obrażać na forum nie mając za co?? Jeśli myślisz ze mój klan to banda idiotów, którzy wchodzą na serwer i od razu bluzgają na kogo popadnie bez powodu, to się grubo mylisz.
na pewno się myli?
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... wda+++2f2f
I wszystko jasne :)
//edit: Sry jakub, w tym samym czasie to wyslalismy :)
Master
Pirat drogowy

|TD| Rekrutacja

Post by Master »

No dobra, ale tamto to była rozmowa po tym jak ciągle dostawaliśmy (za nic) bany na dzisiejszym nadeo.hstv. No i może tak jak Radus mówi było coś takiego ze moi Cię wyzywali (chociaż nie sądzę by tak było), ale NIE JA!!! Poza tym TD jest budowane zupełnie od nowa, więc raczej się nie czepiaj.
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
envy
Osiwiał za kierownicą

|TD| Rekrutacja

Post by envy »

Master wrote:No dobra, ale tamto to była rozmowa po tym jak ciągle dostawaliśmy (za nic) bany na dzisiejszym nadeo.hstv. No i może tak jak Radus mówi było coś takiego ze moi Cię wyzywali (chociaż nie sądzę by tak było), ale NIE JA!!! Poza tym TD jest budowane zupełnie od nowa, więc raczej się nie czepiaj.
za nic? na pewno za coś, co wszyscy wiedza, bo jakub to czlek dorosly i nie daje bana za darmo ;p
Master
Pirat drogowy

|TD| Rekrutacja

Post by Master »

Może poza sytuacjami w tej prezentacji, jak były jakieś wyzywania, to przysięgam ze o nich nie wiedziałem i serdecznie za nie PRZEPRASZAM!!!
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”