W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
Pora odswiezyc temat
Po 15 latach wrocilem do gry w Cannon Fodder
Ale zajebioza normalnie ^^ Pamietam jak gralem w CF na Amidze 1200 a tu dzisiaj wygrzebalem w necie instalke
TM poszla w odstawke :? Pora sobie coś postrzelac
A i NFS ProStreet tez dopadlem i musze powiedziec ze wymiata.Nareszcie sypia się czesci z aut po zderzeniu itd.
Ja sobie na czas obecny czasem gram w BMW M3 Challange, Dark Messiah: Might and Magic, Virtua Tennis 3 a czasem można przyciąć w Fife 2005 XD No i zabieram się ciągle za ściągnięcie tego countera

lol Gobis
pamietam Cannon Fodder, i ta muzyczka
i cmentaz caly w nagrobkach, musze sobie zpodac to super gierka, kiedyś to caly dzień w to gralem, kurde zajebiste misje tam były, np. jak kogas trzeba było uwolnic, albo te z czolgiem.... 100x wiec grywalnosci niz dzisiajszy "shit"
pamietam Cannon Fodder, i ta muzyczka
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
bulet masz http://www.games4win.com/games/cannon-fodder/ tam jest full wersja na pc..Fakt ze to z segi jest ale idzie na caly ekran 
ja gram oprocz tmn w cod2 multiplyer
half life episode two
i mysle nad jakąś gra strzelankowa przez internet ale nie wiem co wziąć bo caly czas te cod i tmn to nudne już się robi
niestety sciagnalem demko pro street i mi scina na all low także kicha
half life episode two
i mysle nad jakąś gra strzelankowa przez internet ale nie wiem co wziąć bo caly czas te cod i tmn to nudne już się robi
niestety sciagnalem demko pro street i mi scina na all low także kicha

Ja gram teraz cs 1.6 i jakieś billardy online czasem. 
obecnie grywam w tma, pacmana i cs source na steamie 
Ja gram teraz w PESa 2008. Po prostu mioodzio grafa, gameplay taki sam jak w 6 więc ci co grali i wiedzą o co chodzi to zachęcam
Gobis skąd masz NFS ? ^^ Jak z neta to daj linka na GyGy
A i jeszcze gram sobie w N, taka platformówka, własciwie przez neta mozna grać ale nie zapisuje się stan gry a gra dosyc długa i trudna 
Przeciez nie kupilemMaciek wrote:Gobis skąd masz NFS ? ^^
może by tak zrobić kiedyś jakiś mecz naszej sceny w csa ??Coof wrote: zabieram się ciągle za ściągnięcie tego countera
wyślij mi instalke na cd. adres ci podam^^ albo sobie tak o załatwie.
hmm jak jesteście dobrzy to powiem maniakom CS'a z mojej klasy żebyśmy zagrali mecz. tylko wtedy weźmiemy tego Ace z Holandii XD
hmm jak jesteście dobrzy to powiem maniakom CS'a z mojej klasy żebyśmy zagrali mecz. tylko wtedy weźmiemy tego Ace z Holandii XD

O ile nas nie zaczną wyzywać od czitów, to czemu nie :]szopinski_pl wrote:może by tak zrobić kiedyś jakiś mecz naszej sceny w csa ??Coof wrote: zabieram się ciągle za ściągnięcie tego counteraco wy na to ??
Gra ktoś w Delta Force: Black Hawk Down(dla niekumatych Helikopter w Ogniu) + Team Sabre
Może ktoś postrzelałby sobie ze mną
Mój nick to TomaszZ. Ja zazwyczaj gram na serwerze Eurosnipers w Black Hawk Down.
Gdybys to napisal 11 lat temu to z ochota bo bylem w woju akurat w WalczuTomasz.Z. wrote: Może ktoś postrzelałby sobie ze mną![]()
11 lat temu to ja miałem 5 lat. Bez żartów kto wpadnie na jakiś serwerGOBIS wrote:Gdybys to napisal 11 lat temu to z ochota bo bylem w woju akurat w WalczuTomasz.Z. wrote: Może ktoś postrzelałby sobie ze mną![]()
No to co z tym pomysłem żeby się zebrać i pograć w cs? Ja bym mógł w 1.6 non steam .
ps. Tylko uwaga bo master w cs wymiata.Serio
ps. Tylko uwaga bo master w cs wymiata.Serio
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
A ja odkąd mam Orange Box tylko w te gry gram
. Portal wymiata, zresztą wszystkie te gry. Przeszedłem H-L 2, ep1 i 2 i Portal to teraz pewnie będę dalej grał w Team Fortress 2. No i też gram w ET z kumplami na 91.198.27.28:27960 . Fajny serwer, polecam. Ja właściwie tylko tam gram, więc może ktoś z was mnie tam spotka
.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
www.google.com/profiles/adamprucnal
I ja gram w et może kiedyś wpadne na tego twojego serva. Jaki nick?
tribes vengeance, ktos gra? jakby co mozna sobie zalatwic klucz ze strony cda 
Ja tam pykam codziennie w Battlefield 2 wersja 1.41(ok.3000 serwów). Super strzelanka. To samo co Delta Force:Black Howk down. Mój nick w Battlefield 2 to Matipl123_Polska stopień: Kapral zazwyczaj siedzę na serwerze pod adresem Ip:62.104.179.232 WAKE ONLY!!!! 
Mam nick MATIPL