Jak przemalować auto w TMN ??
Mam takie pytanie jak mam przemalować autko
Najpierw daje na Paint, a później to kicha bo nie da rady, chciałem jakąś reklamkę dać ale nie dało rady
POMOCY
lol
to jest mega latwe nawet dziecko ktore ma 5 lat wie jak to zrobić
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Po lewej masz 4 ikonki.
Do czego one służą?
1 - Klikasz, potem po prawej wybierasz kolor samochodu (całego)
2 - Klikasz, potem wybierasz z listy gotowy wzór na samochód
3 - Klikasz, potem wybierasz nalepkę, suwakami u góry ustawiasz dane (rozmiar, połysk i przezroczystość)
4 - Klikasz, potem wybierasz "kształt" sprayu, suwakami u góry ustawiasz dane, a paletą po prawej kolor.
Gdy klikasz na 3 lub 4, po wciśnięciu guzika z cyframi 1 2 3 będziesz malował symetrycznie.
Gdy wybierzesz 4 powinieneś mieć jeszcze 1 guzik, jak go wciśniessz to na liście zaznaczasz część auta (Spojler, hełm, itd...)
i wybierasz kolor. Gra pomaluje tylko i wyłącznie tę część auta na wybrany kolor.
Jeżeli chcesz dodać napis, klikasz 3 od lewej (ikonkę), nad paletą wpisz tekst, paletą i suwakami ustawiasz właściwości tekstu, klikasz na zieloną lampkę (po lewej u dołu). Następnie "jeździsz" kursorem po aucie i jak klikasz to tekst nakleja się na samochód.
Więcej info w manualu
Do czego one służą?
1 - Klikasz, potem po prawej wybierasz kolor samochodu (całego)
2 - Klikasz, potem wybierasz z listy gotowy wzór na samochód
3 - Klikasz, potem wybierasz nalepkę, suwakami u góry ustawiasz dane (rozmiar, połysk i przezroczystość)
4 - Klikasz, potem wybierasz "kształt" sprayu, suwakami u góry ustawiasz dane, a paletą po prawej kolor.
Gdy klikasz na 3 lub 4, po wciśnięciu guzika z cyframi 1 2 3 będziesz malował symetrycznie.
Gdy wybierzesz 4 powinieneś mieć jeszcze 1 guzik, jak go wciśniessz to na liście zaznaczasz część auta (Spojler, hełm, itd...)
i wybierasz kolor. Gra pomaluje tylko i wyłącznie tę część auta na wybrany kolor.
Jeżeli chcesz dodać napis, klikasz 3 od lewej (ikonkę), nad paletą wpisz tekst, paletą i suwakami ustawiasz właściwości tekstu, klikasz na zieloną lampkę (po lewej u dołu). Następnie "jeździsz" kursorem po aucie i jak klikasz to tekst nakleja się na samochód.
Więcej info w manualu
Zdjecia moje na http://acegikmortvy.fotosik.pl/
Moj nick na TMX: Astartoscht
Moj nick na TMNX: Scarlet
Moj nick online w TMN: Remigiusz
Zrobiłem tak jak mówiłeś i nic, tylko mogę sobie zmienić kolor auta i tą drugą ikonkę, a resztę nie
:?
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Bo wybierasz 3 lub 4 ikonę, potem wybierasz z tej listy na dole na środku, jak zaznaczysz w ramkę to klikasz na samochód, wtedy nasprayuje ci lub nakleji to co zaznaczyłeś.
Last edited by Acegikmortvy on 04 July 2006, 5:35, edited 1 time in total.
Zdjecia moje na http://acegikmortvy.fotosik.pl/
CO to jest ta edycja postów
?:?:?:?:?:?:
?:?:?:?
PS:
PS:
[/quote]// Yard: Edycja postów istnieje

Jak niedawno napisałeś posta, to możesz trochę go zmienić jeśli sądzisz że napisałeś coś nie tak jak trzeba. Dymek z napisem "zmień" po prawej stronie postu.
ej ja jak robię wózek to nie mogę go zapisać klikam na zapis i nic!!!! 
joł ziomy
Re: Jak przemalować auto w TMN ??
Mam takie pytanie jak mam przemalować autko?? Tez chcialbym to wiedziec. Ale się nie da tego zrobić. Czemu? Mnie o to nie pytaj bo nie wiem.

- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
widziałem
widziałem te filmiki wcześniej-fajne nawet
ja w malowaniu nie wiem jak obracać naklejkami
jak mam spraya to nie ma kłopotu, ale tych naklejek to nie wiem jak obracać
no i to samo z tekstem
ja w malowaniu nie wiem jak obracać naklejkami
jak mam spraya to nie ma kłopotu, ale tych naklejek to nie wiem jak obracać
no i to samo z tekstem
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Co do obracania naklejek to ja mam taką metodę że jak już mam wybraną naklejkę to najeżdżam nią na samochód i kręce w kółko kursorem w lewo lub w prawo i naklejka się obraca. trochę to niewygodne ale nie znam innego sposobu.
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
chyba przyciskami S i F się da obracac naklejkio z tego co pamietam 
Albo kręcąc gwałtownie myszką
Da się tak w sunrise, w nations pewno też.
-
przemo17
- Samochodowy prawiczek
skin
ok ja już malujecie samochody to mam pytanko!:P
Chciałbym skina taki jak jest na tej stronie u samej góry z napisem POL. DAJCIE LINKA SKAD taki ściagnąć. WSZYSCY POWINNI TAKICH UZYWAĆ!
proszę was kto ma tego skina?!?! dziękówka:)
gg:3394473
pozdro
Chciałbym skina taki jak jest na tej stronie u samej góry z napisem POL. DAJCIE LINKA SKAD taki ściagnąć. WSZYSCY POWINNI TAKICH UZYWAĆ!
proszę was kto ma tego skina?!?! dziękówka:)
gg:3394473
pozdro
Re: skin
Z tym akurat się nie zgodzę, to tylko kwestia gustu, ja np. w ogóle takim nie jadę, a btw masz tu linka jak nie chce ci się szukać : http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/downl ... ations.exeprzemo17 wrote:WSZYSCY POWINNI TAKICH UZYWAĆ!
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Najlepszy sposób to jest taki, że trzymasz alt i kręcisz rolką, a jak ctrl, to zmieniasz wielkość.inte1pl wrote:Albo kręcąc gwałtownie myszkąDa się tak w sunrise, w nations pewno też.
Zresztą wszystko podane jest w help. Jak by ktoś miał problem, to niech najpierw tam zajrzy.
czyli Segregat0r