Spam thread :)
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ooooooooooo, rip
tamta fota z 3 klasy miecie
krzywo trzyma tabliczke, i jak widac bo wyrazie twarzy, jak chcialby zaraz rzucic w fotografa ja, bo on zrobil dziwna fote
krawat tez miecie ;d
A ja specjalnie dla Grona znalazłem dzisiaj ciekawą fotkę 

no nie wiem czy dla mniemarrek13 wrote:A ja specjalnie dla Grona znalazłem dzisiaj ciekawą fotkę
oj rip, nieladnie.
kiedyś miałeś swoje zdiecie na awatarze, i jak cie o to pytalem, mowiles, ze to nie byles ty.
ale po tym zdieciu z 3. klasy, widze, ze to jednak byles ty.
nastepny klamczuszek by się znalazl?
kiedyś miałeś swoje zdiecie na awatarze, i jak cie o to pytalem, mowiles, ze to nie byles ty.
A ja właśnie skończyłem oglądać "Eragona" fajny filmik, chociaż nie lubie smutnych końców jak tam ten smok miał umrzeć :<
Teraz "Chaos" obejrze. Zdam relację później.
[ Dodano 01 grudnia 2007, 4:49 ]
A ja właśnie skończyłem oglądać "Eragona" fajny filmik, chociaż nie lubie smutnych końców jak tam ten smok miał umrzeć :<
[ Dodano 01 grudnia 2007, 4:50 ]
no i po co dwa razy? -.-
[ Dodano 01 grudnia 2007, 4:49 ]
[ Dodano 01 grudnia 2007, 4:50 ]
no i po co dwa razy? -.-

a ja obejrzalem lotr: powrot króla
tez jestem fajny?
tez jestem fajny?
Ja natomiast obejrzalem jakiś rosyjski film pt."Volkodav". Nawet fajny film tylko zakończenie było nieciekawe i takie smetne.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Nie potwierdziłem, ze mareczek trafił bo nie trafiłjakub wrote:oj rip, nieladnie.
Dam niedługo aktualną i się walcie
Ty nigdy nie byłeś ani nie będziesz. sorry sequeSeque wrote:a ja obejrzalem lotr: powrot króla
tez jestem fajny?

Tak samo jest z Tobą.Coof wrote:Ty nigdy nie byłeś ani nie będziesz. sorry sequeSeque wrote:a ja obejrzalem lotr: powrot króla
tez jestem fajny?
Misi wrzuć zdjęcia pipo. Bo tam Ci zrobie wjazd na kompa i sam powrzucam ^^ Albo pstrykne Ci zdjęcia z ukrycia
nie gadaj tylko to zróbrealowiec wrote:Tak samo jest z Tobą.Coof wrote:Ty nigdy nie byłeś ani nie będziesz. sorry sequeSeque wrote:a ja obejrzalem lotr: powrot króla
tez jestem fajny?
Misi wrzuć zdjęcia pipo. Bo tam Ci zrobie wjazd na kompa i sam powrzucam ^^ Albo pstrykne Ci zdjęcia z ukryciaMasz czas do jutra -.-
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
dawajcie wiecej tych linkow :?
pozytywne skutki powstania listopadowego.... ktoś wie coś na ten temat? :? ja można to piszcie śmiało......:p
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
polska się wzmocniła. pozytywny skutek wszystkich wydarzeń historycznych.
http://www.lo1elk.lh.pl/powieksz.php?nr=27&dzial=klasy
drugi gosc od lewej u dolu. ale usmiech ;ss moglby być clownem bez żadnej maski albo grać w horrorach
http://www.lo1elk.lh.pl/powieksz.php?nr=27&dzial=klasy
drugi gosc od lewej u dolu. ale usmiech ;ss moglby być clownem bez żadnej maski albo grać w horrorach

wzmocniła....? w jakim sensie? gospodarczym? nie sądze. kulturowym? to już tym bardziej.... niestety man ale satysfakconuje mnie ta odp :p coś zaraz wymysle. ale i tak thx za starania.
ps.usmiech kozaczny na maxa...
ps.usmiech kozaczny na maxa...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
<- Drzwi