PL5 - mapy

cobham
Gangsta Mapper

PL5 - mapy

Post by cobham »

jeśli pod koniec PL5 zabraknie map to mogę uzyczyc swoich tras z serii Tech Animal, oczywiście zmienie wtedy nazwy na PL-cobham ;) i naniose parę poprawek :) a więc rezerwa w razie czego jest.
Grono
Pirat drogowy

PL5 - mapy

Post by Grono »

cobham wrote:jeśli pod koniec PL5 zabraknie map to mogę uzyczyc swoich tras z serii Tech Animal, oczywiście zmienie wtedy nazwy na PL-cobham ;) i naniose parę poprawek :) a więc rezerwa w razie czego jest.
rob jak najwiecej map, bo te mapy co robisz co zajebiste :wink:
FRED
Street shaman!

PL5 - mapy

Post by FRED »

panowie(i panie?)...powtarzam raz jeszcze. nie ważne ile tych mapek...ważne jest to, jakie one są. Ich jakość. Wyczuwam, ze niektóre z nich były robione na tzw "odwal się".

Cob rób wiecej map. Twoja jak narazie to numer jeden. (wg mnie) nie wiem jak reszta osądzi. Ale spodziewam się podobnego werdyktu. Widać, że było to wykonane z detaliczną analzią każdego zakrętu itd. brawo. Oby więcej takich mapek.

ale spokojna głowa. To nie oznacza, ze jednynie mapa Coba się dostała. Wiele z tych, co już zostały wysąne tez się pojawią na pl5. Z ciekawości zlookałem mapke Coba i już mogę powiedziec, ze jest doobra 8)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL5 - mapy

Post by Maxer »

ciekawe jak moje mapki ocenicie :D
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
prezes
Team Poland

PL5 - mapy

Post by prezes »

jeśli kto czuje potrzebe przetestowania przez kogos swoich tras przed wyslaniem do szanownego jury, to mogę ewentualnie świadczyć taką usługe :)
prezesihno@gmail.com ewentualnie przez gg, mysle ze to wam przyjdzie tylko na korzysc ;]

Pozdro
pawelle21
Doświadczony driver

PL5 - mapy

Post by pawelle21 »

ciekawe
jak myślicie czy lepszy będzie multi tech czy multi boost?
pożyjemy, zobaczymy i pojeździmy na tych trasach new pl
RC FAN
Image
h0lus
Pirat drogowy

PL5 - mapy

Post by h0lus »

O ta mam testowac mapy :F :F muahah no dobra to potestuje ;d
pawelle21
Doświadczony driver

PL5 - mapy

Post by pawelle21 »

jakiś ty tepy przecie chodzi mi o to jak już jury :P wybierz nam te najlepsze trasy
:( :( :( :( :( :( :(
PS: doprowadzacie mnie do szalu
RC FAN
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL5 - mapy

Post by Maxer »

pawelle21 wrote:jakiś ty tepy przecie chodzi mi o to jak już jury :P wybierz nam te najlepsze trasy
:( :( :( :( :( :( :(
PS: doprowadzacie mnie do szalu
^^ty nas doprowadzasz do szału swoimi filmami :D
www.pureskillers.eu
pawelle21
Doświadczony driver

PL5 - mapy

Post by pawelle21 »

ciekawe czemu ci muzg wypadl co?
RC FAN
Image
Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach

PL5 - mapy

Post by Vizzini »

pawelle21 wrote:ciekawe czemu ci muzg wypadl co?
get mózg :P
pawelle21
Doświadczony driver

PL5 - mapy

Post by pawelle21 »

dzięki już mam
RC FAN
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL5 - mapy

Post by Maxer »

pawelle21 wrote:dzięki już mam
^^ łoł mAj góód. maszzzzzzzzzzzz mózg ? :D
www.pureskillers.eu
Grono
Pirat drogowy

PL5 - mapy

Post by Grono »

pawelle przestan już pisać bo to jest zalosne
FRED
Street shaman!

PL5 - mapy

Post by FRED »

przejrzałem kilka mapek...i musze stwierdzić, ze nie jest źle ;) gdy wczoraj przeglądalismy je z Misim na servie było to robione w strasznym pośpiechu. Ale teraz gdy je na spokojnie przetestowałem całkiem inna bajka. Co do każdego mam kilka zastrzeżeń. Ale to już się z wami na pm zgadam co i jak. pozdro.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Coof
Osiwiał za kierownicą

PL5 - mapy

Post by Coof »

Z pełnym szacunkiem dla organizatora i osób, o których będzie mowa.

Zaczynamy rozmowy o pl5. Przypomnijmy sobie co stało się przy pl4, kiedy mor_olo tupnął nóżkami i poszedł sobie zostawiając sytuację na lodzie. Szkoda, że uległ pod wpływem kłótni. Ale wtedy sobie ładnie poradziliśmy, szefować zaczął Hack i jakoś to przeszło. Teraz mor_olo wraca i fajnie, bo jego pomysły były dobre. Pozytywnie nastawieni oczekujemy od mapperów ich map. No i tu piękna historia się kończy.

Jak rozwiązać sprawę sprawiedliwego wyboru map? Dwie możliwości:
1 - powołać kadrę nie grającą w żadnym teamie, a są tacy jak cobham, Scary i na pewno jacyć by się znaleźli.
2 - powołać przykładowo 3 osoby z 3 różnych teamów.
Stało się nieco inaczej. Testują i wybierają klanowicze z GT. To byłoby w zupełności normalne, gdybyśmy grali GT league, ale nie mistrzostwa Polski. To nie fair, oni mogą sobie teraz wybierać mapy pod ich gusta. Wiem, że to zapewne nazwiecie doszukiwaniem się intryg i, że życie to nie "Prison break" Jednak sądze, że to sprawiedliwość powinna tu królować, a nie oszustwa i faworyzacje.

Nie oszukujmy się. Gamebite nie jest niczym specjalnym. Żadne dobre, ani znane teamy tam nie grają z innych gier czy coś. Opieranie się o to jest moim zdaniem nieodpowiednie.

Wyżej wyrażona została opinia POL/hstv teamu.
Image
mor_olo
RoKsTaR

PL5 - mapy

Post by mor_olo »

Taa uslyszalem ja już od pewnego gracza z waszej druzyny i powtorze:

Pytałem się 2,3 razy kto chce pomoc? Lacznie zglosilo mi się 5 osob(hls, fred, misi, wix, etheos).
hls, freda i misiego wybrałem za znajomosc sceny i dowiadczenie natomiast wixa za chec do pracy.

Do ocen tras pozostały mi 3 osoby. każdy z was mial szanse być na ich miejscu, ale chcecie dopiero teraz. Jak dla mnie to jest wlasnie przyklad by tylko poprawic sytuacje swojego klanu, nie sadze by zaden z wyzej wymienionych adminow myslal w momencie zglaszania o korzysciach dla swojego teamu, a jedynie o checi pomocy dla sceny. Jednoczesnie ja wole wspolpracowac z osobami ktore się zaangazuja w to i mam pewność ze będę mial w nich pomoc. Jednoczesnie bardziej ufam takim osobom i mam wieksza pewność ze nie będą rozpowszechniac tych map. Bo zaden z nich nie zglosil się po to by poznac mapy.
Kończąc: gdybym miał wybór to bym nie wybierał 2 osób z jednego teamu, ale niestety nie daliście mi go(również POL team).

Jeszcze odpowiem na następne pytanie które również usłyszałem od Jakuba: "NIe teraz nie przyjmę nikogo bo jest to dla mnie tylko dążenie do powiekszenia swoich mozliwosci, a nie do pomocy scenie"
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

PL5 - mapy

Post by hack »

Ja mówiłem, morek ze mogę pomóc, a mnie nie wypisałeś powyżej. :[

Oficjalnie mogę teraz powiedzieć, że w PL5 na 99 % nie będę grał, mogę tym adminować tylko potrzebuje dostęp do menu powyzej tego PL4 i tyle ;-).

Bardzo chciałbym, ale kto mi pozwoli ;>? :P
mor_olo
RoKsTaR

PL5 - mapy

Post by mor_olo »

To zmienia postać rzeczy, szkoda że mi nie przypomniales :|

Co tym z tym dostepem ^^ turneij odbywa się na serwisie Gambite.
*... i wszystko jasne.
hack
Team Poland

PL5 - mapy

Post by hack »

Eeeee, to co tam tabelki wyniki i czaty będą ???? no raczej chyba nie... Jak ty sobie to wyobrazasz na tym Gamebite ?? Jak to będzie wyglądac ?
Post Reply

Return to “Polish League 5”