Mam 227 pkt w rankingu.(nick w grze miko1995)Zalezy mi zeby drużyna byla poczatkujaca (tak jak ja
Szukam klanu (poczatkujacego)
Szukam druzyny trackmania nations.Gram w tmn jakieś 2 miesiace (prawie 2 mies. w wakacje i teraz wrocilem do gry).Moje gg to 2267855
Mam 227 pkt w rankingu.(nick w grze miko1995)Zalezy mi zeby drużyna byla poczatkujaca (tak jak ja
)
Chlopcze jeżeli uwazasz ze co umiesz to wbijaj http://kszoteam.cba.pl/index.php
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
Grasz 2 miesiące i masz 227 punktów? Sorry ja tyle nabiłbym w 20 minut. I to nie boostując. Spadaj na drzewo.

no coof, ale ztarczylo tych punktów, zeby się smiac na ts. brzerz chyba padl i do tej pory nie wstal...Coof wrote:Grasz 2 miesiące i masz 227 punktów? Sorry ja tyle nabiłbym w 20 minut. I to nie boostując. Spadaj na drzewo.
ić stont
sorry bardzo mam 230 pkt bo wtedy gralem na innym koncie do którego już passa nie pamietam
Ok.Czyli jak będę mial 13?Etheos wrote:1995? To jak dobrze liczę to masz 12/13 lat... :/ wróć za rok.
:shock:miko1995 wrote:Ok.Czyli jak będę mial 13?Etheos wrote:1995? To jak dobrze liczę to masz 12/13 lat... :/ wróć za rok.
ić i nie wracaj już w ogóle, ok?szyna100 wrote::shock:miko1995 wrote:Ok.Czyli jak będę mial 13?Etheos wrote:1995? To jak dobrze liczę to masz 12/13 lat... :/ wróć za rok.

Yard wracaj bo tęsknimy za Tobą. To forum bez Yarda to raj dla prowokatorów, Mastera i masteropodobnych podróbek. Trzeba zawołać admina bo to forum już wpierdalają neokidy :?
Czyli nie ma tu dla Ciebie miejsca szyna jak to ethos stwierdza :E
Z jakiej ty się choinki urwałeś?Win'a wrote:Czyli nie ma tu dla Ciebie miejsca szyna jak to ethos stwierdza :E

- OrdonekQ7
- Moderator
Ahahahah padam i nie wstaje xDDDDWin'a wrote:Czyli nie ma tu dla Ciebie miejsca szyna jak to ethos stwierdza :E

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!