PL5 - zapisy
PL5 - zapisy
Nom
już piątek prawie a tu raptem 4 zespoły gotowe do gry
K&D jeszcze nie zgłoszone ale lada moment się zgłosimy. Szkoda :/ pS co z wami? xp,bvg,rbf,hd,r7 co jest ?
PL5 - zapisy
Ale za to macie pewną 1. lige. =]Maciek wrote:Nomjuż piątek prawie a tu raptem 4 zespoły gotowe do gry
K&D jeszcze nie zgłoszone ale lada moment się zgłosimy. Szkoda :/ pS co z wami? xp,bvg,rbf,hd,r7 co jest ?

PL5 - zapisy
p~S się zgłosi z tego co wiem
xp odpada
bvg odpada
rbf się zgłosi
hd nie istnieje chyba już
r7 a ch** wie
xp odpada
bvg odpada
rbf się zgłosi
hd nie istnieje chyba już
r7 a ch** wie

PL5 - zapisy
To dobrze, zakładam że i tak bysmy się zakwalifikowali
PL4 to był tylko mały kryzys 
PL5 - zapisy
Od wtorku im mówię, żeby się rejestrowali i żeby nas wreszcie zgłosić...
Łed jutro pewnie wyśle zgłoszenie, większą część graczy już mamy zarejestrowanych
Łed jutro pewnie wyśle zgłoszenie, większą część graczy już mamy zarejestrowanych
PL5 - zapisy
RBF jasne że się zgłosi
Ale jeszcze nie wszyscy od nas zarejestrowali się na GB.
BTW. XP odpada?? Coś na się wykrusza ta górna półka....
BTW. XP odpada?? Coś na się wykrusza ta górna półka....

PL5 - zapisy
Owszem, xp odpada i oficjalnie ostatni raz to piszę. Nie gramy w PL5, bo cała drużyna ma oficjalny urlop, a przy okazji bulet ma problemy z kompem(o czym niedawno pisał). Tak więc do "zobaczenia" w następnym jakimkolwiek turnieju - strzeżcie się, bo xp nigdy nie mówi nigdy 
PL5 - zapisy
Kurcze szkoda ze TMN i nasze turnieje nie maja zadnego fajne sposora jakby były nagrody to już by się zapisało 50 klanów a tak to dupcia...
i na pewno by była lepsza rywalizacja ^^ a tak to cóz ~FM~ musi to wygrac bez nagród materialnych:P
i na pewno by była lepsza rywalizacja ^^ a tak to cóz ~FM~ musi to wygrac bez nagród materialnych:P
PL5 - zapisy
Łed już zgłosił klan ... tylko trzeba było skina klanowego dokończyćFan wrote:Od wtorku im mówię, żeby się rejestrowali i żeby nas wreszcie zgłosić...
PL5 - zapisy
co do naszego niezgloszenia się, nadmienie tylko ze xp się nie wykrusza, tylko razem podliesmy decyzje ze nie zagramy w tym z nazwy tylko turnieju, już dawno podliesmy dezycje o tym ze wrocimy do gry dopiero w styczniu, a PL5 nie jest przynajmniej dla mnie zadnym magnesem zeby zmienic zdanie, ja nawet jak bym mial na czym to bym już się w to nie bawil, bo bralem w tym udział 2 x i już wiem mniej wiecej co i jak, i nie mam zamiaru się meczyc znowu. Wiec nie piszcie ze się wykruszamy poprostu odpoczywamy...
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL5 - zapisy
FM nie róbcie więcej takich tematów typu " To koniec z FM " bo to mi już telenowele przypomina
Chyba trzeci raz FM się rozwala i powstaje na nowo -.-
PL5 - zapisy
3???
LoL
Ja wiem że to było przerabiane gdzieś z 9 może 10 razy
Edit: btw witam po małej przerwie długo tu nie byłem i mam 647 postów nie przeczytanych
LoL
Ja wiem że to było przerabiane gdzieś z 9 może 10 razy
Edit: btw witam po małej przerwie długo tu nie byłem i mam 647 postów nie przeczytanych
PL5 - zapisy
no dobra;p było minelo;d teraz powracamy bo ktos musi wygrywac 

PL5 - zapisy
pitman tak nisko oceniasz FM? ojj nie ładnie 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - zapisy
Tylko Chuck Norris wie ile razy jeszcze FM powstanie po upadku

:P
heh... :p dajcie spokój niech nawet jeszcze 20 razy powstanie po upadku
jak maja tak dobrze grać to tylko dobrze dla sceny 

PL5 - zapisy
Fm może upada ale FM to jest to co zawsze jest i będzie
troszku najebany wiec sorry;p

PL5 - zapisy
biacz nie kompromituj się.
nie jesteś tak fajny jak jakub
nie jesteś tak fajny jak jakub
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”